Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ez megfelelő módszernek tűnik. Én is így szoktam. Ugyebár nincs röntgen-szemem, nem látok bele a karbiba üzemanyagilag. Ha mégis kipárolgott, így pótlódik, és az önindító/aksi is kímélődik.
Annyi pici különbséggel, hogy valamivel korábban fordítom vissza a csapot normál állásba.
Yes

oldalsó állásba (átfolyó) - ba teszem, + szívató.......és mikor beindul tökéletesen....eléri a minim 1500-as fordulatot, akkor csavarom csak vissza Normál állásba..........vagyis lefelé......
Éppen úgy, mint a helyi kábeltévék.

A múltkor egész hétvégén Fatal Error (a la Bill Gates) volt a képújság helyett. Csak azért is ránéztem, hogy meddig tart... hétfő reggel lett újra "adás".

Kérdésem van hozzád Blue.
Amikor indítod télen (hosszú állás után) a GS-t, a benzincsapot előtte át szoktad fordítani "átfolyó" állásba? Nem szokott elpárologni a karbiból a benzin? Úgy kérdezem ezt, hogy egy ETZ-ről ültem át, és annak majdnem mindig ki volt száradva a torka 1 hónapos állás után...
Érdemes ezzel foglalkozni egyáltalán?
Szerintem egyszerűen csak szabadságon van mindenki - így pedig nincs karbantartás........azt ha lefagy, akkor majd csak a jövő héten lesz valami.....
AZ AKMT megy... szőröstől, bőröstől.
Fél órával ezelőtt még rendben volt... most tényleg nem megy.

Biztos gyilkolják a nemkívánatos tartalmakat...
Na ja:-)

All.....
nem tudom miért, de az UW oldalak megdöglöttek.......és a Gs500.fanklub sem jön be nálam......
Aki turkálni akarna az az akmt.extra.hu oldalon tud belépni.....
Én Discovery párti vagyok, de majd ránézek a NG-ra... estleg. Vagy megkérdezem a rokont, Teddy Beart! Ha nem döglik még...

Holnap írok is a főnökömnek, hogy márciusig alszom!!!!
De létezik varázslat:-)

1., egyél egy kis fűves sarat
2., takaróz be jól
3., alud át a telet mind a haverod:-) Teddy Bear

Ha nem érted az 1-est akkor nézz sok National Geograpic chanelt:-)))
Az enyémet ugyan nem:-))))) hiszen mint írtam nekem nem 10 méter volt - hanem kb 10 km:-)
Természetesen! Jól megmelegítettem.
Menni meg csak azért mentem vele, hogy a váltó, meg az egész hajtáslánc egy picit meg legyen mozgatva.
Meg még arra is jó volt, hogy egy kicsit szívjam a véreteket!
Persze, ez csak utólag jutott eszembe.
Én ma kéjelegtem... brümmögtem rajta (sisakban ), miután kiszereltem az akkumulátort.
Most egy darabig pihen a kicsi. (bár, ha jobban belegondolok csak két csavar és újra van delej )

Tegnapelőtt megtankoltam, de szó mi szó hideg van már a guminak (nem létezik valami téli papucs mutorra?! ). Vagy valami varázslat amitől nem lesz hosszú, kemény tél-tavasz.
Má bocs:-) de 10m az csupán mazihizmus:-)))))

Hiszen a kéjelgés = ráülsz és brümmögsz magadban
élvezet = 100km......
Szexuális kielégülés = egy frankó túra:-)

Remélem azt azért megvártad hogy minden átmelegedjen - mert ha nem akkor töbet ártasz, mint használsz a mocinak...
Nem, nem!!
Akkor inkább már kéjenc!
Főleg, hogy tényleg élveztem is( még ha nem is szexuálilag)
Mazohista:-)
Na honnan jövök most éppen?

Egy kis motorozásból!
A "kis" szó szerint értendő!!! Beröffentettem a gépet, és a garázsban ráültem. Kb 10 métert lenyomtam(3x oda-vissza).
DE NAGYON JÓ VOLT!!!
Z3

~26.000ft????
Nekem a biztositás, meg a súlyadóm több volt.-)))) Épp ezért váltottam.......

Ha azt nézem.....
Bizti: 12.000
teljesitményadó: 7.500

Szóval ha nem lenne semmi gondom - akkor is majd 20.000 pengő lenne - hogy csak áll a vas a garázsban:-)
Vazze!!!
Ezt nem szabad kiszámolni, mert seggre esés a vége!Enyhe szédüléssel, rosszulléttel!
Mondjuk, én kicsit olcsóbban megúsztam, mivel 10 000-et gurultam csak/pont az anyagi lehetőségek miatt.,
Így megúsztam több tételt: csak 1 gumi kopott
1 olajcsere/olajszűrő, légszűrő , stb....
no sztráda/matricák
Persze így az élmények is lájtosabbak. A km/Ft persze kb ennyi nekem is, csak a végösszeg kisebb.

