Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Újonc vagyok itt, nemrégiben lettem egy GS500F boldog tulajdonosa!
Egyből lenne is egy kérdésem, hogy mekkora kell legyen a gumik nyomása?

Üdv: Komi
Ejha.....

kösz az infókat.....
persze TÖK MINDEGY hogy milyen - hisz festve lenne.....szóval csak a hordó számít....
1600?
Akkor az most óccó vagy a Heinekken ennyire drága? Legalábbis Én utoljára valami 5-6000-ért láttam valahol.....

Hogy mi lenne? természetesen kuffer:-))))
A cégnél láttam egy robogót amin ez volt elől.....Én meg ugye a cityben robogózok ilyenkor és hátul csak egy pici kosár van....
De lehet hogy még a G(pont)S-re is is megcsinálnám......
A gazdaságos áruházban Sopronist láttam akciósan... asszem 1600 volt.

(rendezni kell egy kis vacsit, két hordócskával, és akkor minden része hasznosulni fog )

Bakker! Rá voltam izgulva teljesen a Motorshow1-re... erre ma nem lesz adás. Majd jövő pénteken .
Nekem 5 literes Sopronis a csillárom! :)
Mit csinálnál belőle? Jó vastag anyag, alig bírtuk kivágni.
Hali!

Csak Heinekenes jó?
És mennyire sürgős, és tele legyen, vagy üresen?
Azt nem hinném, hiszen ez a partyhordó nem épp olcsó:-)))) Igy nekik jobb a normál kocsmáros hordó ami nem 5 hanem 50 Litykó....
Nem tudom, menyire járható út, de szerintem meg kellene kérdezni néhány kocsmárost, hátha tudnak segíteni.
Ja ja:-)
Én is itt vettem a másik kipuff-t.......
Most is van pár dolog - ami már JJÓÓÓÓÓÓ rééééég fent van:-)

Pl itt egy szakál amit megakartam venni.......
www.teszvesz.hu/item153069927_...

Kis munkával átalakitható Gs-re is......

Vagy itt egy fejidom - igaz XJ-re.....
www.teszvesz.hu/item153069938_...

Nekem tudjátok mi kellene?
Aki tudna szerezni nekem Sörös hordót - az jelentkezzen!!!!!!!
Kellene 2db kicsi Heinekken-es hordó
Teszveszen volt és én is csak véletlenül találtam rá.
Amugy melyik oldal???
Vatera? Teszvesz?
Mákos:-)

Ennyiért engem is érdekelt volna egy bukócső:-)
Csak egy kicsit hadd büszkélkedjek.
Találtam a neten egy aukciós honlapon GS-re való Bódis dobot. 25-ről indult és 30 volt a villámára. Felkínáltam hgoy 20-ért elviszem és a srác belement. Volt egy bukócsöve is, azt 5ezerért vettem meg. A dob szép állapotú a bukócsőről kicsit le van kopva a festék egy helyen. 50 rongy lenne a dob amúgy, a bukócső olyan 15-20. Szerintem megérte. Már csak egy szelepfedél tömítés, fékolaj, és egy szerelő kell, aki átnézi a motort tavasszal. Sajnos még felszerelni nem volt időm, de ha meglesz teszek fel képet, meg hangot.
Jövőhéten jóidő lesz! Gurulááááááááááásss!:D
kösz az ötletet
Amennyire én tudom, a szám a forráspont nagyságát kódolja. Minél nagyobb, annál magasabban van a folyadék forráspontja. Blue-nak igaza van, hogy minimum DOT 4-es kell, DE: kicsit utána olvastam a dolognak. Ami bele tehető DOT 4 és DOT 5.1 osztályú. Ezek glikolbázisúak. Ami nem kerülhet bele, az a DOT 5 oszályú. Ez ugyanis szilikon alapú!!!
A lényeg, hogy keverni csak "osztályon belül" szabad.
Végeredményben a DOT 5.1 mehet bele a GS-be. Nekem a gyári van benne, de ha cserélek megkérdezlek a tapasztalataidról!
Én má cseréltem........semmi gondom vele:-)))

Fékolajban nem vagyok otthon, de gondolom minél nagyobb a szám annál jobb......a Gs-be meg ugye MINIMUM 4-es kell..........
Telószimmering cseréhez: elméletileg felülről ha belenézel látod hogy van az alján egy csavar rész amibe 20-on valahányas anya belemegy. Én egy hosszú T alakú vasra heggesztettem rá, így míg csavartam a csaavart a haverom azt fogta felül. Sajonos pontosan nem tudom mekkora, de kísérletezd ki vagy kérdezd meg szervízben.
Cserélt már valaki fékolajat GS-ben? Dot 5.1-est akarnék bele. Tapasztalat?
Na megjöttem:-) Én munkásan inditottam az évet...........
DE!!!
Szeretnék olyan új évet kívánni, amilyet elképzeltetek magatoknak Kedveseim!
Boldogság, és békesség mindenképp legyen benne, és sok-sok balesetementes kilométer!

Jó éjt is kívánok, mert Törley barátom lassan győzedelmeskedik a józan ész felett!
passz....nem voltam ott
Blue!!!! van az elsö telon egy csavar (alul)
amit nem tudok ki csavarni
hogy szét lehessen szedni a telot
(ha csavarom belül is elforog)
a tiéden hogy tudták szétszedni?
Persze!

Én csak arra mástam rá, hogy szerintem - mivel totálisan fullos - így nem érek vele semmit, hiszen nyomtatni nem lehet részleteket......
Tehát ha nincs nálam fixen, akkor a MA-t jobb, hiszen minden hasonló paramétert megad.

Persze ennél is jobb a Viamichellin netes oldala......mert az mg ugye totál ingyenes - és frissül is...... a térkép meg szintén nyomtatható
a naviguide vagy garmin mapsoure is pda ra van de egész jól müködik pc..mo utca szintű térkép nem rossz azért
Felejtős.......
Én a Microsoft Autoroute 2002-öt használom.....az összes itinert azzal szervezem.....ha lenne 2006-2007-es akkor azt....tényleg nincs valakinek??? abban újra van Hungary......2003-2006 közt kihagyták

Szerintem az Igo tipikusan palmra van tervezve.....szóval ha nincs nálad, akkor meg minek???
hali, vki ismeri az Igo-t? Pc-n futatható crackelt verziót keresnék...
Akkor imígyen fogok tenni...