Ha szélvédelmet akarsz akkor 2 lehetőség van: vagy lassan mész vagy sportmotorral mész (és hasalsz valamennyire) A GS-en mindenképpen ugy ülsz mint aki nyársat nyelt, tehát egyenesen- az F-esen is.
A GS-en 130-140kmh az ami még szélileg elmegy.
A plexi inkább csak optika meg van hová gyürnöd a kesztyüt ha leszálsz.
Nekem detto ilyen van. Hát.....? Nem sok szart ér! 15 ropiér vettem márkakereskedőnél, utána láttam a Louisban 5-ér. De 1-szer kipróbáltam az F-es gs-t, nekem az sem volt meggyőző. Kivéve, ha hasalsz a tankon. De folyamatosan 500 km-en keresztül? Szóval csak kicsi a szélvédelme, de 5-öt megér, szerintem.
Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de én EZT néztem ki az enyémre.
Még nem vettem meg, nyíregyházán megnéztem a boltban.
Az ami ott volt, még nem Louis-os forrásból volt és ezért jóval drágább volt. Hogy pontosan menyi arra már nem emlékszem.
GS Tulajok!
Kérdések gyötörnek. Szeretnék egy plexit szerelni a gépsárkányra. Sokatoknál látom az "igazolványban", hogy fel van öltöztetve ezzel a moci. Kinek, milyen van? Mennyire tartós? (karc, tartószerkezet) Esteleg árak, ha valaki emlékszik rá?!
Nagyjából a lelőhelyeket feltérképeztem, de azért jól jönnének a gyakorlati tapasztalatok.
Blue ha mandulagyuszi akkor valószinű antibiotikum is kell ahhoz meg kell orvos! Az a baj hogy egy gennyes mandula az góc és más komolyabb gondot is okozhat. Egyébként ha sorozatossan gondod van vele akkor jobb ha kiveteted, de csak akkor ha nincs gyulladásban, mert ha igen akkor nagyon fáj a mütét.Ha nincs éppen gyulladásban akkor majdnem csak annyi mint egy foghuzás.
Nekem gocgyanu miatt az elmult 4 évben kivették a mandulámat,fogamat huzták,epemütét. Most már csak a vakbelem a nélkülözhető fölösleg
Húzzák meg az ilyen "főnik"!
Így érthető a mártíromság. Akkor marad a kis nép gyógymód, izzadás meg tea, meg izzadás, meg tea... ... elméletileg a nehezén már túl vagy, ha tényleg csak egy mandula-gyulladás. Kitartás! A főnit meg el kell ásni valahová...
magyarán ha most elhúznék táppénzre (és ugye az orvos kapásból kiirna) akkor elbucsuzhatnék a béremeléstől - mert egyik fönök sem nézné jó szemmel, hogy pont év végén mikor alig van ember - én meg "hirtelen" lebetegszem........
És hidd el vannak ennyire undoritó emberek..............
utoljára a motorbalesetemnél jártam igy.....eredmény éves szinten 300.000-rel keresek kevesebbet mint a kollegám ......mivel abban az évben nem kaptam béremelést - és igy a vonzását se (VBK, müszakpótlék, prémium...stb)
Mert a köcsög italálta hogy direkt estem el.....
Nincs is ezzel baj. Ha jó a gönc. Használtnál nem téma, de újnál azért az ember szeretne valami garit. Nos, ez erősen kérdőjeles. (ám, lehet hogy van ) Ha minőségi a cucc, akkor nincs gond... de, ha nem jó, akkor még 1 Ft is sok egy ruháért.
Lehet, hogy megkeresem tavasszal... most vágyam támadt egy bőrdzsekire. Körülnézek, és alkuszom! Mert ugye ilyen bótban azt nagyon lehet...
Urak!
Én is néztem már neten ezt a "boltot". Ez szerintem valami zugárus, bár attól még lehet sikeres a vásárlás.
Az árai jók, kérdés hogy milyen az áru. Nekem kissé messze van, az ország másik végén lakom.
Küldeném a hétvégi képeket, de csak mélben tudom pár db-ot egyszerre. Hogy kell az egészet?
E-milben küldtem az MZ-s képeket.
A GS-en 130-140kmh az ami még szélileg elmegy.
A plexi inkább csak optika meg van hová gyürnöd a kesztyüt ha leszálsz.
Honda Monkey - egy túrán:
link
Tudtommal (mivel nekem soha nem volt) a szélvédelme zéró.......vagyis max optikai tunningnak jó....
Adjatok egy ásót:-) és elásom a górét:-)
Mellesleg tényleg szomorú hogy ilyenek vannak a XXI. században........
Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de én EZT néztem ki az enyémre.
Még nem vettem meg, nyíregyházán megnéztem a boltban.
Az ami ott volt, még nem Louis-os forrásból volt és ezért jóval drágább volt. Hogy pontosan menyi arra már nem emlékszem.
Kérdések gyötörnek. Szeretnék egy plexit szerelni a gépsárkányra. Sokatoknál látom az "igazolványban", hogy fel van öltöztetve ezzel a moci. Kinek, milyen van? Mennyire tartós? (karc, tartószerkezet) Esteleg árak, ha valaki emlékszik rá?!
Nagyjából a lelőhelyeket feltérképeztem, de azért jól jönnének a gyakorlati tapasztalatok.
Nekem gocgyanu miatt az elmult 4 évben kivették a mandulámat,fogamat huzták,epemütét. Most már csak a vakbelem a nélkülözhető fölösleg
Így érthető a mártíromság. Akkor marad a kis nép gyógymód, izzadás meg tea, meg izzadás, meg tea... ... elméletileg a nehezén már túl vagy, ha tényleg csak egy mandula-gyulladás. Kitartás! A főnit meg el kell ásni valahová...
magyarán ha most elhúznék táppénzre (és ugye az orvos kapásból kiirna) akkor elbucsuzhatnék a béremeléstől - mert egyik fönök sem nézné jó szemmel, hogy pont év végén mikor alig van ember - én meg "hirtelen" lebetegszem........
És hidd el vannak ennyire undoritó emberek..............
utoljára a motorbalesetemnél jártam igy.....eredmény éves szinten 300.000-rel keresek kevesebbet mint a kollegám ......mivel abban az évben nem kaptam béremelést - és igy a vonzását se (VBK, müszakpótlék, prémium...stb)
Mert a köcsög italálta hogy direkt estem el.....
A meló nem volt halálos, de a jelnlegi állapotom egyre jobban hasonlit a tavaly augusztusi szisztémára.....vagyis a mandulám egyre durvábban durvul
Lehet, hogy megkeresem tavasszal... most vágyam támadt egy bőrdzsekire. Körülnézek, és alkuszom! Mert ugye ilyen bótban azt nagyon lehet...
Én is néztem már neten ezt a "boltot". Ez szerintem valami zugárus, bár attól még lehet sikeres a vásárlás.
Az árai jók, kérdés hogy milyen az áru. Nekem kissé messze van, az ország másik végén lakom.
Vagy én vagyok vakhangya, vagy ez a hely nem is egy bolt, hanem "csak úgy" meg lehet vásárolni a cuccokat.
Szerintem érdemes volna felhívni...
Hogy vészelted át a műszakot? Remélem gyógyul már minden szervi bajod és beteg alakatrészed!