Így első blikkre nagyon hasonlít az enyémre. 50 felett kényelmes (mert magas), de 20 alatt lehetetlen vele "lavírozni". A kormányvégsúly nekem is kintebb van mit a tükör széle, így sztem veszélyes is (ha beakad bux)
A katasztrófa védelmist szerény személyemben keresd:-)))))
Friss infókkal persze, mert tegnap volt a céges fejtágítás (amugy egy Dunaújvárosi doki volt az egyik előadó).....ahol sajna ugyan azt papolták mint az elmúlt 10 évben......
Bár ugye az életmentést nem lehet elégszer ismételni!
Ezzel kapcsolatban viszont tényleg kellene csinálni majd egy topicgyülést és kvizkérdés szerűen egy baráti EÜ vizsgát, hiszen szerintem a jogosítványosok (SM-től a TIR-ig) 80% nem tudja mit is kellene csinálni ha egy baleset történik.
Én ezt sajnálom is, hiszen most nagyon rámentek arra a hatóságok hogy "tudj lassan tökig dönteni".....de azt nem nagyon hallom, hogy ha pl vérző fület látsz akkor mi lehet a baj.....spriccel a vér mit csinálsz?....stb.
Hőha hő! Ne kapdossunk annyira, van itt még miről beszélni!
A 10-30- as olaj tudtommal már nem kapható, helyette jó a 10-40-es. De! Mivel a 10-30-as ásványi volt, ezért a 10-40-es is az legyen, max félszinti! Ellenkező esetben esetleg csipegetheti a motor.
Tulajon képpen ez a kormány kicsit szélesebb,mint az eredeti(kb 5-10cm),és kicsit jobban
rá kell hajolnod mint a simára(kb 5cm).
Az áthidaló nem tuning, hanem tartozék, ugyanis ez egy endúró kormányszerűség!
jóvanna!
Akkor a naked ilyen kormánnyal április 15-i átvétellel mennyibe is kerül?, ha előlegbe leteszek 23,4%-ot, majd a maradékot a TE kezességeddel 35,8 hónapra venném fel, jelzálogra vlamelyikőtök háza kéne. Érte megyek. Forgalomba helyezve kéne. UUU-111.es frsz-el.
Várom a választ
Ez a kormány most magasabb? Szélesebb?
Minek a kormányösszekötő? Vagy csak jó ha van (tuning?)
Én igazibol chopperkormányt raknék fel, de minnél keskenyebbet (cikk-cakk a dugóban+ kisebb légellenállás)- de tul sok kabelt, bowdent kéne lecserélni. Bár igy is kényelmes(2cm emelővel)
Sziasztok!
Ilyen lett a Gs az új kormánnyal!
Az előzmény az volt,hogy sikerült eldobni a vasat, és tőletek kértem segítséget a
meggörbült kormány miatt.
Sajna gyors beavatkozás kellett, és nem tudtam gyári kormányt szerválni,de
így sem rossz vezetni!Sőt!
Hi Mindenkinek!
Csak nekem tűnik úgy h a nakednek magasabban van a kormánya?
Sosem vezettem még ilyen "kétülésest", de én hosszú távon szerintem nagyobb helyen fészkelődöm.
A bíking szeme szebb!
A katasztrófa védelmist szerény személyemben keresd:-)))))
Friss infókkal persze, mert tegnap volt a céges fejtágítás (amugy egy Dunaújvárosi doki volt az egyik előadó).....ahol sajna ugyan azt papolták mint az elmúlt 10 évben......
Bár ugye az életmentést nem lehet elégszer ismételni!
Ezzel kapcsolatban viszont tényleg kellene csinálni majd egy topicgyülést és kvizkérdés szerűen egy baráti EÜ vizsgát, hiszen szerintem a jogosítványosok (SM-től a TIR-ig) 80% nem tudja mit is kellene csinálni ha egy baleset történik.
Én ezt sajnálom is, hiszen most nagyon rámentek arra a hatóságok hogy "tudj lassan tökig dönteni".....de azt nem nagyon hallom, hogy ha pl vérző fület látsz akkor mi lehet a baj.....spriccel a vér mit csinálsz?....stb.
A bowdenek nem veszülnek ha tökignyomod a kormányt?
Nekem ÉPP jó volt, de már 5mm nem ment volna
A 10-30- as olaj tudtommal már nem kapható, helyette jó a 10-40-es. De! Mivel a 10-30-as ásványi volt, ezért a 10-40-es is az legyen, max félszinti! Ellenkező esetben esetleg csipegetheti a motor.
Rasszista vagy?
Bár a képeidből tekintve "Ti" nem szerettek "minket"
rá kell hajolnod mint a simára(kb 5cm).
Az áthidaló nem tuning, hanem tartozék, ugyanis ez egy endúró kormányszerűség!
Akkor a naked ilyen kormánnyal április 15-i átvétellel mennyibe is kerül?, ha előlegbe leteszek 23,4%-ot, majd a maradékot a TE kezességeddel 35,8 hónapra venném fel, jelzálogra vlamelyikőtök háza kéne. Érte megyek. Forgalomba helyezve kéne. UUU-111.es frsz-el.
Várom a választ
Minek a kormányösszekötő? Vagy csak jó ha van (tuning?)
Én igazibol chopperkormányt raknék fel, de minnél keskenyebbet (cikk-cakk a dugóban+ kisebb légellenállás)- de tul sok kabelt, bowdent kéne lecserélni. Bár igy is kényelmes(2cm emelővel)
Ilyen lett a Gs az új kormánnyal!
Az előzmény az volt,hogy sikerült eldobni a vasat, és tőletek kértem segítséget a
meggörbült kormány miatt.
Sajna gyors beavatkozás kellett, és nem tudtam gyári kormányt szerválni,de
így sem rossz vezetni!Sőt!
A nakeden túrakormány van, a fejidomoson pedig csutkakormány.
Csak nekem tűnik úgy h a nakednek magasabban van a kormánya?
Sosem vezettem még ilyen "kétülésest", de én hosszú távon szerintem nagyobb helyen fészkelődöm.
A bíking szeme szebb!