Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Füldugóval meg nem hallod hogy néhány barom mit csinál körülötted
ja, olyat én is be akarok szerezni
Szélzajos... A füldugót meg még nem próbáltam
És pölö 150-nél már hangos?
cöcöcöc, csak ÓVATOSAN!
Jó "reggelt"!
Átlagban 100-150 között, de nem ritka a 180-220.
Halihó!
Nekem a homlokomat nyomta cefetül,de szerencsére a kivehető bélésnek köszönhetően ki tudtam a "hungarocellt" csiszolni egy jóféle "FINOMSZEMCSÉS" csiszoló papírral!! Örültem,h tök jó lett aztán rá két napra leejtettem és karcos kett! Nem is kicsit! Azon töröm a fejem,h elviszem egy műanyag krómozós emberhez lefujatom és veszekrá egy tükrös plexit! Tükörfejű leszek!!!
Piet!

Passz.....úgy néz ki mint a hungaroccel, de kib...ott kemény. Késsel nem is tudtam vágni, csak a kenylrszeletelővel

Gyüri a füles az M-es?
Akkor prbálj ki más márkát vagy tipust.
A kollegeám egy ilyet vett: (KÉP)

ez jelenleg 210 euróról CSAK RENDELÉSRE le van akciózva 130-ra....

Ez is M-es volt és még az arc része , fej rész kiválóan simult addig a fülnél le volt vékonyitva a párnázat - igy totál felsimult a fejre.....Nekem legalábbis olyan volt, mint a Nőknél a "száraz és biztonságos érzés"
Ellenben ugye mivel vékonyodik a párna - nem épp csendes bukó.
Ő meg csak tudja aki hajnalban indult és délután már a Korzikai kompon ült....
És akkor miből van a belseje? Bár azért mert Hungarocell azért még lehet jó, nem?
A méretben igazad van van M-es is, na az a kicsi nekem is legyüri a fülemet.
Teddy!

Mivel frissek az infók:-) (a hétvégén szedtem ki az AIROH betétjét - igy nyugodt szívvel mondhatom hogy a bukó belseje NEM HUNGAROCCEL..............
Én is azt hittem - de tévedtem........

És a sün lemászott a keféről:-)
PIET!

AZ S és az L közt van egy olyan is hogy M
Nekem is M-es sisakjaim vannak - és való igaz M-esben is van különbség!!!!

A Streetfigheter kényelmes, a Grex meg rámfeszül

Bár a szakik szerint az a jóü ha feszül egy picit a pofacsontodon - hisz az nem fog lecsvarodni - max a fejeddel együtt
BUD!

Ez a nagy általánositásos tévhit......
Nekem is anyázták a HEIDENAUT-......és??? Semmi bajom vele - sőt............
Ha kivülálló lennék és azt mondják melyik a jobb gumi: HEIDENAU VAGY A BRIDGESTONE - kapásból a Brigire voksolnék mert at már hallotam valahol (MÁRKANÉV).....

Ugyan ez van a SONY-nál is (PL).....nem vagy nem annyival tud többet mint egy olcsóbb készülék......mégis baromi drága - mert SONY

A bukó?
Mindegyik átmegy egy szabványon - annak MEG KELL FELELNIE
Persze héjszerkezetileg más és más - igy az ára is.........
A SHUBERTtet mondják a legcsendesebbnek....igen de az már 100.000-nél keződik............

Az első borulásom a G10-el volt..........a második a MATHISSEL........még mindig itt vigyorgok.....

Olyan bukót nem vennék fel amit itt-ott árulnak....pl TORNADO......8000-ért volt nekem is egy...az volt a legelső bukóm, amit azért vettem hogy a tanfolyamra eltudjak menni............

Felnyitható vagy zárt vagy nyitott?
Én specc ezügyben kipróbáltam mindet - és a ZÁRT mellett vagyok.
Miért?
1., a két borulásomnál a bukó álla mindig kapot egy adagot.......
- a zártnál nem volt gond.......
- a felnyithatósnak ugye szerkezetileg gyenge az eleje.....hiszen darabokből áll
- a nyitottnak meg ugye nincs ál-része

2., menetszél..........

