Mikori, meg milyen állapotú gumik ezek Kristóf? Engem a hátsó is meg az elsők közül egy érdekelne, szóval pár kellene. Szólj már ha nálad vannak, mert megnézném, és valszeg át is venném. Köszike
Semmitől!Pumpa csere volt a hidegindítás nem változott.
Nekem gyári dobbal is megtorpan és sportdobbal is.
ezért is van most Oszinál hogy orvosolja a problémám
Spotdobbal ha 5000-nél 3-ba odavágom megtorpan, leginkább hideg időben. Többi fokozatban okés, kettőben olyankor simán emeli az elejét. Szerintem azon a ponton nem kap elég benzint, gyári dobbal hibátlan. Power commander lehet segítene.
pilot power 190/55 2ct
power super sport 120/70
pilot power 3 2ct 120/70
de passz hogy lesz e mert eddig nem nagyon jelentkeznek a németek.
Az enyémnek van ilyen baja nem indult ugye sose elsőre csak melegen.
Illetve teligáznál 4-5 között megtorpant vagyis ha ebben a tartományban nyomtam neki padlót.
no kérem. Nagyon hallgatag a csapat, magatoktól nem mondanátok hogy mi az error mi! Hát Janó a szezon annak ellenére hogy friss a gép, nekem se sikerült úgy ahogy terveztem. Sok a meló, meg a horgász, a hal meg kevés. De majd jövőre.
Milyen gumák Kristóf?
Mi ez a nyomás szabályozó szelep? Mik a tünetek ha az rossz? Ez lehetett az indítás során felmerülő problémák forrása? Nem igazán vágom, mi ez. hol van egyáltalán?
Nem benzinnyomásra? Lehet elvesztettem a fonalat valahol. Nem az a szerepe, hogy kb. 3 bar felett nyisson, és visszaengedje a benyát a tankba? Én ugy értelmezem nyomás vezérli.
Ez egy Bosch common rail nyomásszabályzó szelep. Alapvetően diesel motorokba való, a közös nyomócső nyomását szabályozza. Amikor nyitva van, 100bar felett enged át. Kb. 100, és 1800bar között szabályoz. Ennyit nem nyom az új pumpa.
A kis kényelmes
De majd értesítlek ha meg vannak
Nekem gyári dobbal is megtorpan és sportdobbal is.
ezért is van most Oszinál hogy orvosolja a problémám
power super sport 120/70
pilot power 3 2ct 120/70
de passz hogy lesz e mert eddig nem nagyon jelentkeznek a németek.
Az enyémnek van ilyen baja nem indult ugye sose elsőre csak melegen.
Illetve teligáznál 4-5 között megtorpant vagyis ha ebben a tartományban nyomtam neki padlót.
Milyen gumák Kristóf?
Mi ez a nyomás szabályozó szelep? Mik a tünetek ha az rossz? Ez lehetett az indítás során felmerülő problémák forrása? Nem igazán vágom, mi ez. hol van egyáltalán?
Lehet h attól ment szarrá?
A nyomásszabályzó cserélhető a motoron?Más típus nem jó oda?Mert találtam egy ilyet.
http://aprod.hu/hirdetes/bosch...
Igen, megmértem. Minden stimmel vele. Azért megyek az injektor irányába...
190-es méretben sportgumi.
Tényleg Oszi a pumpámra rámértél?Tol eleget?
Elvileg amit beleraktam 3 bar-t és 140-160 litert tud óránként.
Ez ment bele anno:
http://www.ebay.com/itm/New-EF...