De félretéve a tréfát, reméljük jól választ!!! Sok múlik a jó gumin! Az a Conti amit mondtál és ami nekem is van olyan áron nagyon jó! Csak majd vigyázz az első 200 km-en mert akkor még csúszik a rajta levő dzsindzsa! De ezt a szerelők úgyis el fogják mondani!
Hát én nem éreztem úgy, hogy nagyon döntögettem volna a mocit a közös guruláson..... Azt éreztem, h full béna vagyok, és nem tudom tartani a tempót veletek. Szóval köszi, jól estek a szavaid. Majrécsík: szerintem a moci előző gazdija nem nagyon döntögetett, úgy vigyázott Zümire, mint a szeme fényére. de én is úúúúgy vigyázok ám rá, csak igyekszem tartani a tempót!
Már most hiányzik, h nem mehetek vele, de minden este megsimogatom kutyaséta után...
Minnél lágyabbal mész annál biztonságosabb! Ahogy elnéztem egész jól döntögeted a mocit ugy hogy ezért is lágyat válasszál (ugye te vékonyitottad el a majrécsikodat )
Ha hidegben is mocizol pláne lágy kell. Nekem tegnapelött a 10 fokban a Sport Pirelli ugy megcsuszott hogy frászt kaptam.Szoval a hátsófék ilyenkor pláne felejtős, lehetőleg.
Nekem a GS500-on a gyári Bridgestoneon 9500km- után cca 1mm hiányzott
No erről van szó, hogy ehhez a az S-H-s dologhoz nem értek...
De azt pl láttad valamennyire hogy megyek. Inkább az egyenletes tempóban megyek, nem nagyon szeretem a hiretelen gyorsítás-lassítást.
Ált 1magam megyek a pacival...
Szóval talán még egy lágyabb gumi is elvinne minket sokáig, nem?
Amugy a guminál nagyon számít ugye azért több momentum is......
S vagy H-s a gumi? (Ez a keménységét mutatja)
1-2 személyel mész?
Gyorsulgatsz? Hiszen minden egyes kigyorsitásnál a gumi belekapaszkodik az aszfaltba.....igy pedig kopik
Átlag tempó? hiszen 70-nél nem melegszik ugy a gumi mint 150-nél.....
Egy cimbi 8000-ret ment el a bridgestone-al.....Én 18.000-at...... látszik a különbség??
Én a WEBSHOPBAN lenyomtam a gumit.........jött a mail.......
2 nap múlva hivtak hogy ott a gumi mehetek..........
Felmentem meló után, 3 percet kellett várni mert egy másik moci volt bent.
Betoltam a sárkányt, kerék ki, gumi le, gumi fel, centir, kerék be - azt ágyő..............nem voltam 20 percet a műhelybe.
De lehet hogy ez egyedi dolog volt, hiszen vélemény van, de ez nem taopasztalat.....
Ha legközelebb is ilyen lesz akkor már örülni fogok neki:-) és ugye muszál ymennem, mert amit augusztusba feltettem gumát abban van még kb 500-1000km azt tükör:-)
Én a csúszkálást bármikor mondtam.......akár nyáron is........
Rajta volt a guma........autópálya........110-nél már éreztem hogy vibrál a segge......
Tavasszal lecseréltem ugye Szlovénia előtt....ott végig pályáztunk szakadó esőben és biza 120-140-es temót nyomtunk......semi gondom nem volt.............
Gyári Brigivel?
Első guma 32000km
Hátsó guma 18200km
Tapasztalatok:
Pirelli MT széria (65, 75 - ugyan az a mintázat) - 20 fölött........legalábis a TZR-en az volt fent már használtan....én 18.000-ret raktam bele - és még bőven volt hely
Michelline M39 - 18400-nál szálszakadás de ment volna még 1-2.000-ret
Brigi - nekem nagyon nem jött be....vizes úton csúszkált a seggem alatt a motor - pedig ugye nem is repesztek állandóan.......
Heidenau
elől most 26.000km van benne és még vigan megyek vele legalább 5-öt szerintem (8000ft volt)
Hátul mint irtam olyan 10-11.000-ret bir ki mikor eléri a kopásjelzőt
Menj fel a Pásztoy oldalára és nézd meg a WEBÁRUHÁZBAN AZ ÁRAKAT........
Én mikor cserélni kellett körbenéztem és a Pásztoynál voltak jó árak - ami nekem közel is van, hiszen egy gumiért nem fogok elmenni Veszprémbe...... az üzemanyag többe lenne, mint amennyivel a Pásztoy drágább.......
