Én is tartozom egy hegyi kempinggel!
Minimum 2 napos, Mátra alja falu széle!
Szurdokpüspökin van a szüleim hétvégi háza + 2 focipályányi telek!
esSO és Dzsoki már voltak ott, úgyhogy a többieknek is meg kell nézni!
Hello 4
Mivel léghütéses ezért , tud melegebb lenni mintha vizes lenne. Nekem 35 fokban , másfélóra rutinpályán se lett belőle gondom.
Nekem a váltómmal semmi gondom (most van benne 200km és ponty olyan mint a tied ), bár egyszer sikerült 5-ből sehová váltanom, de aztán meglett a 6-os
A váltommal nekem semmi bajom, a régi gépemnél az egyest nem akarta bevenni, kicsit meg kellett mozditani hogy bevegye. De a többivel ott se volt gond. A lánc tudtommal 2-3 cm-t loghat be. De ha gondjaid vannak gurulj be a szervizbe (ha engedi az időjárás)
Sziasztok,
Először is bemutatkozom: Én vagyok.
Új vagyok errefelé, most lettem boldog tulaja egy szürke-fekete zsír új GS500E-nek, kezdjük egymást megszokni, és lenne egy két kérdésem a szakértőkhöz.
Egyik az, hogy ugyan a motor új, de amikor megyek a blokk még ebben a hidegben is bazimeleg lesz, egy idő után (gondolom ez összefügg a bazimeleggel) a váltó elkezd rakoncántlankodni, nem tudom üresbe rakni, illetve úgy kell "kierőltetni" egyesből. A lánc szerintem laza, nem tudom milyennek kell lennie, mennyit kell fel le mozognia, ha jó?
Köszi...
Hoppá! Félreértettelek! Úgy értettem, hogy at 1 napos bandival voltál ott, azért nem bírtam rájönni.
Az a túra abszolút vegyes felvágott volt. Dawntez találta ki, hogy menjünk, asszem én, hogy Mátrázzunk, a végén Bexék meg a Szlovákiát! Viszont tényleg jó volt!
Fagyos túra - októberber 6-án ha jól emlékszem (1 napos volt a bandita)
?
Az nem én voltam! Én akkor láttam először a mocid, amikor Erikhez mentünk. Legalábbis úgy emlékszem.
A kanos hétvége OK!
Dawntez nekem is nagyon tetszett, ahogy aktivizálta magát, csak sajna már szezon vége volt.
A tesztnapos véleményeddel egyetértek, hisz azon nevettünk, hogy mindenkit ismerünk, de még sose láttuk!
Én többre értékelek egy ilyen 1-2 napot mint a 40 fős kivonulást............
1., A hely fix, occó és a menü is kiváló!
2., a hangulat MEGA COOL
3., motorozunk is.........
Nekem az esSO party kemény....őőőő......őőőőőőő........5500ft-ba került és tök jól éreztem magam
Most ha csak az occó szlovákiába gondolkozok akkor az már kapásból egy 20-as......
Baja mennyi volt?.....ŐŐŐ...ŐŐŐŐ.....kb 6000ft.........és az is COOOOOOL volt.........
Szóval ha sok ilyen apró an, akkor sokra mehetünk vele, hiszen ennyije mindig akad az embernek.
Én aztat mondom hogy:
esSO
Dzsoki
Teca-Kucsi/Blue
Baja
ez kapásból 4 nap!
És ugye van meghivásunk Esély Petyához (Debrecen).....Vizimi(Szombathely).....tehát megoldható.....
No meg ugye már intézem a HELP 2008-at is.........
Szóval sok sok 1-2 napos megmozdulás lesz/lehet ha van rá igény
A többi guri meg talán kis csoportos lesz.
És van egy nagy feladatunk. A nyári nagy túrát ki kell választani. A Ciovo sziget csak "C" variáns... ha A és B nem jön össze...
Dzsoki-muri
"Egy" laza Baja és határsértés
esSO Mega Cool II.
Tehát ez 3 hétvége... majd elosztjuk, és hagyunk 2009-re is!
Ezen kívül van még Nyuszinak és Teddyinek egy Őrségi gurulása, hosszú hétvégés időigénnyel! Jövőre az első héten jön az itiner, oszt időpontot találunk rá, mert Bluet is akarom vinni!
Ha tényleg ilyen keveset tudunk majd össznépileg gurulni az idő és a forint miatt, akkor én biza "beéldozom" jó néhány nap szabim... jobban el sem tudnám "költeni". Többet nem csinálok ilyet, mint az idén, hogy nem megyek szabira csak 1-1 napra! Lükemedve...
A többi guri meg talán
Fagyos túra - októberber 6-án ha jól emlékszem (1 napos volt a bandita)
Lehet hogy azt mondod az nem volt "túravezetőség" de pedig az volt....Én is ugyan így csinálom....szólok - ti meg jöttök....azt megyünk.
Nálam annyi a kitétel, hogy a menetrend nagyjából FIX - de ugye ez azért van, mert Én nem szeretem azt a fajta motorozást hogy: MENJÜNK........erre sajna nekem nincs pénzem.
A foliázást ne is felejtsd el, mert Te leszel az első útam 2008-ban......azt csapunk egy kanos hétvégét:-)
A többi?
Szerintem nem.....bár az tény hogy a látszat sajnos ilyen:-))))
De ez csak látszat, hiszen erre a legjobb példa mi-ti ....
