Amugy! Ez hogy van???
1., felmászol a netre.....
2., regisztrsz magadnak INGYEN egy tárhelyet az UW, FW, ATW, Extra oldalakon (Az extrán 1GB-ot kapsz!!!!)
3., csinálsz egy INDEX.html oldalt....ha ilyen nincs akkor törlik az oldalad.....(Fogj egy txt filet és egyszerűn nevezd át html-re.....)
4., szerezz be egy albumkészítőt (én a Express thumbnail Creatort használom........ha kell ezt is feltöltöm bárkinek......)
5., szerkesz egy albumot a progival.......1gy könyvtárba
6., töltsd fel......
- Mikor kész a kép, hang, effekt...akkor menj a BURN CD-re
- válaszd ki a legalsót (Transfer albums into MPEG......)...a mappa ikonnal add meg a helyet ahova menteni akarod....
- next...next....
- azt tudsz választani..... VCD, SCD, HIGH VCD (effekt nélküli) és HIGH SVCD (Szintén)
A mentéskor nem kinál fel semmit a másként mentéskor pedig csak pxp a választék ezen kívűl semmi.
Átböngésztem a menüjét,hogy talán beállitás vagy valami de semmi más.
Tettem fel az ftp-re egy kis klippet (egon.WMV ) amit közben az xp videoszerkesztővel készítettem a hang nam a legjobb lett (igaz nem mp3) úgy lett rákeverve.Nézd meg aztán töröld ha úgy gondolod.
Köszi a segítségedet éppen most töltöm le aztán egy próba.
Köszi mégegyszer.Majd valahogy meghálálom.
Ha nem gond a fellépési adatokat eltároltam magamnak ígérem nem fogok garázdálkodni , de ha úgy gondolod már is törlöm.Egyébként csak úgy is annyi,hogy megváltoztatod a jelszót és máris használhatatlan számomra.
Köszi a progit letöltöttem,ha tudok segíteni valamiben nagyon szívesen.
A progi nev:
Photo2VCD......
Ez egy 4,5mb-os progi.... ha kell megoldjuk...... mondjuk felnyomom az FTP-re...és onnan Te is letudod szedni magadnak
Benyomod a képeket.....
adsz hozzá akármilyen mp3-at...
kiválasztod az effekteket (ha nem akkor más és más lesz).....
majd mentés.....
VCD, SVCD, és DVD-be tud menteni......csak ugye a bitráta miatt jobb a VCD - és abból a WMV konvertálás ha a netre szánod.....
DVD-ben kb 1000kép fér el egy lemezen.....pocsékolás:-)))
Megnéztem a videót,tök jó gratula hozzá.
Ha megszabad kérdeznem mivel csináltad ( persze ha nem 7 pecsétes titok ),XP videoszerkesztő vagy másvalamivel ??
A képeket nyugodtan felrakhatod az albumodba egyébként is ez rólatok szól az,hogy ezeket a képeket én csináltam az nem jelent semmit örülök,hogy veletek lehettem remélem máskor is alkalom lesz rá.
Tedd fel az albumba !!!!
Így,hogy most néztem a dolgot most jöttem rá,hogy én ezt már csináltam csak sosem mentettem el a képet.
Nem is nagyon használom az ASDS-t de ezekután meggondolandó lesz.
Köszi a tanácsot.
Mennek a képek.
blue---speed2.fw.hu/bigmen/ind...
A képalbum
Amugy! Ez hogy van???
1., felmászol a netre.....
2., regisztrsz magadnak INGYEN egy tárhelyet az UW, FW, ATW, Extra oldalakon (Az extrán 1GB-ot kapsz!!!!)
3., csinálsz egy INDEX.html oldalt....ha ilyen nincs akkor törlik az oldalad.....(Fogj egy txt filet és egyszerűn nevezd át html-re.....)
4., szerezz be egy albumkészítőt (én a Express thumbnail Creatort használom........ha kell ezt is feltöltöm bárkinek......)
5., szerkesz egy albumot a progival.......1gy könyvtárba
6., töltsd fel......
Azt linkelheted ahova akarod az elérést........
Ez az egész tök ingyenes......