Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fújjjjj!!!!
Ezt tényleg muszáj volt felrakni?
Nem akarok csúnyát mondani!!!!!
Na mostmár tudom hogyha valakit megakarok kinlasztani akkor kikötöm egy székhez és lejátszom neki ezt.
Kicsi OFFolás....

Nézétek és SÍRJATOK..........
A magyar médiasztárok élete

A síralmas, hogy senki nem mondja meg neki hogy retenetes - amig kifizeti a videóklip árát.....
A szánalmas, meg az hogy vannak szponzorok akik támogatnak egy ilyet
Igen, sajnos ez van..........
De mit vársz egy olyan országban amikor a Tesco parkolóban látják a csávót....üvölt mellette a sziréna.....és nyugodtan teszi a dolgát..........és a kutya nem kérdezi meg tle hogy UGYAN MIT CSINÁLSZ???
Persze, hogy az lenne a legjobb, ha nem lopnának. Csak "ez itten kérem Magyarország"!
Van aki ebből él -és jobban, mint aki dolgozik-, és van alkalmi tolvaj is, aki csak a pillanatnyilag adódó lehetőséggel él.
Bár nekem még ez is furcsa.....Én még sosem éreztem késztetést arra, hogy elvigyek/vegyek valamit, ami nem az enyém, még ha a gazdája őrizetlenül hagyta is.
Persze akiről leri hogy nem tiszta - de mégis Új mocikat vesz neki anyuci - azt nyugodtan:-))))) ugyis lesz a gyereknek más:-))))
A legjobb lenne ha nem lopnának.....és kész:-((((

Horvátországban a cimbi a motorba felejtette a kulcsot - 4-5 óra múlva értünk vissza és nem volt hozzányúlva.........
Görögben a lakosok verik meg a tolvajt ha láttják hogy valamit elvett........(rontja a turizmust ugyebár)

Szóval a gond az emberekkel van...........
mert ha elmenne Ő is dolgozni - és munkából élne meg, akkor talán megbecsülné más holmiját is.......
Ja ja én sem bánom, bár nekem a másik szomszéd hát hogyis mondjam finoman, kevés az az idő amit józanon tölt, de még valahogy kibírom ( nappal ), de a mai hajnalon( kb. 3h ) is arra ébred az ember hogy, az utcán szól a cigányzene és ő adja a refrént . Hát nem egy díjazandó dolog , pláne ha 5-kor kelek és megyek vizsgázni . De legalább elriasztja a környék "kutyáit"
Félreérthető voltam. Hála az égnek két oldalról, és szemből figyelő szemek vannak... ők a nyugdíjasok. Nem bánom, hogy vannak, éppen ezért írtam...
Teddy!
Ne bántsd a szomszédot!!!!! Inkább adj neki jutalmat.
Az én esetem: anno vagy 15 éve történt. a lépcsőházunkban lakott egy leszázalékolt ipse. Mivel ráért, állandóan a száját tátotta, tudott mindent mindenkiről. Én is haragudtam rá! Mígnem egyszer ellopták a közös tárolóból a Babettámat. Az öreg telefonált nekem, úgyhogy mire a tolvaj hazaért a mocival, már a kapujukban vártam. A "gyerekkel " picit fizikailag kontaktáltam: Megnéztem az öklömmel a szemét, állát, meg pár dolgát. Elég alapos voltam.
Na az öreget azóta becsülöm!
A történethez tartozik még, hogy utána vagy 3-szor kihallgattak, majdnem becsukatott egy kocog fiatal nyominger önbíráskodásért. Szerencsére a bíróság nem vette ennyire komolyan!
Hát otthoni védelemnek én tudok 2 tutti dolgot ( tapasztalat ) 3db kutya ( 2 foxiés 1 kaukázusi ) plusz 2m beton kerítés és garantálom a sikert, bár én kertesházban(faluban) lakom de ez nálam bevált, ja és a szembeszomszéd ( 85 éves nénike). Ő a kamera ha nincs ithol senki . Más helyeken való védelem, hát oda inkább szerencse kell, mert a mai tolvajok már értik a dolgukat .
Lehet, hogy a szomszéd nyugdíjasokban kell majd bíznom... az biztos, hogy engem figyelnek. De mi van, ha nem vagyok otthon.
Olvasgattam a neten mindenfélét. És igazából senki sem tudott olyan dolgot tanácsolni, ami legalább 3 percig ellenállna a tolvajnak. Bár Blue emiles "titka" érdekel... az biztos tovább bírja ennél.

Az móresre tanítással nincs is gond... csak a rohadékok nem mindig várják meg a gazdát, hogy tetten érje őket.
Az a legjobb nem szabad örizetlenül hagyni. ezért a városba eleve robival megyek ha ott kell hagyni, bár azt könnyü ellopni.
Szomszédnak most novemberben a keritésen belülről- le volt láncolva- éjjel ellopták az uj DRZ-jét. Szoval kifigyelték.Hogy ne bánkodjon vett neki az anyukája egy uj Chivicet (azt a kerek designosat) szoval él a srác mint Marci hevesen és nem vicc Marcinak hivják
Én ha gyanus alak közeledik az utcában. még a gasrázskaput se nyitom ki.
Ilyen dolgot max CSAK mailben irok meg neked - hisz nem árulom el a világnak mi a technikám:-)))
De nekem eddig bevállt......

