Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van mit csinálni a kicsikén... Szelepszárszimmeringek csere, szelepek becsiszol, a 2-es hengert gyűrűzni (akkor már lehet, hogy mindet fogjuk) vezműlánc csörög: csere, kuplunglamellák és rugó csere, a kipurendszert helyre akarom állítani gyári 4:2-re mert valaki gány módon csinált rá 4:1-est, de arra már nem futotta neki, hogy egyforma fojtással menjen a négy henger. A korához képest semmi komoly. Jó gép.
kösz blue az infokat
Reméljük, hogy csak a karbantartások alkalmával kell elővenni. Ne a hibakeresés fejezet legyen a fő olvasmány!
Köszönöm szépen, a motorosok.hu-s lejött. Angol, de frankó. Köcc!
Ezeket meg lehet venni. Nem mérik olcsón.

www.tradebit.com/filedetail.ph...

www.themotorb ookstore.com/suzg...

garagecompany.com/bsuzuman.htm...
Ez pedig talán magyar. Bár nem biztos, de magyar oldalon van.
www.motorosok.hu/szervizkonyve...

Hirtelen ennyit tudtam bányászni a GOOGLE segítségével.
A motorosok.hu-n van fenn: Suzuki GS550, GSX550 "83-"88 Service Manual
Meg ez van még, feltöltöttem gyorsan.

http://rapidshare.com/files/7427395/Suzuki_GS500E __89-92_Service_Repair_Manual.zip

GSX-hez sajna nem találtam a neten, pedig pont két hete keresgélek.
Sziasztok! Nem tud valaki GSX-550 service manual-t?
Én adok nektek előre GS500E-t csak segítsen valaki!

Köcc!

Íme:
http://rapidshare.com/files/7426953 /Suzuki_GS500E__90-91_Service_Manual__German_.zip
Hmmm... Meg amíg egy túrán a 20 motorból ő a legidősebb és nem látszik rajta, addig nem kell neki ráncfelvarrás!
Ennél óccsóbb megoldás valószínű, hogy nincs.
Nem fosztom meg az eredetiségétől! Marad a fehér felni és marad a kinézet is! Legalább olcsón megúszom! Így se látszik rajta a kora!!!!
???
A telóba TELÓ OLAJ kell - az pedig csak 1 fajta van!!! a neve amit keress a bótba FORK OIL

Ha puha akkor elsőre is azt nézd meg hogy nem e tünt el!
Az enyémneka fele hiányzott - pedig sehol semi cseppegés, folyás.....stb nem volt (lehet hogy már a gyárban nem töltötték meg???
Mivel 2 évente ánlatos - igy ugye nyáron cseréltettem azt is -és a csóka mondta hogy biza fért bele.....

A mennyiésége? Tudtommal 382ml- persze szállanként

Ha benne volt a 382 - és puha? akkor probálhatod a 15-öst (alapban 10-es van benne)

Ha pedig igy is puha akkor ott a leirás.....
A telóba bele kell fragni egy darab betétet (a leirsban paraffin van - de at biztos nem tennék bele (Parafin gyárban dolgozok - szóval nem a legideálisabb)....akkor inkább valami műanyagot.

Ha ez a paszdarab nagy, vagy töb olajat tezel bele akkor ugy is járhatsz mint a hvaerom az Yamaha SR-el....ugy ahogy van leszakadt a teló teteje.......körberepedt egy döccenőnél és csá-csumi.....

Itt egy jó leirás:-) Menyire lányos munka:-)
Olajcsere egy Nővel:-)
ki tudja hogy az elsö teloba milyen olajat kell tenni?
az enyém nagyon puha!
(15w)??v.(10w)??
szinti v. ásványi?
Nehogymár a fehér sokkal szebb!
Köszönöm szépen! Bár be kell vallanom: az,hogy ilyen szép az előző gazdáit dícséri, mert én csak két hete vettem, de megígérhetem, hogy gyári marad mert így tetszik! Vigyázni fogok rá és mindig megpengetem ha nincs nagy fagy. Egyedül a faridomon van mit kozmetikázni, de mire becsenget a tavasz az is kész lesz.
Milka Editiont megfosztanád a szexepiljétől???
Hali Fullsyntetic!

Ez igazán szemre való bringa! Szépen megőrizted. Gratulálok!
Igazi klasszikus...
1 deci bázis fekete festék, 1 deci lakk, fél deci rum helyett edző, és az egész van vagy 1500Ft...
CSAK CSERÉLNI OLCSÓBB!
Festeni kell azt, nem elcserélni!
És valaki nem tud fekete felniket? Adok érte fehéret!!!!
Sziasztok!

Nem tud valaki eladó GS500 felniket? Jó a legrégebbié is. Át szeretném építeni a vasat elöl-hátul 17"-osra mert most old-school, elöl 16, hátul 18". Amúgy meg Kawabuzi létemre tisztára elégedett vagyok az öreg Suzival.
Eladó egy K4-es Gs500 (az enyém tesója)

KP - ben =? (Most szerzem be az infót - de kb 550-650 közt lehet)
Vagy hitelátválalással = 28 db 23.000ft-os csekk + negyedévente a árfolyamváltozás (ez nekem -4 és +5 ezer forint szokott lenni) .......vagyik kb 650.000-ért

Ami plusz , mint egy piaci
- nagy plexi
- konzol és dobozok (? nem tudom, de szerintem ezt is adja hozzá a cimbi - hisz egy M800-ast akar venni)
- Kb. 25.000m van benne
köszi
a két kerék ugyan az csak a 512esen tőbb anyag van
(2001)
Ez