Most itt tanyázom. De vándor lélek vagyok... ám egy darabig most nem "költözöm". Nagyából úgy, mint Te... csak én négyszögben (Baja-Szeged-Szarvas-Mosonmagyaróvár).
Az is tény, hogy ebben az évszakban nem sokan látták még...
Minden tiszteletem a kis csapaté. Volt spiritusz hozzá, vagy legalábbis egy bizonyos fokú bolondság...dícséretes!
A kezdők mindig mögém állnak be!
Ennek az oka egyszerű..........
Mikor én 90-100-al megyek - akkor a sor vége olyan 110-140-el......
Szlovéniában jöttek utána, hogy a nagy 1000-res géptulajok nem bírják hátul a menetett:-)
Pedig csak 140-150-el mentema pályán.......
Igen ám......de mikor én megelőztem egy kamionsort és eltüztem - nekik le kellett állni 90-re 1-2 percig.....eközben Én meg már jóval előrébb voltam......
Ezért a sor vége mindig kemény.......oda csak tapasztalt és gyors motorokat ajánlok......
Fasza helyen jártatok atya! Azé" nem semmi sportteljesítmény... én vagy 10 éve voltam itt. Jól elfáradtam, az biztos, pedig akkor még nem volt "kátrányos" a tüdőm. Szép hely ez!
És a boka? Gyógyulgat? Ölég röndösen megdolgoztattad!
ÁÁÁ........
A marhából nem lesz ember, a kutyából meg szalona:-)
Olyan volt-van-lesz, hogy valaki kicsit idióta a többséggel szemben (súlyos vezéregyéniségi akarat jellemzi) - de az ilyet a csapatok mindig kilökik magukból - csak úgy, mint a virust a szervezet:-)
De ez nem is lehetne másképpen, hisz ahol ottvan 30-40 különböző ember - ott mindig akad 1-2 olyan emberke, akinek semmi nem felel meg.....az ilyenek a kövi túrára már nem jönnek el.
esetemben van egy MAG, akik 95%-osan mindig ott vannak.........ez az AKMT/Gs500 fanok látszámát tekintve ugyan kicsi, de ugye legalább MEGATUTI a buli:-)
Megvan annak is a feeligje ha 40 motor van a hátad mögött (nekem eddig 37 volt a max - erről ugye videó is van:-))
De volt olyan nap is hogy csak 2 motor......és az is tuti volt.......
A bármi is szűk lenne akkor nem vállalnám be a vezetést, hisz szük keresztmetszetűek közt Én sem érzem jól magam:-)
No tegnap nem a kersztemtszettek voltak szükek, hanem néhány szikla, fa, lyuk, meder....stb:-)
Dömösről, a Rám-szakadékon keresztül felmásztunk Dobogókőig.....
Ott nyomtunk a burába 1-1 meleg ételt - és irány vissza.....Igen ám, de hogy......
Mivel kezdett sötétedni, igy az idővel futottunk versenyt, hiszen bent az erdőben igen gát lett volna (az is volt)......
Igy a Dobogókőnél lévő SIFELVONÓ alatt leereszkedtünk.....majd pedig tovább egy szakadékba.......igy elértük az erdei útat (sproltunk agy 5km-ert...)
Még épp lehetett valamit láttni:-)
Mikor visszaértünk az elágazáshoz már korom feketeség volt - és onnan még az autók biza 4km:-)
Lefagyot a vesém, szétment a lábam, a vállaim.....szóval 1gy nyomorék vagyok:-)
A képek hamarosan fent lesznek: blue---speed2.fw.hu/20061217/i...
(kb 20 perc)
A kilátás, a táj csodálatos volt......de még 1x tuti nem vállalom be -2 fokban:-)
Ilyen az amikor az ember arcára fagy a mosoly:-)
Ismerem az oldalad, meg a könyved is ;-) Értem, amit mondasz. Oks. Általában soha nem a motorok teljesítménye a szűk keresztmetszet hanem a vezető...;-)
ehh hosszú story ...így jött ki a lépés, ha nem húzom túlélem használt persze jó áron ujra nem fussa...;-)