találos kérdés:vettem első hátso lánckereket és nem tudom hogy kell
felrakni mert az egyik fele az elsö keréken 2mm-t meg van szélesitve
a hátson meg van egy bemarrás és nem tom hogy lesz igy egy
sikba a két kerék hogy a lánc egyenessen fusson?
Hát öcsém! Ahogy nézem ez biza ugyan az.....még a lámpatest mellett is furat ugyan ott van...csupán le van szabva a tetejéből és az oldalából.....egy JÓÓÓ nagy darab
Örömmel mondom hogy megvan:-)))))
Mielőtt kiléptem a kertkapun hátramentem a "kupiba" és a szemétrekás egyik sarkában meg is találtam....
Ránézésre tök ugyan ilyen - csak alul hosszabbak a nyulványok, felül is...de ott az egyik töröt...
Ellenben ha Te ilyet akarsz , akkor a nyulványokat ugyis levágod róla.......
Ez még valami EZT, SIMO, JAWA.....franc tudja milyen szoci motoron volt.......
A lámpalyuk tünik nekem viszont nagyobnak, de ugye ezt könyen lehet orvosolni......egyszerüen felteszel egy szükitő gyürüt........
Le is fényképeztem, de azt már csak este - mikor hazaérek a melóból tudom felteni neked ide........
A mocskos anyagiak:
Csakúgy mint anno a kormányvégnél a kollegával..........lejösz érte.......és a tiéd.......
Hát eddig se voltam rossz véleménnyel rólad,de most aztán már nagyon csíplek!!!! Ha van dobd fel a fotóját ide vagy az e-mail címemre küld el!!! Elöre is köszi!
Na szép! "Nyuszihúst" meggyőztem az aveneu-ról erre divat lesz!? Tréfát félre! Baromi jó guma legalábbis eddig egy rossz szavam nem lehetett rá!
Valaki nem tud gs500 ülést?
Szakadt is jó,mert átszerkeszteném! CAFE RACER lesz a Gs-ből! Oldalanként 1-1 működő kipuffal! (Bocs Blue nem izélésből mondom!)
Remélem a télen elkészül! Csak della kell hozzá!
a 7km-ert a netes beszámolóknál találtam....valaki 8-at írt...............
Az idő?
Nem rohangálni megyünk:-) és ugye ha azt nézem hogy az ember sétatempója 3km/ó akkor ez mindjárt lenne 3 óra......de mivel még off-road is lesz igy jobb többe számolni:-)
az elsö keréken a kiugráson van az irás
felrakni mert az egyik fele az elsö keréken 2mm-t meg van szélesitve
a hátson meg van egy bemarrás és nem tom hogy lesz igy egy
sikba a két kerék hogy a lánc egyenessen fusson?
Ha kell jössz érte - ha nem jösz és másnak kell - akkor az jön érte:-)
De te barátom most lebuktál:-)))
Örömmel mondom hogy megvan:-)))))
Mielőtt kiléptem a kertkapun hátramentem a "kupiba" és a szemétrekás egyik sarkában meg is találtam....
Ránézésre tök ugyan ilyen - csak alul hosszabbak a nyulványok, felül is...de ott az egyik töröt...
Ellenben ha Te ilyet akarsz , akkor a nyulványokat ugyis levágod róla.......
Ez még valami EZT, SIMO, JAWA.....franc tudja milyen szoci motoron volt.......
A lámpalyuk tünik nekem viszont nagyobnak, de ugye ezt könyen lehet orvosolni......egyszerüen felteszel egy szükitő gyürüt........
Le is fényképeztem, de azt már csak este - mikor hazaérek a melóból tudom felteni neked ide........
A mocskos anyagiak:
Csakúgy mint anno a kormányvégnél a kollegával..........lejösz érte.......és a tiéd.......
No majd akkor jön a kép is.............
Na én meg unatkoztam meló előtt:-)))
Né már mire jó a GS500:-))))
Bexi barátom Csopper párti - igy csináltam neki egyet:-)
No problemo:-)
Ülés ügyben érdeklődj a www.suzuminn.hu oldalon
Valaki nem tud gs500 ülést?
Szakadt is jó,mert átszerkeszteném! CAFE RACER lesz a Gs-ből! Oldalanként 1-1 működő kipuffal! (Bocs Blue nem izélésből mondom!)
Remélem a télen elkészül! Csak della kell hozzá!
Az idő?
Nem rohangálni megyünk:-) és ugye ha azt nézem hogy az ember sétatempója 3km/ó akkor ez mindjárt lenne 3 óra......de mivel még off-road is lesz igy jobb többe számolni:-)