Nénynye 2006-ban 95%-ban ott volt mögöttem a CBF250-el.....idén? 2 túrán találkoztam vele
Nem mindig jöhet össze minden.
PL Dawntez invitálása is tetszet, de ugye itt már számolni kell azzal is hogy ami neki 100km az nekem 200....vagyis ha Ő megfagy akkor Én kikristályosodok a fagytól.....
Szóval írhatnék Én is ki túrát.....nem lennénk már olyan sokan, hiszen sokan már eltették a motort....sokan fázosak.....sokan nem bevállalósak (Én se ezzel a géppel már)
Én nem hoztam létre semmit csak neveket adtam neki:-))))
Ez a brigád is azért mozdult meg, mert ha visszaolvasol akkor elkezdtem beszogatni a tisztelt táraságot:-) mert tavaly ilyenkor még senki nem ismert senkit.....Nyuszit is 1x láttam csak.......és együtt csavartuk Battától - Adonyig a gázt..........
Gs500 tekintetben az április 1-ei Tesztnap volt a mérföldkő, hiszen azóta van közös élet........
Ami pedig széthullik? Az eleve életképtelen volt.........
A nyár pedig mint írtam SOK szintű..........idő-pénz-adatok..........
jelenleg 2 terv van fent a neten és van egy harmadik terv is: Montenegró..........
De nekem tetszik Teddy tengarparti szigetes verziója is........annyi negatívummal, hogy ismerem már az embereket........ha állunk ott több pénz elmegy, mintha mennék folyamatosan........
Szóval Én mindenféleképpen MENŐS...MENŐS....GURULÓS túrát szerevezek majd.........megállás csak este lesz.........persze itt is ki kell fogni a jó időt, hiszen esőben tényleg szar..........
Ha az idei évet nézem akkor ez júniusban vagy augusztusban lesz
Hahó! Én nem Blueról írtam, hanem a többiekről!
Egyébként épp a minap beszéltük a "gyermekkel", hogy idén is kéne esSO Mega Cool Party-t csinálni. Tehát részemről túl is van tárgyalva. Egy dolgot kell csak figyelembe venni: mivel tényleg záros a nyár időben-pénzben, mi lesz, ha más is akar ilyet rendezni? Dzsokiék már biztos!
Ne is legyen igazad!
Viszont az "atyaúristen" is megpihent a hetedik napon! Az ördög miért ne tehetné...
Legyen 2008 a csapat éve, és mindenki szervezzen egy túrát. Blue meg jöjjön utazni, filmezni... Így akkor minden második héten mehetünk együtt. Hol sokan, hol kevesen!
Csapatépítő jelleggel Baja éppúgy várja a "campingezni" vágyókat, mint az esSO rezidencia (szerintem ), és a Teca-Kucsi placc (szerintem).
Így oszt el is van harmadolva az ország hosszában. Keresztben meg ott a Balcsi, és a Tisza-tó! Gyerekek, van még mit bejárni együtt.
Én is jobb szeretem, ha Blue vezeti a túrát, mert nekem csak mocizni kell... de lehetünk rá is tekintettel! Hadd pihenjen az öreg! Oszt, majd, ha valaki "elcsesz" valamit, akkor jól átveszi az irányítást! Hehhhheeee... ez a terv!
Jól vizsgáztam? Mikor, hol, kinél?
Én nem is voltam túravezető! Csak ezért csodálkozom.
Majd jól a se..edbe rúgok , ha itthon hagysz a nyári nagy túráról! Arra gyúrok 2 hónapja!
Viszont tényleg nem sok szabad hétvégéd van, basszus. Bár minden 3. nekem is foglalt.
De én is sokat ráérek hétközben is! És tudok húst sütni fóliában!
A Vintgard-szoros miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, egyszerűen mi voltunk papírkutyák. Tehát, helyesebb lenne azt mondani: mi hagytunk cserben!
Még 1 meglátás. Az igaz, hogy elvileg mindenki tud túrákat szervezni, de nélküled nehezen fog menni. Tudom, most megkérdezed, miért, hisz csak fel kell ülni a motorra, és menni. Igen, de valahogy mégis többen érzik úgy, hogy a Te általad szervezett útra el kell menniük. Úgyértem, ha X vagy Y kiír egy túrát, több embernek lesz PONT AKKOR más dolga, amit nem lehet elhalasztani. Vagy csak nem érzi annyira fontosnak, hogy megjelenjen. Most nem célozgatni, meg ba....tatni akarok, de nekem ez az érzésem. Ha egyáltalán ki lesz írva az út.
Tehát, mivel Te hoztad létre ezt a csapatot, felelősséggel tartozol értük! Nem hagyhatod őket cserben! Szét fog hullani a csapat, pedig kár érte!
Természetesen azt kívánom, hogy ne legyen igazam!
Ja-ja... lehet, hogy én tartozom neked!
Lököm a mailt majd. A pénzzel ráérsz, hiszen gőzöm sincs, hogy mennyiért megy a postagalamb... majd holnap megszámolom. Viszont egy pontos címet dobhatsz te is emilben... hiszen most így címezném meg: Blue Főninek Adonyba a hajdani fenyőfás utcába! (Ja-ja, ott a telfonfülkénél... )
Én is tartozom egy hegyi kempinggel!
Minimum 2 napos, Mátra alja falu széle!
Szurdokpüspökin van a szüleim hétvégi háza + 2 focipályányi telek!
esSO és Dzsoki már voltak ott, úgyhogy a többieknek is meg kell nézni!