természetesen csak azért, mert holnap olyan korán idulok túrázni, hogy lusta leszek akár 3 perccel korábban is felkelni, így legalább a kesztyűhúzás idejét megspóroltam!
Én ma 8-kor indultam pestre, beöltöztem rendesen, de úgy sem volt melegem! Hazaértem betettem a termo bélést, előkotortam a téli kesztyűm és beültem egy fórró vízzel teli kádba! Nagyon hideg volt!
VELEM, BÁRMIKOR, BÁRKI, BÁRHONNAN, BÁRMIVEL JÖHET
A kikötés csak az utazósebbesség tudása és teljesítése, hisz vicces lenne leugrani a koper-i tengerpartra 70-el:-)))
Mivel ráadásul Gs500 amint láttom a GS fanokkal is jöhetsz bármikor....sőt!!! Ha jelentkezel még tag is lehetsz - hiszen ez sem egy lyan hely, ahol szabályok vannak a belépésre......hisz minek?
Sokan igy is csak annyira használják hogy mutogatják magukat......
Erre jó példa a nyári vagy a 2 hetei találkozó..... a jelenlegi 46ból max 10-en voltunk ott.......ami nek gond....csak tiszábban kell lenni vele.....
Ellenben szomorú tény! Most néztem az időjárást.....
Lassan tényleg vége.........talán még ez a hónapunk van.......utána jégkocka motoros lesz az megy-)))
De öszintén...
ennek van értelme???
Semmi célal füstölik el a drága benzint amin kibasztt nagy jövedéki adó van.....
Magyarán amig motoroznak "max 2-esben" még jól is jár vele az állambácsi......
Az meg hogy csapatban?
Vezettem már közel 40 fős csapatot......és voltam egyedül is......
Mind a 2 feelinges, csak más a téma.............
De ennek az egésznek nem láttom értelmét.....
Még annyira sem mint a Citeadellás gurulásnak....
Ott 1x voltam..... egész pontosan 2004. április 4-én.....Akkor még Old Piet is robogóval járt:-))) Nekem meg az Apriliám volt.....
Ott egy "levezető" volt a gurulás aminek köszönhetően majdnem nem jöttem haza, mert a vízem állandóan felforrt......
De a legfontosabb.....az ilyen gurulásoknál kit ismersz??? 1000 emberből max 10-et?
És mi van ha a 999. épp teszi az agyát,mert beleunt a türelembe és elkaszál téged?
Tessék.... ott volt a DEMO...
A szervezők KIFEJEZETTEN KÉRTÉK, hogy ne legyen semmi.... ezt páran kibirták ugy 1-1,5 órán keresztül utána viszont lehetett hallani a hangokat...........
A motorozz.hu fórumán van egy topic.... ott is él ez a téma.....
És mindenki leszólta..........mert ez nem más mint összeszedni egy "csürhét" (nem Én mondtam - de hallotam már többektől akik a demót tiszteletben fogadták ) és kivinni egy körre.....
Ha Demonstráció? Akkor szóljatok! Ha az a dolog, hogy kimegy 1000....100.000 motor és leállítva áll az országház előtt abban benne lesz sok-sok motoros.......
Ha le kell zárni pl. az Oktogont? Ott is lesz jópár biker........
De hogy most motorozak egyet Budapest belvárosába??? MI értelme??? És ismét ide lyukadtunk ki.....
Rendben van motorozás a motorozásért!
A politika arról szól hogy az állam emnnyit kasziroz tőlünk és méginkább az ujraelosztásról, vagyis ki mennyit részesül belöle. Ezért ez mindenkit érdekel ,hiszen a pénzünkröl van szó. Az más kérdés hogy az emberek belekeserednek hogy nem jól bánnak a pénzükkel
Ha bulini, motorozni támad kedvem, akkor elmegyek és motorozok......de nem verem a nyálam, hogy "Na vazze ott voltam"
- És mit..miért???
"Hát vazze....buli volt"
Hello!
Mint minden motoros felvonulás, Demonstráció! Semmi petíció!
Az előző ilyenen azt vettem észre, hogy a politika az
ottlévők 90%-át nem érdekelte. Csak egy jó, és látványos kötelék-motorozás.
Szia!
Szombaton szerveznek motoros felvonulást, kb 1000!! motoros várható. Találkozás Bp. Hősok tere fél 3
indulás fél 4. Érkezés a Kossuth térre fél 5-re. Hivatalosan bejelentve, rendőri biztosítást kapunk!
Ha lehetőséged van, gyere! (többed magaddal)
Üdv.: István
Félreértettél: nem hogy a hitelt nem vállalná át de még kp-ért sem szerintem
Inkább bizományba
Szerinted a sok használt motorban (a kereskedőknél), kinek a pénze áll
Ez az autoknál is mindig relytély volt számomra.
