Sráclányok! Tudja valaki: milyen fajta olaj kell a GS500 első teleszkópvillájába, ha felüt? Állítólag több fajta van, és csak pislogtam, mikor rákérdeztek a boltban, milyet kérek
ott meg keresd a FÉNYVISSZAVERŐ csikokat ....a legegyszerűbb a szövegknél keresni.....
A fekete árát tudom (szerintem a többi is ennyi....)
1m (120 széles) 8600ft
Mi 5-en összedobtuk a pénzt így mindenki kapot 10-10cm-ert....nekem még maradt is........és ez volt valami 1250ft.....(1250*5)
Piet! Az ötös és hatos közötti 1-2 ezer ford/min nem nagy különbség 80-90-es tempónál, de próbáltad már a 120 km/h feletti sebességet ötösben? Na hát pölö erre való a hatos
Há" honne szeretnélek benneteket! (Na persze kit így, kit úgy.... Ezt meg kellett jegyeznem, még mielőtt levadásznak a beszólósabbjai.)
"Ezermillió éve..." szíjjja a vérem a hivatal. Hol vannak már a gondtalan diákévek.... Cserélnék veled egy pár évre!
A Főnöknek meg intézni kéne valami tisztességes időbeosztású munkát már!
Ezermillió éve nem is írtál ide! Már nem szeretsz minket?
Aha, volt egy hirtelen szilveszteri valamicsoda, de az ennyiben is maradt, ahogy érzékelem! Ha jól emlékszem a BOSS dolgozik szilvikor, szóval neki nem jó. És ha neki nem jó, akkor a szilvi este nekünk sem az! Viszont valami elő- vagy utóbulit igazán összedobhatnánk valahol! Szerintem!
Kérdésem lenne GS szakértőkhöz: mi a francnak jó a 6 sebességes váltó, ahogy megfigyeltem alig van1-2 ezer fordulat külömbség a középső tartományban. Igy csak feleslegesen kell sokat váltani. Persze ez csak a nagy 5 sebességes motorhoz képest tünt fel nekem. Bár az 1000-es GSXR is 6 sebességes
Én csak autokra értettem, bár láttam 15 éves MTX-et nagyon baba, gyári állapotban ami Svajcból jött.
Lehet hogy nekik nem tétel a benzin, de a szervizre se sajnálják a pénzt!
Gondolkodom: mi kerek perec letagadjuk hogy szét van cseszve , a szétcseszetten megvett gép
azért a "svájciak nem mennek sokat mert kicsi az ország" vitatkoznék
Megnézném, hogy egy sváci motoros, vagy egy átlag magyar motoros tőkeerősebb-e...
Értsd: pakolja bele a benzint számolatlanul és megy európai túrára. Nyáron ezek a csóró népek szétszóródnak egész európában, nem 100 km-t mennek egy nyaralás alatt az tuti...
És ezek szerint a németek, az olaszok és rajtunk kívül mindenki úgy bánik a lejárt garis motorokkal mint a riheronggyal. Csak mi magyarok kíméljük meg őket, és babusgatjuk, és máshol mindenhol szétcseszik őket... Ez az erős nemzetközi szteretípia alapesete. Gondolkozzunk már...
Na! Ide behelyettesíthetsz mindenféle letolást! Remélem érzed, hogy kijár Neked?! Hát szabad ilyet csinálni? Rossz fiú!
Bízom benne, hogy elgondolkodsz majd a cselekményed súlyán, és arra a következtetésre jutsz, hogy többé nem teszel ilyet!
Én úgy érzem, hogy ez a fórum már jóval többről szól, mint a GS 500. Arról nem is beszélve, hogy GS már csak mutatóban van. Itt szép lassan kialakult egy jó kis baráti közösség, amelynek minden ide beíró fórumozó tagja. És ha eltűnik, bizony hiányzik! Főleg, aki már személyes ismerős a közös gurulások okán. Tehát ehhez tartsd magad!
Igényeim:
Iroda, fűtött/légkonis helyiség és nettó 130 ropi..........plusz persze juttatások:-)
Aki ilyet tud szóljon és máris kiléptem