Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hjja mondjuk sisakot kesztyűt meg csizmat már vettem nyáron...
+ csizma, + sisak, + kesztyű
oszt má" meg is dupláztad... háát, ennek ennyi az ára, amiért megveheted.
hja, min 65k ...amit eddig néztem persze jobban tetszene a 115k-s
Sok pé"zek ezek... nagyon meg kell nézni, mire adod ki.
Vásárlás előtt próbáld fel és tölts el benne néhány percet a boltban. Sétálgass, guggolj le benne, ha van az üzletben motor, akkor ülj fel rá (valami hasonló kell, mint a tied a tartás miatt). A kabát ujja ne csússzon fel a könyöködig, ha kinyújtod a kezed, és ne vágja a "tököd", ha ülsz az ülésen... nagyon fontos szempont a kényelem... el tud rontani minden élményt, ha szorít valahol. Ha túl leszer, akkor is.
jaja, kell, azt megveszem Pesten február környékén...tervbe van...max akkor megyek a többi cuccért is...
Ami alapján választottam:
Kétrészes legyen, protektoros legyen, kivehető bélése legyen, sok zsebe legyen, kényelmes viselet legyen, könnyen lehessen mosni... (és divatos, és csini, és trendi) És, lehessen kapni a boltban, hogy el tudjam hozni a motor mellé...
Egyet nem tud: nem lehet összekapcsolni a kabátot és a nadrágot.
A protektorokat is ki fogom cserélni benne keményre, mert ami gyárilag benne van az olyan, mint a polifoam...(kevés bizodalmam van hozzá.
Az biztos, hogy ruha az kell... ki, mire esküszik. Én azt hiszem textil párti maradok...
Egy gerincprotektort azonban mindenképp ajánlok a figyelmedbe. Ezt általában külön lehet megvenni... hasznos lehet.
ahm, ok
Kialkudtam a motor mellé.
A veszprémi Suzuki-nál forgalmazzák. OTW a márkája, szerintem valami alsó-közép kategóriás lehet, de baromi kényelmes, és úgy fest, hogy starpabíró is lesz.
jaja protektoros...hol vetted?
jolvan, csak ha nincs jobb dolgod amúgy inkább túra jellegű nadrág kabát érdekel nem bőr, verseny cucc, cordura mindkettőből, esetleg bőr felső de nadrágba semmiképp...és nagy méret XXL-
Nekem cordura ruhám van. A bőrhöz csak annyit értek, hogy jól néz-e ki vagy sem, meg hogy milyen protektorok vannak benne...
Megnézetem a térképet... azé" nem tudtam, hogy hol van, mert a "lakótelepen" igencsak ritkán fordulok meg...
Délutánra meglesz az első benyomás... már, ami a boltot illeti
hát miben motorozol? valami cucc csak van rajtad vagy semmi extra?
NA, ezt most megkaptam...
Igazából nem járok motoros boltba... csak, ha nagyon kell valami. Fájdítanám csak a szívem, meg a buxám üríteném.
Lesasolom a csávót még ma délután...
vagy=vagyok
ha megnézed a honlapot a kapcsolatnál van egy térkép oda be is rajzolta magát...vázzeh ott laksz azt nem tudsz semmit... tele vagy motoros boltok linkjeivel...akarok ruhat venni...Pécsett is van egy louisos bolt...ha tudod miaz
Miket fel nem fedezel a távolból...
Gőzöm sincs, hogy hol lehet Baján ez a bolt. De utána nézek.
Tapasztalat annyi lesz, hogy megnézem a helyet, meg a cuccokat...
Teddy, te bajai vagy, nem ismered ezt a helyet, vélemény?

www.motorosborruha.atw.hu/
Jó reggelt!

Van ebben a m3 dologban is furmány. A számlát átlagos fűtőérték alapján fizetjük. A leolvasáskor meg a m3-t veszik alapul...aztán ostanak szoroznak, és kihozzák, hogy abban a hónapban jobb volt a gáz, vagy rosszabb. Ha rosszabb, akkor ugye több m3 fogy egységnyi energia előállításához... szerintem mindenki 3000 m3 körül jön ki a végére. Nem véletlen ez a határ a támogatás igényléséhez...
Egy átlagos házat kb. ennyiből lehet kifűteni, főzni, vizet melegíteni...
Ki van ez találva!
Az ilyen átszámolgatások, szorozgatások, elméleti és átlagos "állandók" mindig gyanúsak.

A mérő hiteles... a mennyiségre. Aztán meg mindenki döntse el, hogy meg tudja-e mérni a fűtőértéket... Maximum viszonyítani tudunk, hogy a kaja mennyi idő alatt készül el.
Itt a beszámoló a vasárnapról.......

1,3mb file
Még akkor sem késő hozzá.

Kevés munkát !

Jobbulást mégegyszer !!
Mivel 2 óra múlva műszak.....igy a borocska esetleg reggel lenne esedékes.....
Bigmen!

A google alapján rákerestem..... ott ezt találtam:
www.szmm.gov.hu/fogyasztasi_eg...

Amugy tessék - Én is szopni fogok................:
Számoljunk!
A megadott adatok alapján...
... Ön 2006. évben havonta átlagosan 13752 forintot költött gázszámlája kiegyenlítésére, ...
... a 2007. évben várhatóan havonta átlagosan 15971 forintot költ majd gázszámlája kiegyenlítésére....
A Gyurcsány-kormány ezzel egy év alatt 26625 forintot vesz ki az Ön zsebéből....

Ezt itt találod:
www.kdnp.hu/index.php?type=gaz...

Ha itt megnézed mennyi jár neked - akkor ugye kiszámolható hogy kb mennyibe fog kijönni......

Több helyen is rákerestem. A jelenlegi 13500 helyet igy is valami 14500 lesz....tehát én relatíve meguszom ocsón (2500n3/éves a fogyi).........
Ha egyedül élnék???? akkor biza a 13000 felmenne 25000-re.....Igy nem évi 26 lenne a plusz hanem 90.000ft!!!!

Én azt mondom - KIVÉTELESEN - hogy OK, legyen igy, hiszen aki 300.000-ret keres az tényleg vállaljon már nagyobb terhet.....
Ez viszont ott bukik meg , mint már irtam......a vállalkozók minimálbéresek, a vagyont a gyerköcökre iratják.....stb......

Tehát innentől az APEH a nyerő....IGENIS kutasson át mindent!!!!!!! Ők is dolgozzanak végre!!!
Mert hogy van az, hogy egy vállalkozó évente újít dzsippet, hajót..(pl Győzike) .stb, azt Én meg a motorkámat is alig tudom megtankolni.......

SZóval ÉLJEN AZ APEH!!!!
Csak már dolgozhatnának!