Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tisztázni akartam a helyzetet. Hát akkor köszönöm szépen, valszínűleg élni fogok a lehetőséggel.
Hova kell tolni a pacit?
Elolvasod a 2001-es hozzászólást, vagy irjam le mégecce?
Chubby! Hagyd már magad kurrumpálni
Nekem is? Nincs vmi speckó kedvezmény, ha nálad/tok veszem a pacskert?

ÉS hol vagy helyileg? amúgy idén nem akarom már használni a gépet.
Kerekenként 2400.- normál esetben.
Jövőre drágábban
Jóvanna!

katalógus-katlógus... nem az érdekel leginkább, hanem a szubjektív vélemény, hogy tényleg jó-e.
Nekem nem a gumi fog maximális vezetési élményt nyújtani!

Nem akarok térdet koptatni asszem..., bár már mondták rá, hogy csúnya a formája, és ha lehetne így plasztikázni....

Mennyiért teszed fel, meg úgy általában ez milyen kőcccséggel mozog?
Na látod.. Te sem koptatod a térded, mégis döntesz a kanyarban Amúgy a GS kié? Nem volt tavasszal szervizben? Akksi, fojtás?
Ha nem akarod koptatni a térdedet... az azt jelenti számomra hogy nem döntögeted a kanyarban a motort. Ennél nyiltabban ezt már nem is lehet körülírni.
Mondjuk én nagyon messze vagyok a térdkoptatástól, de azért jó tudni hogy még sokkal jobban is dötögethetném
Ezt ki mondta?
Szoval nem szabad vele kanyarodni Ez elég ciki és még le is írják
Nem
Akkó vedd meg huszonkettőjé Azt írja a katalógus:
"-Magas pozitív profilmintázat a hosszabb élettartam érdekében
-Rendkívül stabil egyenesfutás a ferde profilmintázatnak köszönhetően
-Az elsőrendű kezelhetőség maximális vezetési örömet nyújt"
Én meg azt mondom, ha nem akarod a térded koptatni, vedd meg nyugodtan
És ez a sebesség index a GS-nél téma
Képzled láttam ezt a continental gumit 22,000-ért! ennyiért is tudsz szerezni?

Ha már ennyire benne vagy a témában, akkor légyszi segíts már nekem azzal, hoyg elmonod a véleményedet, hogy ez jó-e, strapabíró-e, elég-e egy nyuszikusznak, avagy más típus jobb lenne-e.
Mi is?
A gumikeveréknek nincs köze a sebességindexhez. Maradjunk a dunlopnál.
A 180/55-17 sportmax D205 "W" keményebb túra gumi
a 185/55-17 sportmax D208 RR "W" "puha" szupersport gumi
A sebességindex a mechanikus igénybevételre vonatkozik. Pl. 200-as sebességnél mekkora centrifugális-, nyíró erő hat a gumira? Ezt a szövetszerkezetnek el kell viselnie. Ha nem megfelelő, egyszerűen szétrobban a gumi. A dunlop 4jegyű számmal jelöli a gumikeveréket.
Hogy is van ez?
Chubby!

Bocs lemaradt egy kérdőjel.......
Igen az az index.......Bár laikusan belegondolva a keménység is, hiszen minél gyorsabban mész annál jobban melegszik a gumi - igy az alap 90-es tempónál keményebb egy H-s gumi mint egy S-es....

De tessék a Dunlop oldaláról a táblázat
Nem téged nevettelek ki. Beszerzem a gumit és felszerelem. Nahh..
Teddy

Ezért jó a mániákus kamera-hajlamom:-)
Itt áll a polcon 2004-től 20db DVD átlag 6 órás időtartalmakkal:-)

Becibálom a gépet a nappaliba, ráülök, DVD elindit - azt brümmögök hozzá:-)

Újra elmehetek Szlovéniába, a Horvát tengerpartra....stb:-)
nem feltétlenül kell haribó! Amúgy meg van egy gumicukor-egér, az a kedvencem, de azt nagy dobozzal lehet csak venni! alapjáraton szeretem a gumicukrot!
Hosszú téli esték? ne is mondd! Már most úgy mennék! Ehelyett forralt borozok, gumimacikról csevegek Buddal, meg unatkozom (néha ) Kíváncsi vagyok, milyen lesz újból elővenni a Kis Drágát és jól megmozgatni!
Mi ez a hatalmas kacagás? Nem vicces, hogy nem értek a sebességindexekhez!
Hogyan kell értelmezni ezt a mondatot: "Nyuszikusz ha szeretnél ilyen conti gumit ebben az árban (30730.-), fel is szerelem neked." Hát szeretnék JÓ árban valami jó pacskert. Tucc valamit, vagy "csak" felszereled?

Amúgy köszönöm a szerelési ajánlatot!

Bud! Kiadsz engem a többieknek?
Lassan tényleg bekövetkezik, hogy a hosszú téli estéken gumicukrot rágcsálunk gurulás helyett.
(Én a gumibékára szavazok. ) Bár a márka itt is fontos!

Nekem is elmondták a gumibejáratósdit, amikor átvettem a motort. Igazság volt az igében, még új fékekkel is korcsolyáztam néha egyet-egyet. És a nagy igazság az, hogy a szélek még később "járódnak be"...

Harapós fékkel és új gumikkal pedig tessék óvatoskodni! Pláne, hogy tavasszal rozsdás a motoros is. (Bár ott tartanánk!)
Szép napot Az S, vagy H a sebesség index Nyuszikusz ha szeretnél ilyen conti gumit ebben az árban (30730.-), fel is szerelem neked.