az enyém ment a mélybe mert elég jó súlya van (Persze nem a mostani csipkésről beszélek)
Jah bakker most vettem észre hogy ez a tárcsa azért szereti a betéteimet zabálni,pedig félszinteres betétek
Elöl cserés a gumi, szóval az a napokban kiderül. de csak fékezésnél ráz, ha nem fékezek semmi gond. illetve ha lassan megyek vele és úgy fékezek akkor is érezni, hogy darabosan fog. szóval tuti, hogy nem egyenes a tárcsám.
Nekem a gumicsere kivette a rázást szitálást. Hát lehet olyan gond, hogy betagad a fékfugattyú, meglazul a tárcsa stb.. Centiroztasd ki a gumid, azt kiderül.
Sziasztok
Oly problémám van, hogy fékezésnél ráz a kormány, illetve ha lassan megyek akkor is érezni, hogy nem egyenletesen fog. gondolom hullámos az egyik vagy mind2 tárcsa. Érdemes felszabáyoztatni? minimális válla van.
Ez mitől alakulhatott ki? Semmi durva fékezés nem volt amitől elmászhatott volna. 3 hónapja kezdődött kb és fokozódik...
Teljesen jó nekem is. Túl sok kedvem nem lenne a cseréhez. Ezt már jól ismerem. Pusztán 1-2 dolgot hozzáigazítanék az izlésemhez. Első futómű-fékkel fogom kezdeni, majd a hátsóval folytatom, a sok lesz a pénzem :)
Hát ja, bár az a 128nm elég jól hangzik. Megvalósítható tuningnak látszik. Hengerfej gyári maradt. Jobb futóművel elviselném ha tl-embe Ennyi ló lenne :)
ez tökéletesen igaz, de nem mindenhol és nem minden körülmények között lehet úgy menni, ahogy kényelmes. Nekem tök mindegy, így-úgyis élvezem a motorozást.
Nekem nem sokkal több, mint BP, csak ugye a másik irány. Autópályán sem rossz, mert szép dombos részeken visz végig. Szerintem lehet keretek alatt is menni szerpentinen, de az rohadt fárasztó lehet. Egy hétvégés "táborozást" megérne. Nem tudom a szállások milyen árban vannak, de valszeg lehet sátrazni is. Nektek azért már húzósabb távolság.
Most nézem a google térképen h hol vagy, és tényleg jónak tűnik, meg nincs is olyan állat messze. Nekem is leszakadt az állam amikor megálltunk tankolni és 190 km-re tudtam rátölteni 10.60 litert. De a lényeg, hogy idén még mindenképp akarok menni egy hasonló kanyart, lehet hogy az somogyország lesz vagy ha Dávid szervez valamit, akkor szlovákia. És össze kell beszélni.
Jah bakker most vettem észre hogy ez a tárcsa azért szereti a betéteimet zabálni,pedig félszinteres betétek
Magyarul üt a tárcsád.
Én nem reckíroznék ha gumi csere után nem változik, csere
Oly problémám van, hogy fékezésnél ráz a kormány, illetve ha lassan megyek akkor is érezni, hogy nem egyenletesen fog. gondolom hullámos az egyik vagy mind2 tárcsa. Érdemes felszabáyoztatni? minimális válla van.
Ez mitől alakulhatott ki? Semmi durva fékezés nem volt amitől elmászhatott volna. 3 hónapja kezdődött kb és fokozódik...
http://saarbike.de/projekte/TL...
De irigyellek azért az 5.5-ért