Nekem csak jó tapasztalatom van a Pásztóival. Én a 180-as!!! gumit vettem mult télen 31 e -ért uj de 1 éves volt (gyártásilag) hasonló uj gumik 50 körül vannak.Kocsira is náluk vettem téligumit (ez is egy éves, gyártásilag)
Hy! Én ajánlottam a Conti-t a Nyuszinak mert nálam nagyon bevált! Elötte nekem Dunlop arowmax volt és az a gyári gumija volt a milkának! Volt óra szerint benne 24 ezer és éppen ezért lecseréltem! Az elsőt oda adtam egy cimbinek a kis 125-ösre hátra és még beletekert vagy 6000-et most tök sima!
A lényeg,h nekem nagyon bevált a Conti mert én inkább a kanyarvadász érzést nyomom és ott eddig mindíg jó volt! Az hogy meg essőben csúszik az mindeyiknél előfordulhat,mert ugye sokban függ az aszfalttól is, pl van olyan amin még gyalog is el lehet csúszni! Tudjátok az a fehér féle kavicsos! Szóval semmitől se várjunk fúde tapadást! (FIZIKA)
Már-már megjegyeztem volna a shopingolás dolgot!
Bár az vona az igazi, ha egyet fizet, kettőt vihet akciót találna valaki nyuszikusznak! (aztán szóljon nekem is... )
A viccet félretéve...gumi nélkül egyáltalán nem biztonságos!
Amit tapasztaltam, hogy a Bridgestone olyan lesz, mint az üveg ilyen hidegben. (a hétvégén én is tornáztam egyszer-kétszer) Tehát, aki ilyenkor is tekereg, az vegyen puhább keverékűt. De az nyáron is jobban fog kopni, ám tapad is rendesen.
Ha nekem is cserélni kell egyszer, valószínű, hogy nem Bridgestone-t veszek rá...
Relatív, h jól bírták-e..... csúszkált a moci esőben, h a frászt hozta rám. Egyszer majdnem gyalogosokba csúsztam emiatt! Izgi volt....
Igen-igen, csak mivel nem vagyok "szakmebeli", ezért megkérdezlek Titeket, hogy mit javasoltok, és tudtok-e valamilyen tuti akcióról, hisz nő létemre akciósan shoppingolni a legjobb érzés.
Így érthető. És nagyon jól bírták, ha eddig tartottak.
Szerintem, ha egy jó erős-közép árfekvésű papucsot veszel, akkor nem nagyon lősz mellé.
A lényeg, hogy ismerd a nevét. A Continental épp ilyen, azt hiszem.
Azt hiszem, Blue tette meg a legtöbb kilométert közülünk a GS-sel. Tapasztalása van gumi ügyben.
Abban lehet igazság, hogy a drágább jobb, de azért nem árt körülnézni.
Blue!
A gyári Bridgestone mennyit ment el? Ehhez talán lehet viszonyítani.
Az biztos, hogy ilyenkor már hideg van a gyári guminak (lehet, hogy mindegyiknek?). Nekem a kereskedésben Metzelert ajánlottak, ha egyszer cserélni kell. Természetesen azt forgalmazták. Arról azt hallottam, hogy baromi jó, de rettentően lágy keverék, és kopik mint a radír.
Vmi strapabíróbb gumit szeretnék, mert elképzelhető, h jövőre nem 8e km megyek a 4 hónap alatt, amíg tudtam mocizni.
Pásztóyról... Barátom felhívta őket, hogy árról érdeklődjön a cbr600-asára. Ott 50e-ret mondtak neki. Ő erre megkérdezte, hogy akkor vajon miértv hallott sokkal olcsóbb árat is egy ismerőse, mire elküldték a francba, mondván, hogy vegye meg máshol a pacskert! Szerintem ez nagyon durva.
Pirelli mennyi?
Most hívtak a Yamahából (rendes tőlük! ), hogy a continental Avenue szettben 35e, csak nem tudják mikor lesz. Erről mit tudtok? Bud ajánlotta...
Amúgy nem néztem meg a mocin, csak az oldaladon, de 110/70-17, és 130/70-17 a méretek, ugye?
A kenda nagyon jó:-) Biciglire meg enduróra.......de a Gs-en kemény - igy Én azt hallotam hogy csúszkál....
Ha ilyen árban gondolkodsz akkor még szóba jöhet a Mitaz - de ilyen Bexnek van - és Ő is azt mondta SOHA TÖBBÉ......
És akkor jön az Én gumám: HEIDENAU...... Én maradok ennél!!! Nekem bevállt.....Az első gumi volt 8000ft a hűtsó meg 12000.....