Nem költök nagy dolgokra - hisz köztudott, hogy a tolvajok a riasztógyárak előtt járnak.........
ezért minek????

De egy szakszerű vélemény!!! Nem tőlem...Én is ugy olvastam

2 lánc kell!!!!!

1., használj erős láncot!
2., mindig valami olyanhoz kösd ki a lovat ami fix és csak nehezen lehet megszabadulni tőle
3., a lánc NE LEGYEN A FÖLDÖN!!!! DE ne is feszüljön!!! (igy nem tud kalapálni, fűrészelni olyan könnyen)

a másik lánccal meg kösd össze a hátsó kereket az üléssel, vagy az első kereket a kormánnyal.......

A féktárcsazár szerintem CSAK olyan esetre jó, amikor befutsz a boltba és tényleg nem vagy bent sokáig...... De ha utánfutóval jönnek? akkor mgmelik azt irány a plató..... tehát hülyeség.....

plusz......
rejtett kapcsoló - pl egy plusz gyújtásmegszakítás..............

a többit otthonis meglehet csinálni.......
- bemész valahova, veszel egy higanykapcsolót.....azt rákötöd az aksira meg a dudára..............dőlés esetén sikit.......
- különféle kamuriasztó.....1-2 elleánállás, 1-2 led, 1-2 kis cucc.....kb 500ft költség....
lényege? villog mint a vadbarom - így a lúzer fajta nem tudja hogy ez most kamu, vagy komoly - igy inkább nem piszkálja.................

De a legjobb????
Ne parkolj olyan helyen ahol lehetséges a lopás.......ne hagyd egyedül a lovat.......
Ha meg valaki piszkálja - lépj oda és verd be az arcát................törd el a kezét (lehetőleg több helyen) és mikor elreccsent a csont, akkor csavarj rajta 2-3-at........
szóval ugy intézd el hogy többé ne tudja használni a kezét semmire - főleg ne arra hogy a te tulajdonodat akarja ellopni....
Egy kis tavaszi száguldozás......
qrva jó:-)))) eldobtam az agyam...... az első 1 percben teljesen mást isz az ember:-)))))

http://minuscule.tv/
Lopott motorok 161-es hozzászólás.
(megint egy áldozat )

Kérdést vet fel. Ki, hogyan próbálja meg védeni a szeme fényét? Van valakinek tapasztalata? Esetleg elektromos kütyükről?
Ja télleg az elektrosztatikus porfestés, szinterezés is jó, kőkemény és időtálló, normálisan előkészített felületen nagyon időtálló. Én most szintereztettem, felnit, a tárcsa felfogatásánál le kellett vakarni, hát nem volt egyszerű nyolc ,, pengét" használtam el. Úgyhogy az tuti időtálló, hőálló és nem pereg
Szevasztok!

A melegítést nem nagyon javaslom, mert ugyan egyszerű alkatrész a cső, de ha a vége deformálódik a hollandernél, akkor azt ugyan vissza nem szereli senki. Olajjal valóban konzerválnak, például puskacsövet. Olyan helyekre jó ez szerintem, ahol nincs tartós hőhatás. Bár, ehhez nem értek, csak gondolom.
Én a krómozást javasolnám, esetleg a nikkelezést (bár ez sem bírja annyira a meleget, de sokkal szebb). Krómozni igenis jól tudnak itthon. A technológiával semmi baj nincs. A hiba ott keresendő, hogy nagyívben tojnak az anyag előkészítésére. Retkesen meg hogyan is krómozol valamit. Kívülről még csak-csak levakarod a festéket, rozsdát, de egy használt kipufogónál a belseje tele van szutyokkal (nagyon apró szemcsés szutyokkal). Ha meg tudod tökéletesen takarítani, akkor nem lesz vele gond szerintem. Én valamiféle hajóalkatrészeket gyártó céget keresnék, olyan szép krómos vasakat csinálnak a sporthajókra, hogy csak na.

A festésnek is az lenne a lényege, hogy egyben kerüljön rá a réteg, és egyben száradjon. Gondolat: porfesték ráégetve szigorúan szabályozott körülmények között, vagy normál fényezés szintén rámelegítve egyben (kamrában). Így talán elkerülhető a "vetemedés".
GYÜJTÉS a kulcszó öcsém.-)
Én is havonta 5 ropit teszek el.....ha meg bejön valami plusz akkor azt is.......
Nem keresnék ilyen szarul mennék is! Az tuti! Jó időben az ég alatt is elalszunk,nem?
Legyen igazad:-)
Akkor megyek:-)))
A Mangart hágóra nem csak akkor mennék fel ha kedvem lenne, hanem mindenféleképp!!, az a legnagyobb durranás Szlovániában, kihagyhatatlan. Szép még a Vrizcs (vagy hogy kell írni) hágó is.
Na erre melyik GS tartana velem????

Nyári 5 nap
Occsebb

Én már kipróbáltam mindent.......
Egész addig sirály a téma, mig el nem kap egy eső...............
Akkor a hirtelen hütés miatt minden megrepedezik.....

Amugy lecsiszolod a nyakat, felmelegíted hőlégfúvóval, lefújod hőálló festékkel, hőlégfúvóval rányomod.....és kész.................
Száraz időben nem lesz gond................egész az első vízig................