Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péntekre 20-25 fokot mondanak...... Ki jön egy körre?

Aki igen? keressen meg mailben..........
Szevasztok! Úgy néz ki, hogy elviszik a gépemet így ha minden jól megy még idén összejöhet a gs-em! Csütörtökön szurkoljatok, hogy tetszen az ipsének!
Na mi van ?? Mindenki elment téli álomra????? Most motorozatok amig még lehet vazzee:-))
Halika.....

Holnapra elég "meleget" igértek, így azon kaptam magam hogy nincs is a mocikámról az őszi tájban még háttérképem....

Így mivel holnap van a "hányingerhétvégés" napom, így ha nem esik az eső Én gurulok egyet a Velencei tó körül.....

Aki szintén így érez és kénne neki is, az csörögjön rám holnap délig......és megbeszéljük a talihelyet....illetve ha lejön hozzám akkor még egy kávét is kaphat az indulás előtt....

Én reggel jövök haza (mindjárt megyek dolgozni) és ha olyan lesz a meló , akkor egy kis pihi reggel - és délben gurulok egyet.....
olyasmi papirt keresetek mint pl a DVD boritója....tehát keményebb, tartósabb mint a sima A4-es fénymásolópapir...
Ha fényes? az a legjobb, hisz az nem ázik el olyan könnyena ragasztótol...
Passz!!

Mint írtam én amolyan sima névjegykártyapapirra nyomtattam és sima Stiftes ragasztóval ragasztotam.....

Ki kell tapasztali............
arra rögtön
azt irta,hogy ilyen névjegykártyalapra

de ti arr anyomtatjátok rögtön,vagy arra csak felragasztjátok?
Blue-devil!!!milyen papírra nyomtattad?milyen ragasztót használtál?mert én elkezdtem famentesből de katasztrófa!!!nyúlik,nem ragad.
én majd hétfőn elküldöm anyámnak emilben a munkahelyére,és ott kinyomtatja
de előszőr csak az első 3 oldalt,aztán amikor kész vok vele,akkor a többit így 3 oldalanként
én már kinyomtattam. most angol leckét írok aztán lelki erőt gyűjtök és uccu
blue devil
te a r1 hez az idomokat meg mindent nyomtattad?és te Z3 te is nyomtatod majd?
aha,menny rá a motra,amit akarsz,és ottvan hogy download,átdob a másik oldalraés ott szed le a color versiont és a Assembly Instructions -t
valami "szerelési útmutató van hozzá?"
semmi,már tudom
mi a különbség a Color Version és a White Version version között?
én yz450f et csinálok
remélem lesz elég erőm megcsinálni én TZRt csinálok
oké majd ha télen lesz egy kis időm talán kipróbálom.
Amúgy ha bemegyek a papír boltba mien papírt kérjek akkor ???
Én ezt egy amolyan fényes névjegykártyapapirral csináltam.....de nem a legkeményebbel
Az kellőek kemény ahoz hogy ne szakadjon, ne áztassa el a ragasztó...stb......

A sima fénymásolópapir túl puha ehhez....és ugye nincs tartása se.....

Én azt ajánlom, hogy probálhatok ki több paprt is teszem azt a tank formázásával kezdve, mert engem az szopatott a legjobban....utána a hátsó ülés.....

A legdurvább meg a váz:-)))hiszen ott 1-2cm-es kis darabokkal kell tökölni:-))))

Ragasztó?
No azt is ki kell tapasztalni.....
Nekem a Technokol nem vált be.....én azt a stift-et használtam aminek amolyan szivacsos a teteje.....
örök hálám a linkért!!!!!
Köszi!

Hát ez király!

Már le is töltöttem az R1-est.

Nem tudom, mikor lesz időm megcsinálni, de majd megpróbálom.
Blue Devil és mien papír kell hozzá??
sima egyszerű vagy mi ?
És mien ragasztott használtál ?
Sajnos Suzukiban nincs.......
Csak Yamaha modellek vannak.....meg állatok, álarcok...stb...
Egy 100000 éves hireknél is megtalálható:-))))

Jön a tél emberek....akkor játszatok:-)))
www.yamaha-motor.co.jp/global/...

Nekem az R1-es 2 hét alatt lett kész......szóval nem lehetettlen papirból motort csinálni:-)))