2darab alu Remus grand prix dobom lesz eladó október elején, szép állapotú, pici karmolás van a végén. 45ezer forint bilinccsel mindennel együtt. Akinek aktuális, rakja félr a malacperselybe, és keressen meg október 10.-e körül egy e-maillel vagy telefonon vagy akár itt egy hozzászólással. Képeket is akkor tudok mutatni. Bolt-on felfogatású tehát TL1000R TL1000S SV1000 és talán a Busa is játszik, de arra nem vennék mérget. 1000S-en volt.
Mostanság nagy a felfordulás feléjük,csinálják az M0-ást.
voltam érdeklődni lapka ára iránt 1500ft volt darabja de hála nem kellett,mert plusszos volt mind ami a mociba volt,lecsiszoltattam belőle anno
Enduromra akartam alubol hasonló véget csináltatni, mint az IXIL-ek. A dolog elbukott, mert zárványosra öntötték le az alapot. Végén rozsdamentes véget kapott.
Motorrad....már pár éve nem járok oda..sztem elég gyökérek..Bementem a boltba, köszöntem, vártam h majd vki vissza is köszön..semmi..nem gond, mindenki számítógépezik..gondoltam megkérdezik h mit akarok, de nem így lett, ezért kb 5-7perc áldogálás után kijöttem és elmentem egy motoros boltba. Azóta nem mentem be oda...és nem is tervezem.
Hát pont olyan régen volt, amilyen idősek ezek a vasak.
De tök mindegy, a mondandóm lényege úgyis az volt, h egy próbát megér telefonon, hátha tudnak okosat mondani.
Te Józsi,
Az már igen igen régen volt amikor azok forgalmazták.
A TLS-eknél meg nem tudok róla, h lett volna belőle visszahívás.
Azért van még mindig annyi ami törik...
Nem állt szándékomban vitát generálni a motorradról. Gondoltam Ők régiek, forgalmazták, és mivel az S-esnél a vázrepedést gariba javították, így gondoltam lehet róla fogalmuk hogy annó mit fogadtak el garanciális javításnak. Hál'Istennek nekem még szervízhez nem volt közöm. Inkább maszek szerelők.
Nem mondod? Melyik nem stimmel? Ők mondták a szervizkapcsolatot. Ők mondták, hogy nem vágták, hogy a TL-ben csöröghet a dekompresszor! Miután már kicserélték a 2 láncot, plusz a feszítőket vadi újra, és nem szűnt meg a zörgés. 130 ezrem bánta, egy új akksim, egy olajszűrőm, egy töltet olajam, néhány napom mire rájöttem mi a hiba, és még 2 mire rendbe raktam. A rengeteg bosszúságról nem beszélve. És nem én voltam egyedül...
Nem mondom, hogy azóta nem cserélődött le a gárda Indok lett volna rá. Azóta csak alkatrészért megyek néha oda, így nem látom, de kb 2-3 éve így volt. Megszopattak de keményen. Még arra sem vették a fáradságot, hogy alul is körbetöröljék a nem lecserélt olajszűrőm, amit ott vettem náluk a boltban, hogy vez.lánccsere után olajjal (amit szintén vittem) együtt lecseréljék.
Mikor szóvá tettem, mondták, hogy vigyem vissza, majd kitalálnak valamit. Ja nem ment elsőre, majd másodikra talán...
És tényleg nem hülyegyerekek, csak nem arra használták a tehetségüket, amire kellett volna...
voltam érdeklődni lapka ára iránt 1500ft volt darabja de hála nem kellett,mert plusszos volt mind ami a mociba volt,lecsiszoltattam belőle anno
Saját tervezés
De tök mindegy, a mondandóm lényege úgyis az volt, h egy próbát megér telefonon, hátha tudnak okosat mondani.
Egyébként mi újság a jövő péntekkel? Melózol?
nem vagyok szerelő, meg én hülyegyerek is vagyok. csak ösmerem őket elég jól!
Ha gondolod tudok bele jobb áron rendelni mint itthon...
Igazra jön ki a feltételezésem,engem bíz érdekel a szett,
Az már igen igen régen volt amikor azok forgalmazták.
A TLS-eknél meg nem tudok róla, h lett volna belőle visszahívás.
Azért van még mindig annyi ami törik...
Nem mondom, hogy azóta nem cserélődött le a gárda Indok lett volna rá. Azóta csak alkatrészért megyek néha oda, így nem látom, de kb 2-3 éve így volt. Megszopattak de keményen. Még arra sem vették a fáradságot, hogy alul is körbetöröljék a nem lecserélt olajszűrőm, amit ott vettem náluk a boltban, hogy vez.lánccsere után olajjal (amit szintén vittem) együtt lecseréljék.
Mikor szóvá tettem, mondták, hogy vigyem vissza, majd kitalálnak valamit. Ja nem ment elsőre, majd másodikra talán...
És tényleg nem hülyegyerekek, csak nem arra használták a tehetségüket, amire kellett volna...