37*49*8-as szimering kell bele......ezt megtaláltam.......
Aki cserélt már - leírhatná nekem ide hogy Ő hogy csinálta......s így persze sokan okulnának belőle.....
mennyire kell szétszedni a telót????...stb.....
1., Eltört az ülés zárja - tehát kellene nekem egy kompletta kis szerkentyűűűű....ilyen mint a képen
2., a bal telószimering lengedte magát:-( Milyen a méret??? hol érdemes veni-rendelni????
Illetve mivel még sosem csináltam - tudna valaki segíteni????
új vagyok itt, jótanuló módjára végigolvastam az egész topicot, két délutánom rá is ment
Most decemberben lettem GS500 tulaj, egy 2004-es gépet sikerült szerintem egész jó áron beszereznem (790e). A motorban 1500km van, legalábbis az óra szerint... A srácnak, akitől vettem nem volt jogsija, ezért nem merte igazán használni. (legalábbis ez volt a mese, de azért hihető, nem?)
nem vagyok szakértő, de ránézésre valóban újszerű állapotú a motor (még szőrös a gyári gumi)
képet majd később töltök fel.
Ma voltam egyet gurulni, alig 40km-t tettem meg, mégis nagyon élveztem. Nagyon óvatosan mentem, a jogsi megszerzése óta nem mentem nagymotorral, abszolúte kezdő volnék.
Az idő kellemes volt, jól beöltöztem, így nem fáztam.
Motoros öltözetem még nincs, valszeg a héten beszerzek mindent, 100-120-am van rá, ami nem túl sok, de egy alap full szerkóra elég lesz.
Így is van! Nem jó gányolni... viszont az üvegszálas műanyag nagyon jó barát lehet. Ha kitanulod a technikát, még akár idomot is csinálhatsz a motorra. Amilyet megálmodsz... Kezdetnek elég költségtakarékos a tapasztalatszerzés szempontjából a söröshordó-batyu.
Mügyantázás ügyben a windsurfösökhöz kéne fordulnod. Balatonfüzfön van a Kucséber aki gyárt és javit is surföket. Egyébként meg nem egy ördöngös dolog kell olyan műgyantát meg gyorsitót öszzsekeverni meg egy kis üveggyapot. Persze mire mindenre rájösz hogyan jó-szerintem nem éri meg.
Esetleg surfboltosoktól, surfös forumokon érdeklődhetsz, mert néha maguk is javitanak, de az ugye egyszerübb feladat egy kicsit bekenni. Persze ök is inkább beadják profikhoz, mint ahogy te se szeretsz gányolt fényezésü motorral villogni
Valóban nem olyan erős a lemez. De azért erősebb az üdítős doboznál. A teteje és alja viszont jó "kanos" kis lemez.
Használtam az agyam. Mi lenne, ha üvegszálas műgyantából ki lehetne kenni a formát... nem lehetetlen feladat, és olyan lesz, mint az idom a motoron... Vágható is, erős is, és nem lenne nehéz. (és anygában színezhető)
Van-e itt valaki, aki tud dolgozni a műgyantával és az üvegszállal?
Ha más nem, akkor a jövő héten utána kérdezek. Van Baján néhány csónakkészítő műhely. Tőlük még a víz elleni tömítéshez is lehetne ötletet kérni...
Azt megköszönöm, hisz ha már proto kész akkor jöhet a sorozat:-)
Ellenben!!!!!
A kollgák mondták hogy üresen az oldalfal elég gyenge....olyan mint a sima dobozos ücsi....
Ez igaz????
Mert ugye ott lenne a felfogatás - és ha az egy ékonyka lemez, akkor ugye felejtős:-(((( hisz a rezonancia tud csunya dolgokat csinálni......
Ha ez nem egészen igaz, akkor dobj egy mailt és megadnám a cimem.......VAGY.....jó nekem 1 hónap múlva is......
Erősen akciós ár volt. Amúgy tényleg 5 körül mozog.
Nah, szóval van nekem egy... és mivel nem vagyok kreatív ilyen téren (csak inni szeretem a tartalmát baráti körben ) szívesen felajánlom a prototípus kísérleteihez. Azt hiszem a Magyar Postára bízom, mert csak egy hónap múlva járok Adony felé...
Ha nincs közelebb ajánlat, szólj!
Nagyon komolyan mutathat azon a robogón! (Ha másra nem is, de pót-üzemanyag tartálynak igen penge volna. )
Ott mindent megtalálsz:-) Nem azért gályáztam vele, hogy ismételjem önmagam:-))))
És mivel GS - igy azonnal tessék jelentkezni:-) Te lennél az 50. GS500 tulaj:-)
Hamarabb jártatom Én is a szám - mint hogy megkeresném azokat a dolgokat amiket Én pakoltam össze egy helyre:-) (Igaz annak lassan 1 éve:-)
Szóval NEM KELL szétszedni totálisan a telót..........
gsfanklub.extra.hu/manual/telo...