A hátsóvl csak egy gond van.....hogy nekem 10.000-ret birt..........ami kicsit kevés, bár a márkásak birtak 18-19.000-ret....
Ellenben ha az árat nézem akkor hátulra már jobban megéri egy Pirelli MT75....most ugyan annyiban van a Pásztoynál AKCIÓBAN mint a HEIDANAU.
Pirellim a TZR-en volt és télen is vigan motoroztam vele.....
A lényeg hogy 14 most a HEIDENAU és 10-et bir........tehát 28.000-ig bármi jó - hiszen dupla anyiba kerül, de dupla annyit is bír......(NÁLAM)
Kéne egy kis segítség.... Új pacskert szeretnék venni a Zümmögősömre.... Emlékszem, hogy már kaptam egy listát, de nem tudom hova tettem. Meg esetleg tudtok valami akciót?
Ismeritek ezt a márkát: Kenda?
Jó áron van a Continental Avenue első-hátsó szumma 37,000ért?
Már most hiányzik, h nem mehetek vele, de minden este megsimogatom kutyaséta után...
Ha hidegben is mocizol pláne lágy kell. Nekem tegnapelött a 10 fokban a Sport Pirelli ugy megcsuszott hogy frászt kaptam.Szoval a hátsófék ilyenkor pláne felejtős, lehetőleg.
Nekem a GS500-on a gyári Bridgestoneon 9500km- után cca 1mm hiányzott
No erről van szó, hogy ehhez a az S-H-s dologhoz nem értek...
De azt pl láttad valamennyire hogy megyek. Inkább az egyenletes tempóban megyek, nem nagyon szeretem a hiretelen gyorsítás-lassítást.
Ált 1magam megyek a pacival...
Szóval talán még egy lágyabb gumi is elvinne minket sokáig, nem?
S vagy H-s a gumi? (Ez a keménységét mutatja)
1-2 személyel mész?
Gyorsulgatsz? Hiszen minden egyes kigyorsitásnál a gumi belekapaszkodik az aszfaltba.....igy pedig kopik
Átlag tempó? hiszen 70-nél nem melegszik ugy a gumi mint 150-nél.....
Egy cimbi 8000-ret ment el a bridgestone-al.....Én 18.000-at...... látszik a különbség??
Én a WEBSHOPBAN lenyomtam a gumit.........jött a mail.......
2 nap múlva hivtak hogy ott a gumi mehetek..........
Felmentem meló után, 3 percet kellett várni mert egy másik moci volt bent.
Betoltam a sárkányt, kerék ki, gumi le, gumi fel, centir, kerék be - azt ágyő..............nem voltam 20 percet a műhelybe.
De lehet hogy ez egyedi dolog volt, hiszen vélemény van, de ez nem taopasztalat.....
Ha legközelebb is ilyen lesz akkor már örülni fogok neki:-) és ugye muszál ymennem, mert amit augusztusba feltettem gumát abban van még kb 500-1000km azt tükör:-)
Szóval tavasszal Én is igy inditok majd
Én a csúszkálást bármikor mondtam.......akár nyáron is........
Rajta volt a guma........autópálya........110-nél már éreztem hogy vibrál a segge......
Tavasszal lecseréltem ugye Szlovénia előtt....ott végig pályáztunk szakadó esőben és biza 120-140-es temót nyomtunk......semi gondom nem volt.............
Gyári Brigivel?
Első guma 32000km
Hátsó guma 18200km
Tapasztalatok:
Pirelli MT széria (65, 75 - ugyan az a mintázat) - 20 fölött........legalábis a TZR-en az volt fent már használtan....én 18.000-ret raktam bele - és még bőven volt hely
Michelline M39 - 18400-nál szálszakadás de ment volna még 1-2.000-ret
Brigi - nekem nagyon nem jött be....vizes úton csúszkált a seggem alatt a motor - pedig ugye nem is repesztek állandóan.......
Heidenau
elől most 26.000km van benne és még vigan megyek vele legalább 5-öt szerintem (8000ft volt)
Hátul mint irtam olyan 10-11.000-ret bir ki mikor eléri a kopásjelzőt
Menj fel a Pásztoy oldalára és nézd meg a WEBÁRUHÁZBAN AZ ÁRAKAT........
Én mikor cserélni kellett körbenéztem és a Pásztoynál voltak jó árak - ami nekem közel is van, hiszen egy gumiért nem fogok elmenni Veszprémbe...... az üzemanyag többe lenne, mint amennyivel a Pásztoy drágább.......
