kösz az infókat.....
persze TÖK MINDEGY hogy milyen - hisz festve lenne.....szóval csak a hordó számít....
1600?
Akkor az most óccó vagy a Heinekken ennyire drága? Legalábbis Én utoljára valami 5-6000-ért láttam valahol.....
Hogy mi lenne? természetesen kuffer:-))))
A cégnél láttam egy robogót amin ez volt elől.....Én meg ugye a cityben robogózok ilyenkor és hátul csak egy pici kosár van....
De lehet hogy még a G(pont)S-re is is megcsinálnám......
Csak egy kicsit hadd büszkélkedjek.
Találtam a neten egy aukciós honlapon GS-re való Bódis dobot. 25-ről indult és 30 volt a villámára. Felkínáltam hgoy 20-ért elviszem és a srác belement. Volt egy bukócsöve is, azt 5ezerért vettem meg. A dob szép állapotú a bukócsőről kicsit le van kopva a festék egy helyen. 50 rongy lenne a dob amúgy, a bukócső olyan 15-20. Szerintem megérte. Már csak egy szelepfedél tömítés, fékolaj, és egy szerelő kell, aki átnézi a motort tavasszal. Sajnos még felszerelni nem volt időm, de ha meglesz teszek fel képet, meg hangot.
Jövőhéten jóidő lesz! Gurulááááááááááásss!:D
Amennyire én tudom, a szám a forráspont nagyságát kódolja. Minél nagyobb, annál magasabban van a folyadék forráspontja. Blue-nak igaza van, hogy minimum DOT 4-es kell, DE: kicsit utána olvastam a dolognak. Ami bele tehető DOT 4 és DOT 5.1 osztályú. Ezek glikolbázisúak. Ami nem kerülhet bele, az a DOT 5 oszályú. Ez ugyanis szilikon alapú!!!
A lényeg, hogy keverni csak "osztályon belül" szabad.
Végeredményben a DOT 5.1 mehet bele a GS-be. Nekem a gyári van benne, de ha cserélek megkérdezlek a tapasztalataidról!
Telószimmering cseréhez: elméletileg felülről ha belenézel látod hogy van az alján egy csavar rész amibe 20-on valahányas anya belemegy. Én egy hosszú T alakú vasra heggesztettem rá, így míg csavartam a csaavart a haverom azt fogta felül. Sajonos pontosan nem tudom mekkora, de kísérletezd ki vagy kérdezd meg szervízben.
Cserélt már valaki fékolajat GS-ben? Dot 5.1-est akarnék bele. Tapasztalat?
Szeretnék olyan új évet kívánni, amilyet elképzeltetek magatoknak Kedveseim!
Boldogság, és békesség mindenképp legyen benne, és sok-sok balesetementes kilométer!
Jó éjt is kívánok, mert Törley barátom lassan győzedelmeskedik a józan ész felett!
Blue!!!! van az elsö telon egy csavar (alul)
amit nem tudok ki csavarni
hogy szét lehessen szedni a telot
(ha csavarom belül is elforog)
a tiéden hogy tudták szétszedni?
Én csak arra mástam rá, hogy szerintem - mivel totálisan fullos - így nem érek vele semmit, hiszen nyomtatni nem lehet részleteket......
Tehát ha nincs nálam fixen, akkor a MA-t jobb, hiszen minden hasonló paramétert megad.
Persze ennél is jobb a Viamichellin netes oldala......mert az mg ugye totál ingyenes - és frissül is...... a térkép meg szintén nyomtatható
Felejtős.......
Én a Microsoft Autoroute 2002-öt használom.....az összes itinert azzal szervezem.....ha lenne 2006-2007-es akkor azt....tényleg nincs valakinek??? abban újra van Hungary......2003-2006 közt kihagyták
Szerintem az Igo tipikusan palmra van tervezve.....szóval ha nincs nálad, akkor meg minek???
Újonc vagyok itt, nemrégiben lettem egy GS500F boldog tulajdonosa!
Egyből lenne is egy kérdésem, hogy mekkora kell legyen a gumik nyomása?
Üdv: Komi