katalógus-katlógus... nem az érdekel leginkább, hanem a szubjektív vélemény, hogy tényleg jó-e.
Nekem nem a gumi fog maximális vezetési élményt nyújtani!
Nem akarok térdet koptatni asszem..., bár már mondták rá, hogy csúnya a formája, és ha lehetne így plasztikázni....
Mennyiért teszed fel, meg úgy általában ez milyen kőcccséggel mozog?
Ha nem akarod koptatni a térdedet... az azt jelenti számomra hogy nem döntögeted a kanyarban a motort. Ennél nyiltabban ezt már nem is lehet körülírni.
Mondjuk én nagyon messze vagyok a térdkoptatástól, de azért jó tudni hogy még sokkal jobban is dötögethetném
Akkó vedd meg huszonkettőjé Azt írja a katalógus:
"-Magas pozitív profilmintázat a hosszabb élettartam érdekében
-Rendkívül stabil egyenesfutás a ferde profilmintázatnak köszönhetően
-Az elsőrendű kezelhetőség maximális vezetési örömet nyújt"
Én meg azt mondom, ha nem akarod a térded koptatni, vedd meg nyugodtan
Képzled láttam ezt a continental gumit 22,000-ért! ennyiért is tudsz szerezni?
Ha már ennyire benne vagy a témában, akkor légyszi segíts már nekem azzal, hoyg elmonod a véleményedet, hogy ez jó-e, strapabíró-e, elég-e egy nyuszikusznak, avagy más típus jobb lenne-e.
A gumikeveréknek nincs köze a sebességindexhez. Maradjunk a dunlopnál.
A 180/55-17 sportmax D205 "W" keményebb túra gumi
a 185/55-17 sportmax D208 RR "W" "puha" szupersport gumi
A sebességindex a mechanikus igénybevételre vonatkozik. Pl. 200-as sebességnél mekkora centrifugális-, nyíró erő hat a gumira? Ezt a szövetszerkezetnek el kell viselnie. Ha nem megfelelő, egyszerűen szétrobban a gumi. A dunlop 4jegyű számmal jelöli a gumikeveréket.
Bocs lemaradt egy kérdőjel.......
Igen az az index.......Bár laikusan belegondolva a keménység is, hiszen minél gyorsabban mész annál jobban melegszik a gumi - igy az alap 90-es tempónál keményebb egy H-s gumi mint egy S-es....
nem feltétlenül kell haribó! Amúgy meg van egy gumicukor-egér, az a kedvencem, de azt nagy dobozzal lehet csak venni! alapjáraton szeretem a gumicukrot!
Hosszú téli esték? ne is mondd! Már most úgy mennék! Ehelyett forralt borozok, gumimacikról csevegek Buddal, meg unatkozom (néha ) Kíváncsi vagyok, milyen lesz újból elővenni a Kis Drágát és jól megmozgatni!
Mi ez a hatalmas kacagás? Nem vicces, hogy nem értek a sebességindexekhez!
Hogyan kell értelmezni ezt a mondatot: "Nyuszikusz ha szeretnél ilyen conti gumit ebben az árban (30730.-), fel is szerelem neked." Hát szeretnék JÓ árban valami jó pacskert. Tucc valamit, vagy "csak" felszereled?
Lassan tényleg bekövetkezik, hogy a hosszú téli estéken gumicukrot rágcsálunk gurulás helyett.
(Én a gumibékára szavazok. ) Bár a márka itt is fontos!
Nekem is elmondták a gumibejáratósdit, amikor átvettem a motort. Igazság volt az igében, még új fékekkel is korcsolyáztam néha egyet-egyet. És a nagy igazság az, hogy a szélek még később "járódnak be"...
Harapós fékkel és új gumikkal pedig tessék óvatoskodni! Pláne, hogy tavasszal rozsdás a motoros is. (Bár ott tartanánk!)
Hova kell tolni a pacit?