50 rugó? Gondolom olyan gumit is akart.....
A lényeg,h nekem nagyon bevált a Conti mert én inkább a kanyarvadász érzést nyomom és ott eddig mindíg jó volt! Az hogy meg essőben csúszik az mindeyiknél előfordulhat,mert ugye sokban függ az aszfalttól is, pl van olyan amin még gyalog is el lehet csúszni! Tudjátok az a fehér féle kavicsos! Szóval semmitől se várjunk fúde tapadást! (FIZIKA)
Bár az vona az igazi, ha egyet fizet, kettőt vihet akciót találna valaki nyuszikusznak! (aztán szóljon nekem is... )
A viccet félretéve...gumi nélkül egyáltalán nem biztonságos!
Amit tapasztaltam, hogy a Bridgestone olyan lesz, mint az üveg ilyen hidegben. (a hétvégén én is tornáztam egyszer-kétszer) Tehát, aki ilyenkor is tekereg, az vegyen puhább keverékűt. De az nyáron is jobban fog kopni, ám tapad is rendesen.
Ha nekem is cserélni kell egyszer, valószínű, hogy nem Bridgestone-t veszek rá...
Igen-igen, csak mivel nem vagyok "szakmebeli", ezért megkérdezlek Titeket, hogy mit javasoltok, és tudtok-e valamilyen tuti akcióról, hisz nő létemre akciósan shoppingolni a legjobb érzés.
Szerintem, ha egy jó erős-közép árfekvésű papucsot veszel, akkor nem nagyon lősz mellé.
A lényeg, hogy ismerd a nevét. A Continental épp ilyen, azt hiszem.
Abban lehet igazság, hogy a drágább jobb, de azért nem árt körülnézni.
Blue!
A gyári Bridgestone mennyit ment el? Ehhez talán lehet viszonyítani.
Az biztos, hogy ilyenkor már hideg van a gyári guminak (lehet, hogy mindegyiknek?). Nekem a kereskedésben Metzelert ajánlottak, ha egyszer cserélni kell. Természetesen azt forgalmazták. Arról azt hallottam, hogy baromi jó, de rettentően lágy keverék, és kopik mint a radír.
Nyuszikusz!
Elsőt, és hátsót egyszerre kell cserélned?
Vmi strapabíróbb gumit szeretnék, mert elképzelhető, h jövőre nem 8e km megyek a 4 hónap alatt, amíg tudtam mocizni.
Pásztóyról... Barátom felhívta őket, hogy árról érdeklődjön a cbr600-asára. Ott 50e-ret mondtak neki. Ő erre megkérdezte, hogy akkor vajon miértv hallott sokkal olcsóbb árat is egy ismerőse, mire elküldték a francba, mondván, hogy vegye meg máshol a pacskert! Szerintem ez nagyon durva.
Pirelli mennyi?
Most hívtak a Yamahából (rendes tőlük! ), hogy a continental Avenue szettben 35e, csak nem tudják mikor lesz. Erről mit tudtok? Bud ajánlotta...
Amúgy nem néztem meg a mocin, csak az oldaladon, de 110/70-17, és 130/70-17 a méretek, ugye?
pááá
Ha ilyen árban gondolkodsz akkor még szóba jöhet a Mitaz - de ilyen Bexnek van - és Ő is azt mondta SOHA TÖBBÉ......
És akkor jön az Én gumám: HEIDENAU...... Én maradok ennél!!! Nekem bevállt.....Az első gumi volt 8000ft a hűtsó meg 12000.....
A hátsóvl csak egy gond van.....hogy nekem 10.000-ret birt..........ami kicsit kevés, bár a márkásak birtak 18-19.000-ret....
Ellenben ha az árat nézem akkor hátulra már jobban megéri egy Pirelli MT75....most ugyan annyiban van a Pásztoynál AKCIÓBAN mint a HEIDANAU.
Pirellim a TZR-en volt és télen is vigan motoroztam vele.....
A lényeg hogy 14 most a HEIDENAU és 10-et bir........tehát 28.000-ig bármi jó - hiszen dupla anyiba kerül, de dupla annyit is bír......(NÁLAM)
de itt egy link
Kéne egy kis segítség.... Új pacskert szeretnék venni a Zümmögősömre.... Emlékszem, hogy már kaptam egy listát, de nem tudom hova tettem. Meg esetleg tudtok valami akciót?
Ismeritek ezt a márkát: Kenda?
Jó áron van a Continental Avenue első-hátsó szumma 37,000ért?
Plíz segítsetek hol érdemes körülnézni!
Köszi!!