Szerinted a használta , hiteles mocit beviszed...akkor a bolt fogja fizetni a csekekekket??? Gondolkozz má egy kicsit.... miért fizetne még kamatot is??? Kifizeti a maradékot (ezt hivják tőketartozásnak) - persze tőled a csekkek értékében veszi át...... ezt nyeri meg.....hiszen az enyémen ma pl még olyan 300 csak a kamat....
Azt persze még többért is adja el....ott megint nyer vele.....
A bolt nem hiszem hogy kicsengeti, hiszen ha uj motort veszel hitelre akkor is mossa kezeit kasziroz a banktol, jutalékot kap, nem fexik benne egy fillérje se, akkor mért pont egy használtba fektetne.
Csak azzal számolj hogy ha nincs pénze, akkor a bank se fog belemenni....hiszen tudtommal ha így adod el, akkor a vevőre írják át......
Ja igen:-) Az átírási költséget is Ő fizeti meg.....
A lényeg hogy a bank mindent átvusz, hiszen gondolom te is valutásan vetted (euró, CHF) és azok mozognak.....tehát a kamatkülönbözetett valakinek meg kell fizetnie.... így pedig totálisan olyan, mintha egy újat venne ....
Szóval az hogy nincs pénze- pont nem jó neked!
Én nem ellened vagyok - csak felhivom a figyelmed a dolgokra....
Egybe nehogy belemenj és ne is gondolkozz rajta!
Amit már írtam: Kölcsönadási papir.....vagy kamu adásvételi (hiszen a törzskönyv a banknál van - így nem is tudod eladni legállisan.....)....
És mivel nem legállis igy a vevő bármikor megszopathat..... nem fizet, összetöri....hadd ne soroljam....
És ki lesz akit a bank elővesz?
TE!
Szóval hidd el! nem olyan egyszerű egy hiteles mocit eladni......ezért cseréltetik inkább be - hiszen ilyenkor a bolt ki beveszi egybe kicsengeti a fenálló töketartozást..........
Ha komolyan gondolkodsz a sárga gs-ben a tél/tavasz folyamán, akkor megalkudhatunk.
Devil!
Továbbra is azt gondolom, hogy a hitel annak "jó", akinek nincs pénze. Nekem nem volt, ha valaki átveszi, valószínűleg azért teszi, mert neki sincs. Jóval kevesebb a beugró nálam, és kevesebb a csekk is, mint a banknál. Cserébe van 4500 a mociban. Ami nem sok, szerintem.
Ugy tudom az egy az egyben a régi SV design. Annak azért vannak hátrányi is - megoszlanak a vélemények- a lábtartó sportossan hátul fenn van, és ugyebár nem kicsit rázkodik, ami állitólag hosszu turákon kellemetlen. Persze sokan avval vigasztaljál magukat hogy jó a hangja, keskeny, sportos és jól néz ki és csak ezek számitanak.
ezzek serint nem olvastad el a szöveget:-)))
VELEM, BÁRMIKOR, BÁRKI, BÁRHONNAN, BÁRMIVEL JÖHET
A kikötés csak az utazósebbesség tudása és teljesítése, hisz vicces lenne leugrani a koper-i tengerpartra 70-el:-)))
Mivel ráadásul Gs500 amint láttom a GS fanokkal is jöhetsz bármikor....sőt!!! Ha jelentkezel még tag is lehetsz - hiszen ez sem egy lyan hely, ahol szabályok vannak a belépésre......hisz minek?
Sokan igy is csak annyira használják hogy mutogatják magukat......
Erre jó példa a nyári vagy a 2 hetei találkozó..... a jelenlegi 46ból max 10-en voltunk ott.......ami nek gond....csak tiszábban kell lenni vele.....
Ellenben szomorú tény! Most néztem az időjárást.....
Lassan tényleg vége.........talán még ez a hónapunk van.......utána jégkocka motoros lesz az megy-)))
Néztem a honlapodat, láttam a képeket, és én is szívesen elmennék ilyen túrákra, ha meghívsz.
Ez nem motoros túra............max azzoknak akik a mocit évi 1000km-rel szokták leteni:-)))
Ha túrázni akarsz akkor menj el a Mátrába, Bakonyba, az alföldre.....vagy épp külföldre:-)
Erre pár jó rajzot, tippet találhatsz itt is:
Térképek
De öszintén...
ennek van értelme???
Semmi célal füstölik el a drága benzint amin kibasztt nagy jövedéki adó van.....
Magyarán amig motoroznak "max 2-esben" még jól is jár vele az állambácsi......
Az meg hogy csapatban?
Vezettem már közel 40 fős csapatot......és voltam egyedül is......
Mind a 2 feelinges, csak más a téma.............
De ennek az egésznek nem láttom értelmét.....
Még annyira sem mint a Citeadellás gurulásnak....
Ott 1x voltam..... egész pontosan 2004. április 4-én.....Akkor még Old Piet is robogóval járt:-))) Nekem meg az Apriliám volt.....
