Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszembe nem jutott volna soha ,hogy erre is jó!
Nem kell - elvan a gyerek ha nem tud motorozni:-)

Nekem meg ugye a buzera a mániám:-) Kiváncsi leszek este milyen lesz a fényerő.....mert ha király, akkor azt hiszem fent is hagyom......persze nem ebben az alapstádiumban:-)
Mire jó egy régi bukó?:-)

Hát erre:-)

Nem mondom.... hátulra egy SH46, 2 oldalra meg 1-1 SH42 nekem is tetszene de ugye ez már közel 100.000ft és még nincs tartója
Ez az:-) Vegyétek csak a jó drága dobozokat:-))) a megadrága konzolokkal együtt:-)

Ismét emliteném hogy nekem a 3 doboz, konzollal egybe (ami ugyen nem csilli villi) blekerült kemény 30.000ft-ba......

JA! És nem 5kg a teherbírása:-)
Szia ,lehet!
Én az IMET-nél vettem konzollal együtt! Méret függvényében drágul,de nem olyan vészes! www.imet.hu
lehet-e gs re hátsó dobozt kapni ha valaki tud valamit
irjon és hol ? köszi
Köszi! Elég ésszerű megoldások! Amúgy úgy hagytam el,hogy lenéztem a a refi visszajelzőre és éppen akkor repült el, (lehet,hogy a nézésemmel van vmi? ) Amúgy kicsit megijedtem! De nyuszikusz éppen a szervízbe kerülés elötti 20 km-en történt! Most pihenget és a doktorbácsi javítja! Na Skacok köszi! De ha vkinek van egy elfekvő műszerfala akkor szóljon!!!
Aha! kék volt meg piros! Kérj pirosat is, hátha szükség lesz arra is!
Myke !
leimoljál egy elsőstől egy olyan számolokorongot biztos van kék is .
Bud!
Nem valami nagyobb volumenű szervízt emlegettél a múltkor?

Öööööööö
iiigen légyszi mondjad
Mondjak én is valami okosat?
Vagy leragasztod celuxal Ja ollan nincs kékben
Bemész egy bontóba és kész...........
Bemész egy kereskedésbe és kész.............
Bemész egy elektronikai üzletbe ahol lehet kapni alkatrészeket és veszel valamit......

Iszonyat sok a megoldás.........

De hogy tudtad azt ELHAGYNI?????
Skacok HELP!!!! Elhagytam a refi visszajelző lámpa kék kis üvegét! Tudjátok azt az 1ft méretű kis izét! Most ott egy lyuk és nem todok mit oda tenni viszont így hagyni nem akarom!!! Ahoz tulzottan szépen egybe van a motorom!!! Ha valaki tud segíteni kérem írjon!!! Köszi Bud!
én azt tuti nem tudnám megcsinálni és nem is merném bár oktatóm megcsinálta az 500as cbffel mikor fater vizsgázott és a motort úgy "vitte" oda (15métert kb)
Rossi trónját nem is bitorolnám... ahhoz motorral kellett volna elhagynom a szülőszobát.

De, biztos, hogy hasznos lenne. Amennyit tudok róla, van egy olyan feladat, amikor "kisasszonyosan" kell megülni a bringát. Oldalt, hogy mindkét lábad egy felé legyen... no, ez fizikai képtelenség még a felfogásomnak. :) Majd előtte megnézek magamnak egy ilyen tréninget, és döntök, hogy meri, vagy nem meri...
én szivesen elmennék egy ilyenre és valószínüleg majd egyszer el is fogok...ha majd nagy leszek leégsz nem hinném Rossi se úgy kezdte hogy mindent tudott...
Ha már kanyarvétel...
Van valakinek "Vezetéstechnikai képzés"-ről tapasztalata? Természetesen motoros.

Gondolkozom egyen jövőre, csak még le kell győznöm az "úgyis balfék vagyok, nem akarok leégni nagyon" érzést. Bár, gyanítom sokan így indulnak neki.

Szóval, tapasztalat, információ?
Bp-től 5 km, amúgy pestre járok suliba is, szal közel van...
messze laksz innen?
Már én is eltettem, pihen... majd jövőre
persze egy csomószor csak már így ilyen hidegben nem megyek arra mert nem tapad rendesen a
gumi és csak esés lenne belőle