Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És kicseréltetted másikra az aksit?
Nekem most perpill elvonási van. Ku.va sok a meló, nem nagyon van most időm. De majd most hétvégén. Ha asszony nem járja el előtte az esőtáncot, hogy meghiúsítsa. És kop-kop nálam is minden ok. Meg amióta akksi csere is volt, azóta jobban is indul.
Kivételesen nálam jó a gép. Vasárnap délután le sem száltam róla :)
Igyekszem mielőbb megnézni, azt szólok :)
Majd lesz kép is meg ilyesmi. Még a szétszedés fázisban van a TL...
Igen tudom, mondta. Ha nem melóztam volna, szerintem mentem volna vele. De Ő valami képeket meg írásokat ígért a javításról a nevedbe.
Error az van. Csinálom a Luká gépét...
Szia Janó,
Köszi a segítséget!
Na mi újság, mindenkinek minden faszán műxik, nincsen semmi error? Mi ez a pangás?
Ez a beszéd
részegen majd visszadeformálom finomhangoló 10-kg-os kalapáccsal.:D
Értem köszi!
Dugattyú lehet, fékbetét ok, fika nemvolt, pálya se. km-t meg a fene se tudja, de túl vagyunk már a 60 ezren óra szerint is:D Hétfőn pattan rá az új gumi, aztán hátha okosabbak leszünk
ezt több minden is okozhatja.
Dugattyúk a nyeregben
nem megfelelő fékbetét
esés
pályahasználat (túl hevült)

vagy csak éppen nem annyi km van az órában mint amennyit mutat
Szerintem felette lesz az. Nekem bőven jó, pedig jó sok a km már a motorba.

Valld be részegen hazafele a kocsmából beleburultál az árokba, akkor mehetett el

Elképzelésem sincs hogyan tudhat az eldeformálódni, de akkor ott lehet más bibi is van. Dugattyúk egy pucolást megérnek.
egészen minimális a válla, de rámérek, lehet, hogy ott a bibi. mikrométer is akad :)
Mérd meg a vastagságát..rá van írva a határérték..ha vékonyabb, hamarabb "elmelegszik" az anyag..a váll miatt mikrométerrel jobban tudod mérni. 0-25el..ha van. :)
csak azt nem értem, hogy mitől lett hullámos?
én postával együtt vettem 45-ért amcsiból
Bár attól még pont ugyan úgy fog rázni..:D Én kihagynám..ha kell, hát kell..ez sajnos ilyen.
hát ha mind a két tárcsám cserés, akkor kivetetem a két lengőbordám, és leszopom magam...
Sztem sem tudják felszabályozni, de még köszörülni sem..cserés lesz az ha nem javul a gumicserétől.
Vágassunk lézeren :)
most nézem, hogy 50 ropi/db?