Ott egy "levezető" volt a gurulás aminek köszönhetően majdnem nem jöttem haza, mert a vízem állandóan felforrt......
De a legfontosabb.....az ilyen gurulásoknál kit ismersz??? 1000 emberből max 10-et?
És mi van ha a 999. épp teszi az agyát,mert beleunt a türelembe és elkaszál téged?
Tessék.... ott volt a DEMO...
A szervezők KIFEJEZETTEN KÉRTÉK, hogy ne legyen semmi.... ezt páran kibirták ugy 1-1,5 órán keresztül utána viszont lehetett hallani a hangokat...........
A motorozz.hu fórumán van egy topic.... ott is él ez a téma.....
És mindenki leszólta..........mert ez nem más mint összeszedni egy "csürhét" (nem Én mondtam - de hallotam már többektől akik a demót tiszteletben fogadták ) és kivinni egy körre.....
Ha Demonstráció? Akkor szóljatok! Ha az a dolog, hogy kimegy 1000....100.000 motor és leállítva áll az országház előtt abban benne lesz sok-sok motoros.......
Ha le kell zárni pl. az Oktogont? Ott is lesz jópár biker........
De hogy most motorozak egyet Budapest belvárosába??? MI értelme??? És ismét ide lyukadtunk ki.....
de szeretem a motoros túrákat.
Igaz, ez csak rövid.
A politika arról szól hogy az állam emnnyit kasziroz tőlünk és méginkább az ujraelosztásról, vagyis ki mennyit részesül belöle. Ezért ez mindenkit érdekel ,hiszen a pénzünkröl van szó. Az más kérdés hogy az emberek belekeserednek hogy nem jól bánnak a pénzükkel
Ha bulini, motorozni támad kedvem, akkor elmegyek és motorozok......de nem verem a nyálam, hogy "Na vazze ott voltam"
- És mit..miért???
"Hát vazze....buli volt"
Mint minden motoros felvonulás, Demonstráció! Semmi petíció!
Az előző ilyenen azt vettem észre, hogy a politika az
ottlévők 90%-át nem érdekelte. Csak egy jó, és látványos kötelék-motorozás.
Szombaton szerveznek motoros felvonulást, kb 1000!! motoros várható. Találkozás Bp. Hősok tere fél 3
indulás fél 4. Érkezés a Kossuth térre fél 5-re. Hivatalosan bejelentve, rendőri biztosítást kapunk!
Ha lehetőséged van, gyere! (többed magaddal)
Üdv.: István
Bizományba ki az a hülye aki ott hagyja????
Fizessem annak a részletét is, meg az új motorét is???
Inkább bizományba
Szerinted a sok használt motorban (a kereskedőknél), kinek a pénze áll
Ez az autoknál is mindig relytély volt számomra.
Szerinted a használta , hiteles mocit beviszed...akkor a bolt fogja fizetni a csekekekket??? Gondolkozz má egy kicsit.... miért fizetne még kamatot is??? Kifizeti a maradékot (ezt hivják tőketartozásnak) - persze tőled a csekkek értékében veszi át...... ezt nyeri meg.....hiszen az enyémen ma pl még olyan 300 csak a kamat....
Azt persze még többért is adja el....ott megint nyer vele.....
Csak azzal számolj hogy ha nincs pénze, akkor a bank se fog belemenni....hiszen tudtommal ha így adod el, akkor a vevőre írják át......
Ja igen:-) Az átírási költséget is Ő fizeti meg.....
A lényeg hogy a bank mindent átvusz, hiszen gondolom te is valutásan vetted (euró, CHF) és azok mozognak.....tehát a kamatkülönbözetett valakinek meg kell fizetnie.... így pedig totálisan olyan, mintha egy újat venne ....
Szóval az hogy nincs pénze- pont nem jó neked!
Én nem ellened vagyok - csak felhivom a figyelmed a dolgokra....
Egybe nehogy belemenj és ne is gondolkozz rajta!
Amit már írtam: Kölcsönadási papir.....vagy kamu adásvételi (hiszen a törzskönyv a banknál van - így nem is tudod eladni legállisan.....)....
És mivel nem legállis igy a vevő bármikor megszopathat..... nem fizet, összetöri....hadd ne soroljam....
És ki lesz akit a bank elővesz?
TE!
Szóval hidd el! nem olyan egyszerű egy hiteles mocit eladni......ezért cseréltetik inkább be - hiszen ilyenkor a bolt ki beveszi egybe kicsengeti a fenálló töketartozást..........
Ha komolyan gondolkodsz a sárga gs-ben a tél/tavasz folyamán, akkor megalkudhatunk.
Devil!
Továbbra is azt gondolom, hogy a hitel annak "jó", akinek nincs pénze. Nekem nem volt, ha valaki átveszi, valószínűleg azért teszi, mert neki sincs. Jóval kevesebb a beugró nálam, és kevesebb a csekk is, mint a banknál. Cserébe van 4500 a mociban. Ami nem sok, szerintem.