Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
ez van.........

sajnos a sármodnak nem tudok hinni így esélyt sem adni......., hiszen ismert tény hogy a macilány akivel téli álmot alhatnál messze elkerül

Én azt nem értem hogy ilyen akciót miért nem a neten nyomja a T-mobil?miért csak egyes tescókba?

Ha neadj isten mégis hatott valamit a csábíerőd akkor megkövetlek és 2008-ban csak mint MESTER foglak szólítani:-)
esSO

Nekem ez jött be.......

végy egy babakocsi napernyőt......
De helyete használhatsz pl. csőfogót is....ami a falon tartja a csőveket
Majd csinálj egy L idomot mint Én....és ehhez már csak egy kamera talp kell (én specc vettem egy állványt 2000-ért, mivel a talp sok helyen ÖNMAGÁBAN 3-4-5000ft)

És valami ilyesmi lesz
Nos, Főni!
Megszámoltam 64-en álltak sorban. És kb. 7 perc egy ember...
Azért annyit tudtam tenni, hogy az egyik pultos leányt kihívtam kamera után érdeklődni... Most azon múlik a telefonod, hogy mennyi "sármmal" bír a Macitest! Elég sovány esély, de talán el tud tenni egyet! Holnap disznót vágunk, így majd csak vasárnap tudok ismét bemenni... akkor délelőttös lesz a leány!
Blue!
Mivel "rámesett" egy kamera, nekem is össze kellene hoznom egy tartót hozzá. Viszont halványlila pukim sincs, mi kell hozzá, hogy fogjak neki. Nem volt tervezve, ezért sohse nézegettem a tiédet, hogy van megoldva.Ötletek?
Más is írhat!
ennyiért .... csodálod?

Ha nem lesz az se gond.........ha meg lesz akkor úgy érzem rácsesztem, mert le leszek kötelezve
Most megyek negyedszerre birkózni érte!
Már reggel 7-kor 40-en álltak sorba a pultnál... megpróbálom, mert most rá is érek sorban állni!
Az csak 10 EUR
Piet!

A gond ezzel hogy bármi és bárhonan de az píííz:-(((((

A legszebb karácsonyi ajándék ez lenne számomra - de ugye jelen pillanatban nincs 130 euróm:-(((

http://www.louis.de/_20799d4b4...
Amugy a hozzávalók:-)

Végy egy régi babkocsi napernyőt....
Egy kameratartó betétet....
egy L lemezt (2-3mm vastag minimum)....
egy kis FBS
és egy kis szigetelőszalag

A gond hogy ha a kamera van fent akkor a GPS jön le.....mvel az is igy van felfogatva:-)
Vagyis kell szereznem még egy napernyőt:-))))
Blue!
A louis katalogusban találtam olyant hogy a tüköraljára lehet közbeiktatni és csillapitja a rezonanciát. Nem olyasmi kéne neked a kamera alá?
Sajna ez a tartó csak ennyi.......ez már a 4. verzió.....a többi mind remegni kezdett már 30-nál.....
Tervben van egy drágább kivitel - csak ugye mint írom az DRÁGÁBB....
Egy ilyen:
KÉP

De sajnos ez valami 10-15.000ft a Hollósnál....

Sebesség ügyben pedig?
Öcsém:-) Nem nyerészkedünk......ez épp elég volt........
Garantáltan 178-at mutatott az óra 6.-ba, 9000-nél:-) (bár mint írtam a GPS szerint ez csak 160)
Dzsoki!
Mi az ajánlat?
Nekem is váltanom kéne!
Küldhetnél egy mailt!
majd elmennek kapálni (ha lesz még föld, amit addig nem játszanak ki külföldre más főnökök)
Grta! Nagyon úgy tűnik h stabil lett a tartó, nem remeg, ügyes!

de (minthogy már úgyis tudod, h nem bírom befogni a po**mat)

Ha kicsivel hátrébb tennéd nem látszana a mutató is? Ha direkt nem akartad, bocsi.
Nem b**ak át a márkakereskedésbe? Mintha csak 4 sebességet halottam volna a Bandiba (talán egyszer 5-ből kapcsoltál vissza). BLUE: A BANDI 6 SEBESSÉGES! (bár csak előre)

mégegyszer GRAT!
Blue!
Ezesetben még nagyobb meglepetés lenne ha mégis leépitenének, elbocsjtanának.
Tudod még olyan elképzelhetetlen dolog is megtörténhet, hogy a fél vagy az egész Dunaujvárosi üzemet bezárják, ha az ÖMV felvásárolja. Ja maradna ott pár fönök meg láblogató.
Na jó nem festem a falra.
Piet!

