Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem én tényleg bukok vele. A vevő viszont meglátásom szerint nem, mivel sokkal kevesebbet fizet, mint egy új motorért. A motor pedig gyakorlatilag új. Meg persze, ha lenne ilyen titkolt hibája (ami nincs), még nagyon hosszú ideig garanciális.

A beszámítással az a gáz, hogy a kereskedő hasznát is én fizetem ki... Egyébként ahol próbáltam beszámíttatni, ott azt mondták, hogy csak 3-400 ezres mocikat vesznek át, mert kicsi az üzlet "költségvetése". Felvihetném Pestre persze....
Nem akarok senkinek kellemetlenséget - de ilyenkor senki nem jár jól!

Te óriásit buksz vele.....
A vevő pedig kifizet egy szinte zsír új motorot......amit nem Ő hozott el, nem ő járatta be....stb...tehát eleve ha bármi baja van akkor megy hozzád anyázni..mert ha gond van akkor az "Tuti hogy nálad jött elő"

Ez a megoldás esetleg annak érné meg aki hitelképtelen - vagyis írtok egy kölcsönadási szerződést a használatról. Ennek viszont az az aggodalmas része, hogy mi van ha szarrátöri, elopatja....stb..... És nem fizeti tovább a csekekket??? A bank rólad veri le a hiányát......

Tehát iszonyat macerás........

Amugy miért lenne gond a beszámítattás? Szinte minden kereskedő foglalkozik már ilyennel
Szevasz Devil!

Tudom, hogy ez a helyzet, de ezen a becsere se segít. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel az üzlettel nem én járnék jól, de hát ilyen a szerelem...
Probáld becseréltetni, mert ezzen a részen tudsz BAROMI nagyot bukni!!!

Hiszen többe lenne a leves mint a hús......

Egy mocit eladni olyan fél idősen érdemes.....mármint a hiteltörlesztés felénél.....
Sziasztok!

Lenne egy eladó gép. Tavaly novemberi sárga/fekete, hibátlan állapotban, Givi-plexivel, gyári bukókerettel, 4500 km-rel. Ha esetleg érdekel, írjatok a streetrod@freemail.hu-ra, vagy itt a fórumon. A hitelem átvállalható, nem akarok nyerészkedni, csak annyi kp kéne, hogy beléphessek egy másik vasba (GT650). Fotót tudok küldeni.
Sziasztok!
Mentem ma egy cirka túrát! Csak kanyarvadászat volt a célom! Kicsit érintettem azt amerre a multkor mentünk! Esztergomban találkoztam 2 db. GS500-al megáltam ,mert miért ne,mind a 2 K5-ös kék volt és még le sem szálltam a motorrol,már ott újongtak,hogy deszééép! Aztán mikor megmondtam,h 10 éves akkor meg nem hitték el! Lehet,h velem van a baj,de nem éreztem át,h miért voltak rákattanva! DE dagadt a mellem! Aztán ők mentek KV-zni én meg Visegrád felé majd,a lepencei úton! Aztán Csobánka és Pilisvörösvár, majd ott jöttek velem szembe! Vigyorogtak!!! Na mindegy! Csak eírtam! Üdv. Bud!
Na megoldottam hogy ne kelljen leszedni semmit.......

Itt egy oldal:-))

Aktuális videók

Itt majd mindig a legfrissebb dolog lesz fent...
A videóóóó

Jobb klikk.......cél mentése más néven.....
Adony - Seregélyes - Moha - Iszkaszentgyörgy - Kincsesbánya - Fehérvárcsurgó - Bodajk - Mór - Söréd - Csákvár - Lovasberény - Velence - Adony
Lovasberény - Vértesacsa - Alcsútdoboz vagy tévedek ???
megnéztem azt akartam kérdezni hogy helyileg mégis merre
Milyen kastély??? Sok kastély:-)))))

Nézd meg a képeket......amugy most készül a videjó...majd belinkelem...
milyen kastély?merre?
És ma ebéd után egy kis kastélynézegetés???
Aki olvassa és jönne csörenjem rám 12:30-ig....
Ja:-) van rá 1 órátok:-))) A táv nem nagy......bár ez attól függ honnan jösz...
ondolom hogy ha hideg van tudj tűzet is rakni a kemnecébe:-))) Így jól jön a 2 naaaaaagy kémény:-))
Az a srác, akitől a cbf-et vettem is Hyosung GT65R-et vett és teljesen meg van vele elégedve.
Ha már az álmoknál tartunk:
1. Suzuki DL 650 V-Strom
2. Kawasaki ER 6 n
3. Hyosung GT 650 N vagy SH

Hyosung nem csak az ára miatt, hanem egyébként is tetszik. Jövő tavasszal befizetek rá.
Hacsak a két novemberben születendő gyerkőc meg nem torpedózza ezen tervemet.

GT 650 tesztvideo

Hyosung alkatrészárak
Kemény dolgok ezek! De látom álma mindenkinek van!
A "buflák" kipufogó sem tudom minek....
Én se rtem miért csináltak neki ekkor "buflák" fejet......
Bízom benne,hogy az életben szebb lesz,mint a képen!
2007-ben marad az idei listaára a GSR-nek.
Tudom, de nekem az a kép tetszik!
A valóságos az nem.
Ja ja....
Csak ugye a pénz beszél........

Jelenleg egy SH-s Hoyosung annyiba kerül mint egy F-es GS