Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jö napot kívánok
A fiának vagyok a barátja, voltam bent a korházban vele önnél.
HAllom már sokkal jobban van! Mesélte libli, hogy már autót is vezet meg motorra is ült
Örülök hogy jöbban van
No, akkor a neve már megvan!
Öreg néne őzikéje nem akar öngyilkos lenni? Nem volna baj, ha beleölné magát a kondérba!
Teddy!
Szerintem a Mátra alji hegyi camping Szurdokpüspökin neked is tetszeni fog!
Igazi maciparadicsom, vadmálnával szederrel!
Nyusz!

Mivel ma szívták a térdem, még két napig pihentetni fáslizni és jegelni kell, de utána már lovagolhat rajta a gyógytornász hölgyemény!
Huhh már azt hittem vérnyúl vagy
Hu-húúúúú Nagyapi!

Nagyon jó hírek jönnek a Hegyi Camping felől! Gyógyulj-gyógyulj!
Akkor mégiscsak van az a palacsinta!
Remekjóhírek!

Húúú, de örülhetsz egy olyan hírnek, hogy zuhanyzás. (magamból indulok ki) Kényszerpihin vagy még? Ücsörög-e már a gyógytornásznő a lábadon megest?

Tanácsod emgfogadom!

Tegnap volt már rajtam cipő is, igaz nem volt befűzve, de a mankókat már végleg eldobtam!
esSO!

Ne aggódj húsügyben sem!
Csak annyit mondok: HORTOBÁGYIHÚSOSPALACSINTA!
Ne ócska palacsintát egyél, hanem HÚST! Hússal!

Örülök a jó híreknek a lábaddal kapcsolatban. Csak így tovább, hogy a mátrai partyra tökéletes legyen!
Nyusz!

Köszke jól vagyok, csak kevés itthon a palacsinta!
Ma voltam a dokinál, gyönyörűen hámosodik a seb, nem lesz plasztikáztás! Azt mondta Karácsonyra talán már zuhanyozhatok is. Mondhatta volna azt is, hogy NEFÜRGGYÉLE, ZUHANYOZZÁ!
A térdemből viszont ma leszívta a feles vizet, úgyogy talán most már az is jó lesz!
Kacsóra vigyázni, tornáztasd a tiédjátékon!
FŐŐRDŐG
Probáltam magamat fényképezni motoron de idözitő hiba miatt nem sikerült. A kolegáimat nehéz ráveni
az ingyen tulorára / a BANDITÁM egyenlöre illegálisan állomásozik számára tiltott területen,ezért csak
akkor tudom gondnélkül elöhozni ,ha már nincsenek bent a töbiek/
Ha majd FELNÖVÖk lesz kép MOTOROM+ÉN öszeálitásban is
40 felett+105kg felett + az én estétikai együthatommal biztos a darázsKA megszolitás dukál nekem
kedves NYUSZANCS ?
/az elöző megnyilvánulásomat a rendszer kisé modositotta/
Csak azokkal a szemekkel, amik a Blue-féle képen vannak!
Na lépek melózni, majd onnan rátok nézek még
Találtam Neked egy pár okosságot :

Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba!

Utánanéztem a családfámnak, és rájöttem, hogy én vagyok a gyökér!

Mindenütt jó. de mindig elzavarnak!

Nem tegezlek többet! Most örülsz?
Ja-ja! Könnyen megszédül a Maci, oszt nagyot puffan. Nekem is bejövős a "kiskukackodás".
Már megvagy!

Mindenesetre nekem nagyon furcsa a dolog. De persze nincs ellenemre az aktivizálódás.
Ezért nem értem!
Osz jó lenne tisztába tenni, mielőtt megszédülök!
Vazze! Ez a meztelen jány egy topikszédelgő-topikbetyár , nem lehet az a szótlan buxa a partyról! Ekkora változás a világon nincs!

Mondtam én, ugye, hogy ne bántsátok őket, majd megered a nyelvük.
De erre is megvolt a válasz tegnap, hiszen a "pasija" érdeklődött hogy mennyiért adtam el a GS-em

Ergo van párja a dominának:-)
Én úgy fogalmaznék: BABY! SZABAD PRÉDA VAGY - vagy sem?
Te! Most akkor mi is van? Basszus nem vágom... mert lüke vagyok. Gábor még gábor, ugye... ez vili. De párosan vagytok még vele?
Tudnom kell, mert elsorvadok, ha nem tudom meg!
Ja:-) Lyukat beszélsz a másik hasába:-))))))