Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue!

Az elsődleges cél a cbf 250 lenne ,de nincs 600 ezer alatt.
500 lesz motorra és vagy cbr vagy cbf! De azonnal kp-ben fizetne!
Ha valaki tud ilyet SIKÍTSON!!!!
De mivel láttad a ruciját (Tudod, Motoros Barbie) ezért gondolom érthrtő ,hogy elsődlegesen nem piros motort keresünk! De ha az van az se gond!!!

Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT MINDEN MOTOROSNAK !

Új motorokat a fenyőfa alá sok sok benzinnel .....

Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Hát elég nagy gáz ...... most visszafelé (hátra) fog forogni a kerék.
BLUE szerinted mennyire nagy gáz hogy forditva raktam vissza a
hátso kerék tengelyét(az anya nem a hátsofogaskeréknél van hanen
a féknyereg oldalán van)
Hát az nagyon olcsó ár egy ilyen 250-ért Annyiért jó ha egy 10 éves Banditot lehet kapni. Mondjuk a Banditot már probáltam nagyon tutti gép, könnyü sportos és felveszi a versenyt a GS-el sőt ha döntögetni kell akkor ott is hagyná a GS-t. Nagy a kinálat belőle csak elég nagy az esély hogy ugy jár vele az ember mint budymike hogy felujitással kell kezdeni.Barátom tavasszal ujitott fel egy ilyent.
Bud!

És a 250-es CBF??
Az se lenne neki rossz választás - és legalább nem hajtja szarrá - mikor veled akarja a tempót tartani...

Katikának van egy ilyen - és bizza ott lohol mögöttem már 2 éve.....

Pöpec kis gép, igénytelen, de jól megy, alig zabál, formás, és szerintem tipikusan női motor.
Én legalábbis a Magyarországtúrán kipróbáltam Baján a kempingben - és király a gép....
Finom a váltója, jó a gázadagolás (nem rángat) - csak ugye nekem kicsi, rövid....és könnyű....

Használtan is jó áron lehet megvenni......
Kati ha jól emlékszem 400-ért árulta a 2 éves mocit.. (ha minden igaz most adta el)

Infó
Dettó!
Ja az motorosfüggő nem a géptől
Jó kis könnyű paripa. leghet döntögetni a kanyarban...
Meg aztán hogy is nézne ki, ha jól lealázna a ZX-12-vel.
Ha sokáig akar motorozni az ember gyereke, akkor mindenképp észzel kell élni, és olyan gépet venni, ami az igényeknek megfelel. Én most "ki vagyok elégítve" igény ügyileg a GS-sel. Bár fél évvel ezelőtt nézegettem 125-öst is, meg 250-est is... majdnem azzal is kibékültem volna.

Szó, mi szó jó választás a típus.
Ja és nem kellet rábeszélni! Eldöntötte,h motorozni fog! IMÁDOM!!!!
A legjobb motoros cimbimnek is az van!
Szégyen de néha kanyarban lealáz!
Meg egy aprócska lány ne is vegyen zx-12-est!
Jó reggelt!

Azt hiszem nem is rossz választás. Nagyon kis "tökös" gép. Van itt a városban egy srác, aki azzal jár. Kellemes hangja van, és szép is...
Szia!
CBR 125 R -t vesz majd!
Mert picike lány és nem tudja megtartani a GS-t! Pedig ment már vele, csak érezni,h nehéz neki!
Akivel nem kerülnék kontakba....

Nagyon Boldog és BŐŐŐŐŐŐŐŐségek Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!!
Szeva Bud!

Milyen bringát vásárol? Rábeszéled, vagy határozott volt?
Ejnye no!
Köszi Blue és Tuning! De ez nem a Zsófi topick hanem a GS 500! Mellesleg tavasztól jön velünk,mert megveszi a motorját!
Igazad lehet! Kösz a felvilágosítást!
Élőben mégjobb!!!!!! Tanusíthatom!
Jöhetnek a képek folyamatosan a blue_speed@freemail.hu címre ott van ugye hely rendesen.....

egyben meg FTP esélyes.....de az macersabb

De mivel megy a gép ész nélkül igy ha küldöd akkor folyamatosan jön is le....
Állandóan maszatolnának össze mindent!
Töröm is le a benzinkutas kezét azonnal, ha hozzá akar érni...
Viszont hordhatsz magaddal ablaktisztítót is!
Ha szélvédelem kellene, autóval járnék mindenhová...

Azért szeretnék "abalakot" a bringára, mert baromi gány dolog a döglött rovarok tetemét vakarni a kilométeróra alól, és a mögötte lévő madzagokról.
És, ha már ennyi a funkció, akkor adjunk már az optikának, és ne karcolódjon össze az első elázás utáni mosáskor.

(A kesztyűre nem is gondoltam, de így legalább kétfunkciós lesz a műanyag...
budymyke tényleg jó a csajod