Voltunk ám motorozni ma! Jujj de jó volt! Egy laza 40est tekertünk, mert annyira nem volt melegünk, mint télen! Ez már nagyon hiányzott, muszáj volt kihasználni a napsütést! Persze mire a 947 réteg rucit magunkra szedtük, addigra a napocska elbújt... De már nem volt visszaút!
Mikor lesz már nyár?
Az Egyenlőre- jó megfogalmazás!
Én életemben 4-5 évenként mindig váltottam (a cuclizmusban is!)
A mostani fellállás már 7 éve tart és sajna valószinü hogy nem innen megyek nyugdijba- remélem nem az utcárol fogok
Hihetetlen nagy, komoly cégek mentek már tönkre, felszámolták, atszervezték, osztódtak mint az amőbák.
Multik jöttek elvonultak: Schöller, Unilever,Julius Meinl stb
Lehet hogy hamarabb átszervezik a MOL-t mind gondolnád(vagy eladják, felvásárolják)-A valóság tulszárnyalja a képzeletet-és ez nem csak a katasztrófáknáűl van igy!
Apropó állitólag a MOL egy porszem a ÖMV-hez képest ,simán felvásárolná, bagó az neki.
Bexi is hivott már, de az a meló még gázabb, mint ez..........
Itt megtuom mondani 99,9%-ra hogy dologozm 2019. december 12-én....... de náluk? Ha menni kell akkor menni kell......akár hétköznap akár hétvége, akár reggel 7 vagy este 23 óra
Jó a példa, csak egy baj van vele , hogy nem füzetős a dolog
Olyat találjál ki amit pénzt hoz a házhoz.
Kézzelfogható titkárnő . . lassan már az is tilos
Egyenlőre jó nekem a "cég"..........
A másik fele hogy ez ma biztos......és épp ezért félnék is váltani.
Túl sok a kifizetnivaló hogy ugráljak.....hiszen mi van ha elmegyek és az új helyen azt mondják fél év múlva VISZLÁT.....?
Épp ezért nem mennék el egy KFT, BT...stb dolgozni, hisz ott ez bármikor előfordulhat.
Plusz tényleg nem vagyok ugrálos tipus....se melóba, se nőzésbe....se semmibe..........
Van ugy hogy itt ülök a gép elött írok egy pár e-mailt, telcsizek egy párat és kerestem a cégnek egy pár tizest.Vagy elmegyek vidékre elmagyarázom a kedves vevőnek mire van szüksége és olcsobban mint eddig, rendel és dől a lé.
Tudod ÉSZmunka nem is lenne nekem jó, hiszen becsavarodnék............
És alapban nem szeretem azt mikor CSAK ülni kell.....kell valami kézzel fogható is.
PL mikor túrát szervezek az ugye ülő "munka" hiszen emailek, telefonálások, térképek.....stb........
Helyfoglalás, infórmálódás.....stb.........
Igen ám! De után a felülhetek a mocira és el is kell menni, elfoglalni a szállást, elmenni a helyekre....vagyis kézzel fogahtó az eredmény............
De bent ülni egy asztal mögött...nap napután? Azt meghagyom a kávézgató, trécselgető titkárnőknek:-)
Jó neked Blue! Az öledbe hull a munka
Ugy nem nehéz dolgozni ha megmondják mit csinálj és minden körülményt biztositanak (csak kellemetlen )
A gond akkor kezdődik amikor neked kell megkersni a munkát! Sőt nem is amunkát kell keresni csak a pénzt .
Ez meg ugye észmunka- ami ugy néz ki mintha nem is dolgozna az ember.
A lényeg az eredmény vagyis a pénz.
. ..
A fő gond általában nem az olajjal van hanem hogy nincs benne rendes mennyiség.
esSOéval is ez volt.......egész addig mig fel nem töltük rendesen (szárankén 382ml kell bele)
A legegyszerűbb módja a megvizsgálásnak:
1., kiveszed a telókat
2., kicsavarod a tetejét (kibasz*tt óvatosan, mert a rugó belülről ugye nyomja felfelé!)
3., leveszed a felső cumot, majd a csővet kihúzod, és a telót óvatosan összenyomod
Ekkor látszik a rugó ugye és a teló belsejében a menet...... az olajnak a menet alatt kell lennie max 1cm-rel....ha nincs ott, akkor nincs benne a megfelelő mennyiség..........
Az enyémbe 300-320 volt....vagyis hiányzott egy jó fél deci.....és itt ugye ez már TETEMES mennyiég
Elmentem kipróbáltam a kameratartót amit összedobtam gyorsan:-)
NO EZ MÁR JÓ LETT:-)))))
mindjárt dobok egy linket