Hopp, tényleg, lemaradt a lényeg:
A kamera: Kamera
Gyári weblap: Gyári oldal , itt a Service&Support-nál van pdf-ben leírás is.
SD kártyát én eBayról vennék, feleannyi, mint nálunk, kb. 2800-ra jön ki a 2GB darabja.
Kameraügyben én azon gondolkodtam, hogy modellezőboltban lehet kapni 17e Ft-ért pici kamerát, ami max 2GB SD-kártyával tankolható, erre kb. 2 óra fér. 2-3 ilyen kártyával már utazgatni is lehet. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy hangot vesz-e... Ja, az akkuja mondjuk 1 órát bír, viszont USB-n tölthető, amihez viszont létezik autós töltő, vagyis lehet neki tápot adni kívülről... elvileg... ok, sok a "ha", de méretben verhetetlen lenne, 37g az egész, mivel modellekhez tervezték, bírja a fizikai igénybevételt, és könnyű bárhova felszerelni. Na utána is nézek majd!
Nézd meg a lapomon a videot. Így számítógéppel szerkesztve nem olyan jó minőségű, de TV-n nézve újra élhatad a nyári túráid. Csak erre jó. Másra nem...
de biza
hiszen ha még vonzerőd is lenne, a sor akkor is tettemes..........
Az előbb néztem a tescó honlapját......a köcsögök Battán is árulják (a NAGY tescókba viszont nem!)
Gyors telefon hugomnak......1 órája voltak és ott is 2 sorban kigyóztak az emberek.........(az kb 80 ember)......
Nem hiába!
Ez a teló a boltba 7990ft.....persze hogy viszok mint a cukrot 1990-ért....hiszen ebben már benne van 500 ft lebeszélhetőség is.....az meg már 1490 csak....
Na mindegy......
megyek gyakorolni.....m......m......M.....MÉ....Mé.....Me.....Meeeee
......meeeeeee.........beeeeee
Öcsém ez már a 4. verzió.......mivel minden mozgott eddig......
Még a jelenlegi verzió is mozgott és annyi volt az egész hogy a felső szálból le kellett vágnom 2db cm-ert
Szóval kisérletezés.......
Az megy.......csak sajna telóm nem lesz...............főleg nem ennyiért, így még felhivni sem tudlak majd........így pedig nem csak ez a szó fog elfelejtődni, hanem sok minden más szó....
A kamera: Kamera
Gyári weblap: Gyári oldal , itt a Service&Support-nál van pdf-ben leírás is.
SD kártyát én eBayról vennék, feleannyi, mint nálunk, kb. 2800-ra jön ki a 2GB darabja.
Kameraügyben én azon gondolkodtam, hogy modellezőboltban lehet kapni 17e Ft-ért pici kamerát, ami max 2GB SD-kártyával tankolható, erre kb. 2 óra fér. 2-3 ilyen kártyával már utazgatni is lehet. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy hangot vesz-e...
Én pl a fasza 300mb-os fileokat nyomom át 300kbps-es wmv-be......ami ugye kapásból 1/3-1/4-es tömörités......és ugye a képből veszi el......
Szóval ez 640-es felbontással? Az már SVCD mínőség (az kisebb ugye mert csak 572-es...)
Plusz ez a kamera tényleg MOBIL.....bárhova felteheted
Ehhhhhh... sőt, a nagyon perverzek felvetetik valakivel!
1 óra = 2gb
És mennyit vesz fel?
hiszen ha még vonzerőd is lenne, a sor akkor is tettemes..........
Az előbb néztem a tescó honlapját......a köcsögök Battán is árulják (a NAGY tescókba viszont nem!)
Gyors telefon hugomnak......1 órája voltak és ott is 2 sorban kigyóztak az emberek.........(az kb 80 ember)......
Nem hiába!
Ez a teló a boltba 7990ft.....persze hogy viszok mint a cukrot 1990-ért....hiszen ebben már benne van 500 ft lebeszélhetőség is.....az meg már 1490 csak....
Na mindegy......
megyek gyakorolni.....m......m......M.....MÉ....Mé.....Me.....Meeeee
......meeeeeee.........beeeeee
Öcsém ez már a 4. verzió.......mivel minden mozgott eddig......
Még a jelenlegi verzió is mozgott és annyi volt az egész hogy a felső szálból le kellett vágnom 2db cm-ert
Szóval kisérletezés.......
A fő szopás a kamera talp!