Holnapra elég "meleget" igértek, így azon kaptam magam hogy nincs is a mocikámról az őszi tájban még háttérképem....
Így mivel holnap van a "hányingerhétvégés" napom, így ha nem esik az eső Én gurulok egyet a Velencei tó körül.....
Aki szintén így érez és kénne neki is, az csörögjön rám holnap délig......és megbeszéljük a talihelyet....illetve ha lejön hozzám akkor még egy kávét is kaphat az indulás előtt....
Én reggel jövök haza (mindjárt megyek dolgozni) és ha olyan lesz a meló , akkor egy kis pihi reggel - és délben gurulok egyet.....
olyasmi papirt keresetek mint pl a DVD boritója....tehát keményebb, tartósabb mint a sima A4-es fénymásolópapir...
Ha fényes? az a legjobb, hisz az nem ázik el olyan könnyena ragasztótol...
én majd hétfőn elküldöm anyámnak emilben a munkahelyére,és ott kinyomtatja
de előszőr csak az első 3 oldalt,aztán amikor kész vok vele,akkor a többit így 3 oldalanként
Én ezt egy amolyan fényes névjegykártyapapirral csináltam.....de nem a legkeményebbel
Az kellőek kemény ahoz hogy ne szakadjon, ne áztassa el a ragasztó...stb......
A sima fénymásolópapir túl puha ehhez....és ugye nincs tartása se.....
Én azt ajánlom, hogy probálhatok ki több paprt is teszem azt a tank formázásával kezdve, mert engem az szopatott a legjobban....utána a hátsó ülés.....
A legdurvább meg a váz:-)))hiszen ott 1-2cm-es kis darabokkal kell tökölni:-))))
Ragasztó?
No azt is ki kell tapasztalni.....
Nekem a Technokol nem vált be.....én azt a stift-et használtam aminek amolyan szivacsos a teteje.....
Aki igen? keressen meg mailben..........