Az elsődleges cél a cbf 250 lenne ,de nincs 600 ezer alatt.
500 lesz motorra és vagy cbr vagy cbf! De azonnal kp-ben fizetne!
Ha valaki tud ilyet SIKÍTSON!!!!
De mivel láttad a ruciját (Tudod, Motoros Barbie) ezért gondolom érthrtő ,hogy elsődlegesen nem piros motort keresünk! De ha az van az se gond!!!
BLUE szerinted mennyire nagy gáz hogy forditva raktam vissza a
hátso kerék tengelyét(az anya nem a hátsofogaskeréknél van hanen
a féknyereg oldalán van)
Hát az nagyon olcsó ár egy ilyen 250-ért Annyiért jó ha egy 10 éves Banditot lehet kapni. Mondjuk a Banditot már probáltam nagyon tutti gép, könnyü sportos és felveszi a versenyt a GS-el sőt ha döntögetni kell akkor ott is hagyná a GS-t. Nagy a kinálat belőle csak elég nagy az esély hogy ugy jár vele az ember mint budymike hogy felujitással kell kezdeni.Barátom tavasszal ujitott fel egy ilyent.
És a 250-es CBF??
Az se lenne neki rossz választás - és legalább nem hajtja szarrá - mikor veled akarja a tempót tartani...
Katikának van egy ilyen - és bizza ott lohol mögöttem már 2 éve.....
Pöpec kis gép, igénytelen, de jól megy, alig zabál, formás, és szerintem tipikusan női motor.
Én legalábbis a Magyarországtúrán kipróbáltam Baján a kempingben - és király a gép....
Finom a váltója, jó a gázadagolás (nem rángat) - csak ugye nekem kicsi, rövid....és könnyű....
Használtan is jó áron lehet megvenni......
Kati ha jól emlékszem 400-ért árulta a 2 éves mocit.. (ha minden igaz most adta el)
Jó kis könnyű paripa. leghet döntögetni a kanyarban...
Meg aztán hogy is nézne ki, ha jól lealázna a ZX-12-vel.
Ha sokáig akar motorozni az ember gyereke, akkor mindenképp észzel kell élni, és olyan gépet venni, ami az igényeknek megfelel. Én most "ki vagyok elégítve" igény ügyileg a GS-sel. Bár fél évvel ezelőtt nézegettem 125-öst is, meg 250-est is... majdnem azzal is kibékültem volna.
Ha szélvédelem kellene, autóval járnék mindenhová...
Azért szeretnék "abalakot" a bringára, mert baromi gány dolog a döglött rovarok tetemét vakarni a kilométeróra alól, és a mögötte lévő madzagokról.
És, ha már ennyi a funkció, akkor adjunk már az optikának, és ne karcolódjon össze az első elázás utáni mosáskor.
(A kesztyűre nem is gondoltam, de így legalább kétfunkciós lesz a műanyag...
Az elsődleges cél a cbf 250 lenne ,de nincs 600 ezer alatt.
500 lesz motorra és vagy cbr vagy cbf! De azonnal kp-ben fizetne!
Ha valaki tud ilyet SIKÍTSON!!!!
De mivel láttad a ruciját (Tudod, Motoros Barbie) ezért gondolom érthrtő ,hogy elsődlegesen nem piros motort keresünk! De ha az van az se gond!!!
Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!