A motor nekem nem fért be a fa alá, de azért hozott neki is Jézus valamit: egy szép sárgás tónusú tankpadot kapott a drága De csak tavaszra veheti fel! .És akkor még kap egy szép új cipőt is a hátsó lábára!
te Blue...ez tényleg meghökkentő 25940ft volt az a semmi kis 2100km
budymike! van egy ötletem: felülsz mögéje a milkán, így ő is motorozik te meg mégjobban izgulhatsz és még simogathatod is a jányt!
Nem az izomzattal van a gond hanem a BÁTORSÁGGAL és salynos nem tudunk hitelt beválalni,mivel fenn kell tartani a kecót meg ilyenek! Na azé köszi! Még nézelődök!
EsSo

Akkor nézz mást:-)
Én sajnos a 10 bank közül 7nél ügyfél vagyok:-( (moci, lakás, ...stb)
Pár példa:
HVB bank 5év, 300.000ft havi 6800ft
Citi bank 5 év, 500.000ft havi 13700ft

Én épp nem a költsön hive vagyok hanem a hitelkereté, hitelkártyákké.....
Miért? mert azt nem havonta fizeted, hanem annyit teszel be a minimumon felül amennyit csak akarsz...és ha megvagy szorulva, akkor újra kitudod venni....
Ráadásul ez ugye magas kamatú.... ha mocit veszel akkor kisebb a kamat, hiszen van fedezet..... tehát ott már nem 25-35% a kamat hanem "csak" 13-17%

A járulékos költség pedig (benzin, ruha, amortizációs költség) pedig minden bikernak megvan - vagyis aki motorozásra adja a fejét, annak számolnia kell vele......ezzen nem lehet szépíteni vagy sporólni....
Tehát felejtse el a plusz heppjeit........
Én motorozok, jól érzem magam......igaz ez az egyetlen jó dolog az életemben a kis kislányomon kivül.....
Nem járok 1000ft-os mozikba, nem járok bulikba, nem járok kocsmákba, koncertekre.......és sehova......

Ha valaki ugy akar motorozni, hogy minden más megmarad?
Legyen egy 2-3x jobban kereső állása mint nekem........vagy keressen olyan hobbikat mint én:-)
Fényképzés, pc, család......

A bank? Sajnos ebből él:-)
Nem kell messzire számolni........
Vegyünk az Én gépemet......
250.000ft előleg és 72x 20054ft csekk........ = 1.700.000ft vagyis plusz 352.000ft-ot fizetek be a banknak....
Ezt éves lebontásba véve évi 60.000ft.......havi szinten: 5000ft csak a kamat.

A www.vaslovasok.hu oldalon van egy számolósdi..... beütöd mennyit mész, mennyit fogyaszt, szervizelés....stb.... és a végén kidobja hogy mennyibe van 1km motorozásod.....

NÉZZE MEG MINDENKI NEKI MENNYIBE VOLT IDÉN A MOTOROZÁS - meg fog leőpdni:-)
Kalkulátor

Nekem ez
Ebben az évben 25000 km-t tettél meg
Kötelező biztosítás 1.00 Ft/km 25000 Ft/év
Súlyadó 0.10 Ft/km 2400 Ft/év
CASCO 0.00 Ft/km 0 Ft/év
Hitel 9.63 Ft/km 240648 Ft/év
Őrzött parkoló 0.00 Ft/km 0 Ft/év
Szezon eleji átvizsgálás 0.00 Ft/km 0 Ft/év
Olajcserék 1.27 Ft/km 31667 Ft/év
Üzemanyag 15.00 Ft/km 375000 Ft/év (300-al számoltam hiszen a legtöbbet a 300-315ft-os benzin idejében motoroztam)
Gyertya 0.17 Ft/km 4167 Ft/év
Levegőszűrő 0.33 Ft/km 8333 Ft/év
Lancspray 0.40 Ft/km 10000 Ft/év
Első gumi 0.48 Ft/km 12019 Ft/év
Hátsó gumi 1.65 Ft/km 41250 Ft/év
Egyéb költségek 0.00 Ft/km 0 Ft/év
ÖSSZESEN 30.02 Ft/km 750484 Ft/év

Tehát 30,02ft/km a költségem........és azanyát:-) az idei évben a motrozás nekem 750.000ft-ba volt.....
Ebben pedig nincs benne a kaja, szállás, belépőjegyek.......

De nem rinyálok..... Én ezt választottam........
Ha azt venném, hogy havonta veszek magamnak valami göncöt pl 7000-ért egy pólót......(és ugye ez még nem is FULL márka)
elmegyek 2x dizsibe....10.000-ért......
1-2x moziba......2000-ért.....
egyébb kis sörözés a haverokkal........1-2000-ért........
Ez ugye nem sok idő.....mégis 21.000ft, éves szinten pedig 250.000ft és meddig éreztem jól magam????
Összesítve kb. 450 óra.....kb 3 hét.......
Motorozáskor pedig ugye ez hónapokban mérhető...............plusz ugye az az érzés amit közben érzel, vagy amivel gyarapszik a tudásod.......

Persze télen sincs semmi.....hisz ilyenkor meg fizetem vissza a hitelkártyákat

Ma is voltam itt a cityben:-)
Nekem ez volt a Fa alatt-)
Blue főnök!

Milyen havi 10 lepi? 100 ezret adnak 5 évre havi tíz törlesztővel. Tudtommal Te sem ennyit fizetsz. Egy rendes részlet 20 felett van. Ez lehet, hogy csak 2 dizsi ára, de van még szerviz-, ruha-, benzinköltség, stb, stb. A dizsibe meg még mindig mennek, tehát ez mind + költség.
A bank a világ egyik legganajabb cége!!! Ha valaki rendesen kiszámolná, hogy a felvett kölcsönre mennyit fizet vissza, és hosszútávon bírja-e, senki sem venne fel hitelt. Sajnos én is beleestem a csapdájukba, alig várom, hogy vége legyen! SOHA TÖBBET! Csak kp, inkább ne legyen motor. És a kereskedő is átver. Rábeszél a minél nagyobb hitelre, mert részesedést kap! Igaz, az ember annyira örül az új gépnek, hogy bele sem gondol. Na jól felb.....tam magam! Gyűlölöm őket!
Blue!

...És akkor rendbe jött a bokád is?! Vagy nem fékezel a hátsó fékkel ma...
Csak a benzinkútig, és vissza...
Nálam ma van a napja a "konzerválásnak". Téli álomra megy a "kicsi"...