Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem baj ha pesten van!
7km ??? 3-4óra???inkább 1,5-2
Én tudok, de Pesten...
Visszatérve a gumihoz,ki tud conti avenue gumit,
mert én nem találtam sehol mindig azt mondták hogy
majd jövöre
Hát jah, de azért egy gixer után nem küldeném őket. Városban jó az autókat elfogni, de sajna autópályán kicsit kevés az erő. Sokat hajtják őket, meghát olcsók. Ereggyel mégsem mászhat a vandál rendőr. Itt is ezeréves bmw-k vannak leginkább. De mennek hidegbe-melegbe. :D
Még hogy a GS nem jó moci????

Né má mit találtam:-)
A XXX c. film ugye Prágában játszódik......
Nézétek csak mik kint a rendőrmocik:-)
Mivel télen is kell egy kis testmozgás így az alábbi tervet eszeltem ki

OFF-ROAD December 17.-én
Bigmen!

Na ez az.....
Amit Én hallotam az épp ez volt - hogy az egyik kanyarban darabokra esett.....kieset minden popszegecs...stb.....

DE MINT MONDOM EZ PLETYKA SZINTŰ INFÓ!!! Tehát mérget nem vennék rá - de cáfolni sem tudom
Mi hullana szét mikor olyan mit egy távcső lencsék nélkül? Az enyém is olyan pedig márkás.
Szia Blue !

Na most azt,hogy hogy néz ki azt nem szó szerint értettem,nem a külalakra gondoltam hanem úgy álltalában,hogy a valóságban mit tud ??? nem érdekel a szépsége ( jóóó az is kell ) de nem ez a lényeg... szerintem.Én arra gondoltam,hogy mennyire bírja a megpróbáltatásokat .Ne hulljon szét 200 km megtétele után.
Bigmen!

Most az hogy hogyan néz ki egy cső - az ugye mi?
Elég érdekes mikor valaki a kinézet miatt vesz meg valamit egy műszaki dologban:-)

Ha bebatyogsz az RMC-be és veszel 1-2000ft-ért Karbon fóliát és ráteszed a csőre.....2db Kromozott gyűrűvel felszegecseled az is jól néz ki......de ha csak simán lekromoztatod az egészet az is.....

Én a mai napig állítom, hogy a gyárakban nem hiába alkalmaznak mérnököket.......ezzek a dobok erre a mocira vannak kitalálva.
A nevesebb cégeknél pedig szintén ugye mérnökök felesztik a csőveket és nem olyan emberek mint én
"- Ejha...dobok össze egy csővet"

Weboldal ügyebn - mint írtam anno......
Megkeressel neked mikor jó - én meg megmondom hogy akkor nekem jó -e....
De mivel 3 műszakban nyomom - így ha 1 héten adsz 3 időpontot abból 1 tutira jó lesz.....
Szia Blue !

De igen Battai a csávó,talán ismered ????
Ő vette meg a Gs-t tőlem UFW-687 a rendszáma kék színű.Ezen volt egy Bódis cső amit a Full Gasban vettem rá.Ő levette mert azt mondta,hogy ez neki nem jó majd csinál rá másikat.
Azt nem tudom milyenek a kéményei,mert csak nemkem is fényképern mutattott belőle párat,ott jól mutatott de, hogy milyen a valóságban azt nem tudom.
Kiváncsi lennék,hogy a motor milyen állapotban van, el akartam már menni hozzá egy pár alkalommal de mindíg azt mondta,hogy most éppen nem vagyok otthon most elutaztam stb...pedig el akartam neki vinni a Gs adatlapját,mert az nállam mardt de úgy látom,hogy itt is fog maradni.Háááát nem tudom milyen csóka lehet???Nem érdekes ..
Mikor tudunk összeröfenni weblap ügyben??? Tudod amit megbeszéltünk korábban.
A link - ha nem találod az oldalon:
gs500.fanklub.hu/manual/kezele...
Ez a Török gyerek nem Battai csóka?
Mert specc Én nem sok jót hallotam a csőveiről - de ugye a pletyka ......... vagy igaz vagy nem

Amugy 20-ért nem hiszem hogy lenne olyan cső amit megvennék!
20-ért a bontóban kapsz gyári csővet......de nem sportdobot. A legtöbb márka 50-től indul cakk-pakkban.
gs500.fanklub.hu

ott mindent megtalálsz
Sziasztok!

