Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ez nem teljesen van igy! És hidd el, nem hülyegyerekek dolgoznak abba a servicebe.
janókám szia ez a féktércsaszegecskalapácsorszerszámmásikfelenincsenmeg.
sziasztok! 1000s-re szeretnék túrakormányt,ha van jó ötlet szívesen hallgatom vagy esetleg kép. Köszönettel Miki
Valahogy úgy néz ki a képről, hogy a merevítés egyszer a segédváz felfogatócsavarjához van kötve, meg még ki tudja hogyan. Lemegy a nyaralás, majd megszakértem, hátha tudok hozzá vágatnia cégbe.
Motorradban azt sem tudták, hogy csöröghet a dekompresszor a TL-ben. Nem ismerik a típust, vezérlésem is elállították. Az dolgozik ott, aki éppen bérli a műhelyt. Az üzletnek, és a szerviznek annyi köze van egymáshoz, hogy egy épületben vannak.
De azért meg lehet próbálni...
Na nekem jó akkor szfehérvár is. A számod tudom, s te az enyém? ha nem akko: 70/4284103. Jah minél előbb induljunk, hogy legyen idő mindenre. Hát 6-7körül már sötétedik sajna, de beleférünk még a napba, ha időben indulunk
Kérdezd meg telón a motorradot. Ők elég régiek, hátha tudnak okosat mondani.
Hát én nem arra szoktam Balcsira menni, de cimbi azt mondja arra nagyon jó az út, úgyhogy arra megyünk. Akár ott is találkozhatunk.Tudod a számom? Mert az időt nem tudom, hogy mikor indulunk. eddig úgy néz ki 4 motorral megyünk, és a többivel még nem beszéltem meg az időt. De sztem úgy kellene csinálni h kb 10-11re Siófok. Korán sötétedik már. :(
Nem túl kivehető a fotóról. Szervizt kellene megkeresnen hátha működik még.
Ti Fehérvárra bementek? Mert akkor ott is találkozhatunk akár.
CSövi, aktuál még mindkettő link furán hozza az útvonalat, de nagyjából kivehető, nekem jó lesz szerintem
így sem jó. Mindegy, nem olyan bonyolult. :)
Vmi nem jó a linkkel. talán ez:

https://maps.google.hu/maps?sa...
Az online revü tartós tesztben nem volt fotó mellékelve, hogy hogyan csinálták meg annó? Én mintha láttam volna, hogy két darab négyszögű acél darabbal fixálták csavarozva. De lehet keverem mással.
Szia dávid!

ha aktuál még neked a kanyar, akkor valami ilyen útvonalon gondolkodtunk. siófok tesco parkoló a találka hely, gyenesdiás kilátó látogatás, tihany fotózkodás, balatonfüred kajálás a parton vhol, aztán megint siófok esetleg egy gokart. szerintem ez így nagyjából egész nap lenne.

https://maps.google.hu/maps?sa...

annyi, hogy én az oda utat is bele vettem, nyilván ez neked több lesz. de persze ha van vmi olyan helyszín amit mindenképp érdemes lenne megnézni szívesen veszem.a program is módosítható, nincs kőbe vésve.
Nem is csak megrepedt.
6 évig így használtam.
az alsó csavart megoldottam átmenősre , ha jól emléxem.
mondjuk nekem nem tört le az a fül, csak elrepedt.
Hogy erre nem gondoltam :)
Szimó egyik hátsó telóját félbeveszed sikítóval, egy kis FBS, ducktape, tádáá és kész is.
Néztem, elég karcos árban mozognak a lengécsillapítók. Valami olcsó megoldásról nem hallottál? Valamilyen motoré nem rakható bele átalakítással?
Igen, szokásos téma a TLS-nél.
Egy jó awi hegesztő simán megcsinálja.
Viszont végleges megoldás csak lengéscsillapító cserével lehet...
Oszi! A rotációs lengéscsillapító felfogatásával mit lehet kezdeni? Tegnap kilazult az alsó csavar, és ahogy lötyögött az a szar megrepesztette ott vázat. A motorrevüs tesztben olvastam egy utólagos merevítésről. Erről tudsz valami infot? Hihetetlen, hogy mindig van valami.
Jah, hátborzoló ...
Sztem nem. Bár a hengerfej hiba a TLS-nél kicsit hátborzoló...