Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt valami más van.........

1., a kivitelezőtől veszik át nem a tulajtól tudtommal.....ergo ha nem jó valami akkor az a kivitelező baja.....és ugye ebbe nincs pénze. vagyis nem csinál ilyet
2., KORRUPCIÓ......épp erről beszéltünk pár napja egy kollegával.........
Manapság azt mondják hogy fél év egy ház.....elkezdett számolni...... csak a gondolat és az alap letétele közt telt el 8 hónapja......eközben hivatalról-hivatalra járt.............mindenhol 30-60-90 nap......
Persze ha csekolsz egy 10-20-30 ropit akor ez nagyon felgyorsul........
De ugye ez megvan mindenhol.............sajnos
"ahogy megkaptam a csillagokat"
akkor minimum tizedes vagy
Piet!

Ebbe nem kellene belemened:-)))))
Nem 1 vagy 2 évről beszélek (akkor is hülyeség volt, de ugye hidegháborús időszak.....) - hanem arról hogy tartalékossá lettem kirakva ahogy megkaptam a csillagokat......leszerelés után meg jött a levél hogy felmentenek mégis mivel stratégiailag fontos létesitményben dolgozom - de! - ezt kell csinálnom.
Igen ám! De mig MI nem kapunk semmit - addig az önkéntes vízpocsékolok (tűzoltók) havi 10-15 ropit kapnak NETTÓ....

csak közlöm veled hogy a csepfolyós amónia olyan meleg amilyen a könyezete......csupán a nyomása nő vagy csőkken...... amugy -78 és -33 fok közt csepfolyós magában, de ugye a régi hütőd nem kapott külön hütést:-))) ergo nyomás alatt volt.
amugy igazad van! az amónia forráspontja -33fok......de ez légköri nyomáson!
Amugy a hütést nem szimplán végzi hanem párolgással........ehhez van a másik papirom......hütőkopresszor kezelő.........
Nekem is passzentos!Nem erőltettem volna, ha valami nem oké.
Szerinted milyen parák lehetnek vele,ha széles?Én idáig nem
vettem észre semmit.Te mit tapasztaltál?
De amúgy,igen,mert ön prémium ügyfelünk
Mit szeretne álmodni ma éjjel?
Szííyasztok 500 as ok
Na ez így már extra feláras
De jó akkor most már azt álmodom amit akarok . .

Álom KFT,valóra váltjuk álmait!
Erre emlékszem! Egy ismim is ott dolgozik és Ő is Adonyi mélyen érintette a történet
Blue az előírások olyan gyorsan változnak hogy csak na. Ha jól körülnézel a házadban vagy bármely más épületben, ma már semmit se engedélyeznének. Ez vonatkozik az összes közmüre, szigetelésre stb.
Gárdonyba van egy szomszéd kicserelték neki a szennyvizcsatornáját (persze az ő költsége) a kivitelező szürke csövet rakott le. Nem engedélyezték mert nem narancssárga. Most járja a kálváriáját, ha megjelenik a DRV-nél már suttugják, hogy megjött a szürkecsöves
1 napot sajnálsz! Tölünk 2 évet loptak el a katonasággal . . . .
Nem figyeltél oda : a csepfolyos amoniák minusz 30- 40 fok. Azzal mennek a hütőházak -azt tudom.
Persze ahhoz is oda tud ragadni a nyelved

MADE IN HUNGARY
A lényeg: TI vagytok az elsők! adott esetben
Én az egész magyar berendezkedésbe ezt az ELŐRE SZÓLOK-at röhögöm....
Előre szólnak a BSA-sok, a APEH, a köjál....minden..........vagyis van idő eltüntetni a nyomokat.

PL az ISO szabványellenőrők előtte 1 hétel szólnak....... 1 hét van arra hogy a papirokat rendbe tegyék az emberek.....és persze hogy megkapják a szabványt.........

Ez kb ugyan olyan, mint mikor megtalálnak egy bankrablót és a yard felhivja hogy holnap 14:00-kor mennék......
Sajnos nem tévedek..... anno ....5 éve egy fönöki mulasztás miatt felrobbant egy kazán (aki nem tudja....képzeljen el 1 családi házat....na akkora nálunk egy kazán....)
2 ember meghalt........

A kutya nem beszél róluk ma már, kivéve a melósokat - és az ilyen példálózásokat, mert ez is bekerült a súlyos üzemi balesetek közé........de az emberek nevét már nem emlitik meg.
Én azon szoktam mosolyogni, ellenőrzés után megmondják a kat. véd.-esek megfelelő volt a gyak. de ezen+ezen javítsunk ezt tudomással vesszük,és vezéreink elfogyasztanak egy közös ebédet,szal addig míg egy aztalhoz leülnek egymással nincs itt semmi baj.
Létesítményi vok.
Vannak ott olyan emberek (utólag HŐSÖK) akik saját életük árán próbálják megvédeni a lakosságot. (főhajtós smyle). Ha gond van, és te meghalsz, a kutya se fogja megemlíteni a neved (bocs). Aztán folytathatnám ha tőlünk lemegy vki, és mégis emberéletbe kerül...
Te csak maradj meg az olajaidnál! Leginkább a fehérolajadnál!
"Tán annyi értelme van, hogy ha odajösz te, akkor figyelmeztetni tudlak hogy pl azt a csővet ne fogd meg mert 290 fokos.....(nem dőlésben:-)))......abba meg ne néz bele mert telibekaphat cseppfolyós amóniával....."

Aki tőlünk megy annak lehet életet menthetnek ezek a figyelmeztetések
Mellékállás?

Ha ez arra vonatkozik hogy köteleztek rá (ezért felmentettek a már nem létező sorkatonai TARTALÉKOS szolgálatból), Én ezért 1 fillért nem kapok, elcsesznek 1 napomat.....akkor igen mellékállás:-))))

Értelme mint irom SEMMI! Hiszen ha gebasz van akkor nem mi leszünk a sztárok!
A szabó maradjon az ollójánál, Én meg az olajaimnál......

Tán annyi értelme van, hogy ha odajösz te, akkor figyelmeztetni tudlak hogy pl azt a csővet ne fogd meg mert 290 fokos.....(nem dőlésben:-)))......abba meg ne néz bele mert telibekaphat cseppfolyós amóniával.....
hehe 80e
Teddy siess! márcsak 3ó
"A katasztrófa védelmist szerény személyemben keresd:"
?

Te kvázi mellékállásban műveled? Engem (minket) ezért "anyáznak" is.

Mindegy. ez nem az a topik. Mindenesetre: megtudom mondani h a dunaújvárosi HÖT nem lesz az első negyedévben "kísérleti nyúl"
Teddy!

http://www.vatera.hu/motorkere...
nem 30, de nem is 160