Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a kép amugy a koncepció motoré volt.......

Eredetiben igy fogod látni 2007-ben a boltban:
A sorrendben szerintem megállsz a 600 GSR-nél!
Biztos vagyok benne, hogy nem cserélnéd le egy CBF -ért, de talán egy GT -ért sem!
Passz......

de a kövi lépcső a 600-as széria...

A vágyálmok:
650 bandit
600 GSR
600 CBF
650 GT

Kb ebben a sorrendben:-))

1000 gépem sosem lesz mert minek???
A Gs-t is csak egyenesben motorozom ki......nem vagyok egy beválalós kanyarvadász.....
Ellenben full csomaggal, 2 személlyel már nem az igaz a Gs.....hisz csak 140 az utazója ilyenkor:-))

ha egyedül vagyok akkor viszont néha szeretnék menni egy kicsit gyorsabban.......erre meg bőven elég egy 600-as.....
Akkor már ne erre spórolj, hanem a nagy GSR-re!
B-King....
Úgy látom ezért a mociért háború lesz!!! Nekem személy szerint ez tetszik most a legjobban!!!! De még spórolok rá pár évet.
Hali!

Csak nem te is GSR fened a fogad?
Jó választás lesz, elhiheted! Én már alig várom a tavaszt.....
A GSR-ről leszakadni:-))!!!! AZ AZ ENYÉM LESZ:-))
Szega Blue Devil!

Köszi a segítséget.
Én is találtam egy helyet, érdemes megnézni: www.biker-world.hu
Itt vettem meg ma a Kuplung-kart, potom 1400 Ft-ért.
Üdv: István
Szia pleti!

Nagyon jó irányvonalat találtál a GSR -ben....
Az a helyzet, hogy sajnos a pénztrácám szabja leginkább a határokat, így használt gs-ben gondolkodom. szívem szerint vagy hornetet, rr-t, vagy ami most a legjobban tetszik: GSR 600
De azt is ki fogod nőni!
Max ha ugy csinálod mint én, hogy alig szoktam meg a GS-t (kimotorozásról szó se lehetett) már is lecsereltem egy 1000-esre, egy év után is ugy érzem hogy soha nem fogom tudni kimotorozni, de azért jó tudni, hogy korlátlan mennyiségű paci áll rendelkezésemre Ja és alig került többe mint egy uj Gs500F
Valahol azt olvastam, h azt ami kész azt minek tovább piszkálni... Szerintem teljesen igazuk van. Az az egy amiért még gondolkodom banditban is az, hogy nem fogom-e ezt is olyan hamar kinőni mint a cbfet. Egyébként a spoileres változata nekem nagyon tetszik, ezért szerintem az lesz a befutó!
bezony számít.....

Szerda-csütörtökön a 6-oson ugy dobált mint a rongyot.....a max 70 volt sok helyen....
Azt ráfeküdtem probából a tankra.....ugy már nem annyira.......De ugye a GS-nem hasalos moci:-)))

Hasalni Én a nőmön szeretek (nék:-)
Vacilálok motor vagy surf
Egyébként a GS 500nál számit a szél ha kiérsz egy tisztásra és oldalról fuj
Az erdőben a szerpentinen nem számít a szél! De komolyan Piet, Vasárnap reggel vmi?
Holnap valami Pilisféle jó lenne, idő mint ma Vasárnap nem fog esni (az én békám a wudguru.cz) csak szeles lesz, de akkor surfözni kéne
Holnap nekem ,csak a délután 4 jó! Te akkor még a környéken? Gurulunk egyet?
Azért is holnapra terveztem - mint mondom ez is csak 10% - mert holnap egyedül vagyok.....
Vasárnapra dolgom lett
Figyi és ha abban maradnánk,hogy rádcsörgök,ha vasárnap jó reggel az idő? Vagy te rám és elmegyünk fotózni?
Vasárnapra már elég szar iőt jósolnak.......

Én a holnapon gondolkozom - de az se biztos..
Kesuti....

Mint mindig..... LÉ gondok....
Utoljára egy becserélésen gondolkozott a HONDÁnál...
JA!

Az anyém folytott ennek a vége 150-160......

A normálnak 180 a vége
Pleti!

A Gs500-at szinte mindenki lehúzza mert hogy olcsó......szerintem ez a fő szempont....

Azt még megértem és alátámasztom mindenhol - A SAJÁT OLDALAOM IS - hogy technikailag elavult az ER5 és a CBF500hoz képest...ellenben tény, hogy ha ilyen ócska szar - miért veszik a mai napig mint a cukrot???

Tehát jól teszed ha inkább nem újság, net cikkekre hagyatkozol - hanem inkább felmpész 1-2-3 topicba és ott infórmálódsz....

Hogy milyen a vas?
Mint már egy csomószor írtam:
Az enyém most volt 2 éves....jelenleg 53000 felé közeledek.......
Volt gumicserém, lánccserém, kötelező szervízek és egy szelephézag állítás...... amugy semmi más költség.....
Skacok és Nyuszikusz! Valaki vasárnap délelött egy irdatlan szerpentines gurulás? Dobogókő,Esztergom,Visegrád,Szentendre? Dobjatok egy üzit ide a fórumba ha igen! Lehet felőlem korán is!