Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon bejön.

Holnap valaki motorozik Balaton fele?
faszaaa
Puncinedvesítő egy hangja van ezeknek a BOS doboknak. meg érte rá várni. Másodszorra indult is szépen.
Ilyen hőségben napi 3-4 liter folyadékot legalább be kell vinni. Jó úton az alkoholizmus fele .... Na megyek beizzítom ezt a szörnyeteget....
mostanában énis annyi sör... fröccs... na. annyi vizet iszom, mint még sohase azelőtt
Negatív vagy Életre fog az kelni.
Ilyen melegbe a védőital elengedhetetlen
hány láda sör fogy el mire összepakolod?
elég rákkendroll lett
csak majd induljon is el
Batmotor
Sajna nem. Én is külföldről szoktam rendelni, és az is idő ameddig megjön.
Max az a lehetőséged van, h megrendeled a Suzukinál a 2 porvédőt, és Sixstring-től szerzel csapágyat. Nekem a Suzukihoz 3-4 nap alatt megérkezik mindig a cuccom...
Igazi DarkTLS lett!
Buh! Ez komoly.
Sajnos még nincs indítható állapotban. Nagyon várom pedig. Ránézésre jó vékony benne a cső. Talán 40-es lehet.
Na csak összeáll az végre. Így kép alapján jó lett a váz, meg látom megjött a sportdob is. Hangja?
Nem fogsz fázni

Jó ha hétvégén tudok majd csapatni. 6óra alatt szétkaptam, de ma kétszer annyi alatt se bírtam összerakni.
Ez nem semmi!..:) Köszi szépen...most már mindent tudunk amit akartunk! :)
honnan csavarodot ki ez a csavar?
holnap senki sem jön a ringre?
Baaa!
HEllo
VErseny igényű kormánynak csapágy:
tudsz valami ugyanilyen jót vagy ugyanazt máshol ajánlani?
2hét mire megjönne, nemtudom meddig vagyok itthon, a gép meg 2 hónapja szét van szedve...
Köszi
Hát nemtudom, én mikor megnéztem a csészéket amikor megvettem a mocit akkor nem láttam. Vagy figyelmetlen voltam, vagy azóta csavarodott ki. De legalább időben kiderült és nem aprított
Mondjuk 200-nál lett volna a tuti ha elszabadul Azért arra kiv. lennék, hogy a fenébe eshetett az ki. Vagy valaki nem csavarta vissza ?
Az. Ha az elszabadult volna leszopom magam
Ez jó