Köszönöm akkor
Így tényleg könnyebb Csak a barátomnak az édesapja, csak nem tegezem le amíg nem mondja
Hallottam, hogy bandit1250-est szeretnél. Nagyon fasza gép nevelő apámnak is az van csak 650
Jó hogy már nem lebácsizol!
A motorosok tegeződnek 10-100 évesig, itt a fórumon meg főleg!
Köszi az érdeklődésed, tényleg gyógyulok, 2 hónap múlva motorképes leszek!
Üdv Mindenkinek!
Tisztes adag volt mai!
naegybe:
Nyuszi: Azért tényleg vmi (Erikféle is jó ) gyakorlatot tégy a csuldóddal, nehogy tavaszig teljesen elmacskásodjon.
Erik: Grat! ugye te is emlékszel azon a egyedülkeletpestkerülősön (talán okt 6.) milyen szép idő volt?
Nakedgirl: Üdv újra. Ne nagyon szédítsd a Macifejet, mert elszédül, nekimegy a falnak azután elhallgat
Teddy: Higgy a Főnöknek. Biztosan van párhuzama, csak max még nem tudod (h te vagy az)(ezért kérdezte a GS-t!)
Főni Esso: Az őszi Szlovák kiruccanás indítója, és nem vezetője (szerencsére) voltam én. Azt köszönjük a boxerhatosoknak.
Szép napot, itt esik, és mocsok idő van
...csak a képbe vagy a Dorinába is?
NEEEm, veled neeeem! Elirígyelnék a szumósok
Én megverlek! Hogy lehet ilyen képet feltenni?! Olyan gonosz vagy...
Ja, és én igenis megsértődtem!
Ezt most tényleg nem értem,pedig tiszta hülye ,aki nem normális
Congratulation:-)))))
Nem hiába kemény csávók a rocker nagyfaterok:-))))
ÉS?
A papripa hogy áll?
Bár, az sembaj, ha van kenyér, zsír és hagyma némi sóval! esSO-val!
(mekkora hülye szóvicceim vannak néha! Nekem tecccik.. )
Így tényleg könnyebb Csak a barátomnak az édesapja, csak nem tegezem le amíg nem mondja
Hallottam, hogy bandit1250-est szeretnél. Nagyon fasza gép nevelő apámnak is az van csak 650
A motorosok tegeződnek 10-100 évesig, itt a fórumon meg főleg!
Köszi az érdeklődésed, tényleg gyógyulok, 2 hónap múlva motorképes leszek!
Ha őzpörkölt lesz rendelve, akkor az lesz!
Tisztes adag volt mai!
naegybe:
Nyuszi: Azért tényleg vmi (Erikféle is jó ) gyakorlatot tégy a csuldóddal, nehogy tavaszig teljesen elmacskásodjon.
Erik: Grat! ugye te is emlékszel azon a egyedülkeletpestkerülősön (talán okt 6.) milyen szép idő volt?
Nakedgirl: Üdv újra. Ne nagyon szédítsd a Macifejet, mert elszédül, nekimegy a falnak azután elhallgat
Teddy: Higgy a Főnöknek. Biztosan van párhuzama, csak max még nem tudod (h te vagy az)(ezért kérdezte a GS-t!)
Főni Esso: Az őszi Szlovák kiruccanás indítója, és nem vezetője (szerencsére) voltam én. Azt köszönjük a boxerhatosoknak.
Szép napot, itt esik, és mocsok idő van
kykee: mellékállásban, de akkor is csak szolídan!