A felnyithatós tényleg jó a szemüvegeseknek, de mivel volt mindkettő - igy nyugodtan mondhatom hogy annyival nem..........

A lényeg!
Ne azt csinálja aki bukót akar venni hogy megfogja a pénzét és EZT MEGVESZEM...hanem brobálgasson ki pár modellt.........
Ne azért vegyen bukót mert AZ TETSZIK NEKI, AZ DÖGÖS.......
3-5 évente.....
Hát ja de kinek?????

Aki 5 év alatt motorozik 2000km-ert annak ugye minek:-)
Ellenben van aki 1-2 évente cserélheti........

Én azt mondom hogy ha más nem is akkor eü miatt........hiszen gondolj bele nyáron hányszor izzadtál bele.......télen mennyi por ül le benne......stb.........
Tehát Én a magam tekintetében inkább 2 évente veszek egy újat.....
Az elsősorban az ellen véd hogyha hátulról belédmennek, bár az is előfordulhat
ja meg olyant amit ugy hivnak hogy auto
motorra is lehet már kapni azt a hiogyishívjáknémetbácsi-féle csigolya védőt amit a F1ben használnak
Valóban így van. A felnyitható valahol a teljesen zárt és az állvédő nélküli között van.
Amit olvastam a sapkákról, hogy az energiaelnyelő bélésük (kvázi hungarocell) szinte ugyan az. A héjazat szempontjából a "fröccsöntött" 3-4 év alatt gyengül, a karbon-kevlár meg talán örök élet és egy nap. Ezért kerül 3-4-5-ször annyiba. No, meg a súlya is kisebb. De nem a héjazat véd a boruáskor, hanem ami alatta van. Drágítja még a dolgot a bélés anyaga, és tartóssága is.

Én is a mellett vagyok, hogy egy jó középkategóriás sapka elegendő...mind szél- és zajvédelem, mind biztonság szempontjából. Az a 30-40 ezer kb. az a kategória, ami az átlag bikernak megvédi az életét... remélem!

(((( sok zárójel után: nagy sebességű esés után a sisakban egyben marad a buksi, csak a nyakcsigolya nem bírja a gyűrődést... ))))
Jó jó, hallottatok már olyan balesetről ahol a bukó rossz minőségét, hibáját okolták valamiért? Mert én még nem, de akkor most szoljatok ha ti többet tudtok.
Viszont állitólag a felnyithatóak ,a nem integráltak meg pláne nem olyan biztonságosak. Találkoztam olyannal akinek ugy rakták össze az állát.
ja ezt én is hallottam
Budnak igaza van! Állítólag a sisakok anyagát tönkreteszi az UV. A polikarbonát héjból készülteket(ált.20e ft alattiak) 2-3 évente kellene cserélni. Az üvegszál kompozit sisakokat 25e- fölfelé, 5 évig szokták ajánlani. Persze ha kibírja addig egyéb szempontokból .
Caberg Solo,40,000ft volt beépített napszemcsis ami nagyon jó dolog hogy mennyire zajos?még más bukó nem igen volt a fejemen de 110ig szerintem türhető afölött még nem mentem
Nem,csak a bukúnál nem szabad az ár kérdésnek felmerülnie! Szóval nem kell a leg olcsóbbat megvenni! Sőt azt nem is szabad! Viszont, az okosok szerint 3 évente le kell cserélni a kobak védőt. Ezért érdemes a középkategóriában gondolkodni!
Ezt nekem válaszoltad
Most csak a sulyra tértem ki, az árra nem.
Nekem a bukokkal amiket nézegettem több bajom is van: a S tul kicsi az L tul nagy, ha kb passzol akkor már alig birom a szemüvegemet magamra gyömöszölni+ ha előrébb dölök akkor nagyon hátra kell döntenem a fejemet hoghy kilássak+nem a szemüvegen látok ki hanem fölötte és az nagyon nem jó.
Van egy régi UVEXem, azt ugy alakitottam ki belülröl hogy egész jó
Csak egy baja van 1982-es évjárat