Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maci!

Majd akkor küld el mailben a számládat---és az összeget........cakk-pakk......teló, pstg, kv:-)
amint lesz időm berongyolok a bankosba azt átutalom neked
Fogalmam sincs!

Az évadnyitó - a műszakbeomat tekintve - március 16-ra lett tervezve........98 nap múlva:-)
De ugye addig sok víz lefolyik a Dunán - és a Pilisi nyögvenyelős túra számomra nem volt a csúcs.......200km 1 nap alatt?
Persze baromi sokan voltunk, ez pedig ezzel jár. De idén nem tervezem a tömeges megmozgatást......inkább csapodok majd Én is valami szerveződéshez - ergo 2008-ban mint vendégmunkás szeretnék motorozni:-) A szervezést átadom másoknak.
PL esSO ahogy láttam, hallotam jól vizsgázott.....Teddy is szervezkedik rendesen....szóval nem lesz itt gond:-)

Ahova Én megyek majd az pedig képlékeny, hiszen sok tervem van.....
Az tuti hogy májusba lesz egy magányos túrám a sárkánnyal, hiszen a 10. HÉF megérdemli ezt....
Nyáron egy jópárszor megtalálható leszek Baján
És a nyári túrám is ugye még alakul - de lehet hogy ott is inkább valaki szervezésénél jelenek meg.

Hogy miért?
Mert ugye Én híven vallom hogy nekem a nyaralás KÖTETLEN! És mivel CSAK akkor tudok elmenni mikor szabit kapok......., csak annyi pénzem van amennyit lterveztem....stb - szóval jöhet eső, szél, bármi MEGYEK- hiszen ha akkor nem megyek akkor pápá.....
De kellemetlenül érint mindig az - és sajnos magamra veszem - mikor X helyen vagyunk és a "velem" jött emberek leragadnak, elmaradnak.

PL: Idén Bohinj...... eső, jégeső......a 16 emberből 4-en mentünk csak el a Vintgar szoroshoz, a többiek az eresz alatt ácsorogtak..........

Közöm nem volt hozzá, de számomra szar érzés volt.....mert olyan volt mintha magukra hagynám őket.

Szóval a nyári túra lehet hogy 1 személyes lesz.......igy nem tartozom senkiért felelőséggel.......
Ha pedig csapodom valakihez? akkor arra megyek, amerre visznek:-)

No meg ugye az egésznek a fő kérdése a PÉNZ......

Az bizonyos hogy:
2008-ban a szabad hétvégéim:

Ápr 18-19-20
Május 23-24-25
Június 27-28-29
Aug 1-2-3

Mivel a tisztelt társaság 90%-a hétköznapi melós - igy látszik is, hogy max 4 hétvégén tudnám őket megmozgatni........
Ebből ugye a májusi ugrott..... vagyis maradt 3db 3 napos túralehetőség...........
Ebből ismét lejön 1-2 BAJA.....és a horvát túra 2. (azokkal a várakkal amik kimaradtak idén)
Szóval marad 1.............az meg majd egy Őrségi tervezett lesz szerintem

Ez egy napok?
Szombati napok:
Május 3
Júni 7
Júli 12
Aug 16

Vasárnap?
Ápril 13
május 18
juni 22
juli 27
aug 31

Szóval totálisan láttható hogy IGEN KEVÉS olyan időm van, amikor a többiek is ráérnek. Ennek oka, hogy nekem a pihenők NAGY része hétköznapra esik......akkor tudok elmenni.........
Z3 veled a cbf 250nél dumálnék, ha lehet!
fönt van a honlapján sajnos csak március eleje felé addig sajna én se látok esélyt motorozásra
Legközelebbi Blue-s túra mikor lészen?
Ok, köszi, én gondoltam, csak a párom nem hagy békén!
Ha ez nekem szólt akkor természetesen, hiszen rajta volt
Még a végén Te köszönöd meg nekem?
Markolatfűtésedet is eladtad vele?
Itt vagy Nyuszi?
Szia Blue!
Csak azért írok, mert a páromat érdekli, hogy mennyiért adtad el a kék paripádat!?
És "tartozom" egy kávéval a leánynak! Így lehet "jó" adósnak lenni... Még, hogy én tartozom!
Így lészen a korrupcióból flört! Szeretek élni!

Kizárólag JANUÁR 1-től érvényes az akció:-))))))
M.M.= MaciMester
Nos, Főni!
Kezdheted gyakorolni a "bizonyos" szó kiejtését! Itt van a kezemben a GSM... holnap postára adom.
két hengeres motor karburátor szinkronizálásához:

http://faq.ninja250.org/index....
No Blue, nem akarlak fárasztani hagyd a robogós dolgot Én is csináltatok valami matricát a motorra, ezüst fehér és fekete is lesz benne talán (ha meg tudom oldani) és majd rakok fel róla képet.

10W40-es olaj+szűrőcsere megvolt. A traktorok felhordrták az útra a sarat. 30 perc motorzás után (bemelegítés olajcseréhez) jöhet 45 perc motor suvickolás a hidegben
Jó de féktávon kivülről. És szimulálj egy olyan jelenetetis, hogy jön oldalról 100-al egy kamion (féktávon kivül mennyire látja a csikokat)
Vettem karira Motorollát 2 óra sorbanállás, Budaörsön még 10 nek jutott mögöttem.
Még tanulmányozom, kérdés hogy van e számkijelző hivo és hivott fél oldalról. Mert az szükséges lenne.?
Ma nem, de holnap majd megvilágítatom a robogóval is:-)))) akkor majd látjuk mennyit bír:-)
Ja:-) meg 20-30 euró a posta:-))))
hát igen, én is láttam a képet, meggyőző :) Szerintem az lenne a nyerő, ha lenne benne 70 % reflexiójú fehér, meg a fekete idomon fekete. Persze a nagy lapokban árult fólia miatt ez megoldhatatlan.

Megjegyzem azért a vaku (3m ről) nem ugyanaz, mintha 2x55W világíja meg. Akkor tudnánk leszűrni a különbséget, ha mindkettő fajta egymás mellett lenne. Igen, ez elmélet, de a 3% mellett a 70% azért meggyőző.
No, ez megint az elmélet-gyakorlat párviadala. Blue rakott fel a Banditájáról éjszakai vakus felvételt itt egy pár oldallal ezelőtt, mit mondjak, engem meggyőzött!
De hogy nézne ki egy fekete motor akármilyen színű fecnikkel összeragasztgatva?
Srácok! Még annyit a fényvisszaverő fóliáról, hogy a fekete a legkárcsúbb reflexiós index tekintetében. Persze ez fóliánként változhat, de azért mind tudja a fizikát...

http://www.polinoor.hu/upload/...
És az jó? Elég fix? Én a kormányra gondolnám, pont a tanktáska miatt. Oda átalakítható? Mrt akkor elvileg csak a kamerát felfogató talprész kellene. De ha a Blue-félét ügyeskedném össze, akkor meg csak a kamera aljába való csavar is elég lenne.