Tudna vki küldeni vmiféle karbantartasi útmutatót a Gs 500-hoz. Nemrég vettem és nem igazán tudom hogy mit mikor érdemes cserélni benn(olajszűrő, gyertya...)
Illetve,hogy lehet felhuzni a hátsó rugóstagot, a műszerfalon hogy lehet a visszajelző izzót kicserélni ...
vagy esetleg van valakinek használt bodis dobja
gs-re jo állapotban?(kevés km-mel)
engem érdekelne. Hol találom meg a hirdetését?
Hy !

Ok. nincs ebből gond,nem tudtam,hogy mit szeretnél csak ezért tettem ide e pár sort.
Egyébként lehet,hogy már nincs is meg neki,szerintem biztos,hogy eladta.
Jaa jut eszembe,a gyerek egyébként kipufogókat gyárt itt volt nállam is és mutatott pár képet azpkról a csövekről amit Ő csinált ,beiron a számát hívd fel lehet,hogy szerencséd lesz és találsz magadnak csövet.
A telefonszáma:06705194667 és Török Antalnak hívják.
Sok sikert !!
Hello!

Láttam régebben a hírdetést de 39-ért sokallom a csövet. Nekem annyit nem ér meg sajna. Jó hogy kivehető hangtompítós, meg jól is néz ki de sajna nincs rá pénz, amúgy meg annyi pénzt inkább elmotoroznék. Max. egy húszast érne meg nekem de az meg ugyebár 39 fele, annyiért meg úgysem adja oda. Azért kösz!
Szia occseb!

Mellékelek egy képet ezen megnézheted,hogy hogy nézki,igaz megmérni nem tudod de látható
Ez a Gs az enyém volt (közben eladtam ) ezen volt rajta,azt,hogy átlátni rajta azt nem tudom mert a kezemben nem volt a cső.De az biztos,hogy van benne plussz egy kivehető hangtompító amit bármikor ki lehet venni. A cső egyébként EU normás vizsgán elfogadják.
Akinek eladtam a mocit az levbette róla és eladó azt nem tudom,hogy megvan-e még neki,39 ezerért volt hírdetve .A cső kb 3-500 km-ert volt használva amikor eladtam a mocit.Ha érdekel a cső (esetleg) meg tudom adni a gyerek telefonszámát ,internetje nincs ezért én hírdettem meg neki a csövet.
A GSR 600-ra való Bódis dobon simán átlátni.
Kipufogótémára térek vissza megint. Le tudná nekem valaki olyan mérni a sportdobját akinek Bódis féle van? Láttam neten most egy Bendorf márkájút, gondolom nem a legnevesebb, de nem hiszem hogy sokkal rosszabb a Bódisnál. Azért kéne a méret hogy nagyjából be tudjam azonosítani hogy ez jó lehet-e a GS-re. Csak egy hossz, és egy átmérő adat kellene. Ha megmérné valaki megköszönném. Mennyire nyitott egy Bódis dob? Át lehet látni rajta vagy azért van benne valami anyag?
Nekem a bordó Louisos van. Az légáteresztős. A garázsban meg amúgy se kell vizálló
A takaró ponyva nagy pártokra osztódik.....
Valaki szereti, valaki nem..........

A PVC-s ponyvák a gyilkosok - hiszen megáll alatta a pára...........ellenben szinte csak ilyet lehet ugye kapni.............

Nekem a témám: Pokrócot a sárkányra - és arra rá a PVC.......

Ellnben az egész nem más - mint porfogó.............

Ja és a nagyk még csinálnak olyat is hogy a gyertyák furatába 1-1 kávéskanál olajat öntenek....valamint olajos rongyot nyomnak a kipufogóba......
Ez a hengervédelem:-) hiszen lehet hogy épp nyitott állásba van az egyik............másik