Nekem és a társaimnak NAGY előnye az, hogy ez nem olyan hely ahol bejön az utca embere és megcsinálja a dolgot......

Üzletet kötni, PC-t szerelni.....stb azt lehet...... de a technólogia elsajátitása nem 1 év...és nem is 2.....
Hihetik azt, hogy meglehet tanulni.....mert ha a papir alapú technológiát veszük azt ugye belehet vágni.....azt jön a gebasz....és akkor ott áll mint a birka, mert nem tudja hogy mit tegyen, hiszen a technológiai utasításban ez nincs leírva......ezt hivják ugye TAPASZTALATNAK.
A másik fele:-) Mutassatok nekem olyan céget ami 100%-ban megfelel a leírásnak:-)
Sok esetben ami le van írva az BETARTHATATTLAN......

Szóval bármennyire is hangoztatják - a melóst nem lehet olyan egyszerűen helyetesíteni mint egy górét.
Erre már volt beszólás is........a fönök nélkül is megy a cég......(jelenleg pl nincs igazgatónk, mivel az utolsó véletlenül belekeveredet egy 5....de már hallotam 10 MILLIÁRDOS sikasztásba és "közös megegyezéssel elment.......)

Itt is látszik:-) Fönök nélkül nem áll meg az élet - de ha pl 3-an lebetegszenek minden müszakból akkor megáll az üzem, mivel a minimál létszám 6 fő....ugy meg már csak 4-en lennének.

És ugye ne felejtsük el hogy mi nem miretlit árukat árulunk, meg nem is élelmiszerboltba vagyok eladó

Hogy a fönök maradna?
No megnézném a sok nyakkendőst könyégik dzsuvásan, olajosan, büdössen......bár erre szerintem nem ebbe az életbe láttok majd példát:-)
Egy aranyigazságot ne feledj: senki se nélkülözhetetlen!
Ha nem majd más csinálja ugyanazt. Tudod a főnik addig kavarnak mig ők maradnak, téged meg leépitenek.Meg ugye tese az olajkutnál csavaród a csövet
Fent meg addig törik a fejüket mig kitalálják hogy lehet kiracionalzálni benneteket munkásokat (gondolom inkább ellenőrző ,beállitó munkálatok vannak)
Azért én a helyedbe gondolkodnék mit csinálnék ha mégis ki kell lépnem. Nem könnyű , de pl én is szoktam törni ilyenen a fejam. Egy kisvállalat előnye ilyen szempontból az hogy azt mondhatod, jövöre önnálositom magam, csinálom saját szakálamra (kényszervállalkozás), de a te esetben azért nem benzinkutban kell gondolkodnod.
Maci!

Lesz teflonom? Mond hogy lesz:-)))))
99 nap
15 óra
6 hónaaaaaap? Az sok, tee!
Újrafogalmazom a kérdésem! Mikor lehet végre normálisan, fagyásveszély nélkül motorozni és hatalmasakat gurulni?
Na így jó?
http://akmt3.extra.hu/kamera.w...

(ha nem indul el, akkor várj még egy kicsit)
Az egy dolog:-))))
Én még örülnék is neki:-)

Felvásárolja? Az egy dolog, de ugye ott is dolgozni kell - épp ezért nem akarják, hiszen a sok ingyenélő manager, vezető....stb hova mehetne?

Gondolj bele!
Jelenleg a "cégnél" van kb 10.000 munkavállaló.....amiből a melós olyan 2500.......akkor mennyi az "ingyenélő"?
Volt egy balfaszinger csávó aki azt nyilatkozta hogy a benzint eladni nehéz nem megtermelni....
Mert tudod....ha kifogy a nafta akkor nem fogsz tankolni a legközelebbi kúton......

De manapság tényleg nem szabad a "jelenlegi" biztosat feladni egy másikért........még ha szar is........
Főleg nem annak aki a nagyobb részt teszi le az asztalra.
Mert ha specc a sárkányt nézem akkor esetében mindegy lenne hol kapja meg a majdnem minimálbért....hisz azt meg kell igy is ugy is kapnia.
? Mit?

A szöveget?
A szöveget azt rendeltem..........bemész a felíratokba - saját szöveg.....ott beirod mi kell, beállítod a nagyságot, betüformát.....és pár nap múlva megjön...

a gond?
a 10x120cmes cucc 1250ft-ba volt.....a szöveg meg 1500-ba ami ugye egy 12x4cm-es darab:-)
6 hónap, 15 nap múlva:-)))