Ez igaz a radarhullámoknál:-) De a Lézeres detektoroknál full mindegy a halmazálapot és a méret
És ugye nem a 15sz-i honvédelmi technika van kint az útakon:-)
Szóval nyugodj meg! Akár gyalog is bemérhetnek:-)
Az egyik műszakvezetőm lánya triatlonozik.....Ercsi elején a Kamionmosó lejtőjénél 67-el mérték be BICIGLIVEL......10 rugó birságot kapott, hiszen túllépte a megengedett sebbességet :-)
Mikor mesélte a góré, majd elcsurantam a röhögéstől.....
Blue lokátoros voltam Szoval nem mindegy mekkora felületröl verődik vissza a sugár és lehet hogy ugy van beállitva az érzékenysége hogy a motoros nem ver vissza eleget.Másik az se mindegy hogy fém vagy nem. A fém tisztábban veri vissza a sugarakat.
Bár most már más technologiákat is használnak asszem pl az autopályákon- az ugy müködik mint a piszoár
Nem hinném:-) hiszen nem a 4 kerékre vannak bállítva, hanem mozgó tárgyakra:-)
De amig nem teszik köteezővé hogy elől is legyen rendszám (hallotam már ilyet is, hogy bevezetik) addig nyugodtan kattingathatnak:-)
Az esély itt is megvan, hiszen vagy utánad mennek, vagy a következő kanyarban már várnak rád:-)
Több helyen is van most már olyan figyelmeztető sebességmérő és furcsa módon sokszor engem nem mér, pedig működik, mert ha auto jön akkor mutat. Lehet hogy ezek nem olyan érzékenyek hogy motorosokat is kijelezzék???? Igy lehet hogy a trafipaxnak is nehezebb minket kimutatni, nem?
Hát ja:-) Csak azt nem monják be rendesen hogy hol van traffi:-) Igy pedig 2 hete is belefutottam egybe.......
Nagyon remélem, hogy szembe fényképeztek........és csak egy ördögi fazon van a képen:-)
A 6-osra vezető úton kaptak/kaphattak le.......
Tényleg ott most mennyi a határ?? hiszen a Hungárián a legtöbb helyen 70....
Én mikor észrevettem a Yardot 87-el mentem:-)
Vagy zene, vagy rádió.....
A rádió pár esetbn jól is jött - főleg mikor becéloztam az M0-ást azt A Hungárián hallottam hogy beállt.....igy még időben tudtam korigálni az útvonalat
Ennek csak örülni tudok, mert a hungarocell nem úgy él a képzetemben, hogy el tudjam képzelni a sapkámban. Valahol olvastam ilyesmit, és ott ehhez a hasonlították az energiaelnyelő zónát. Szétbontani még nem volt szerencsém sisakot, de így legalább nekem semm kell a keféket megmásznom többet! Ennek örülök, és együtt érzek a kis sünnel...
Csak nem egy P-37-es, vagy egy fiatalabb esetleg P18-as?