Október 1, VASÁRNAP, reggel......
Amugy ha a 100(10)-esen jössz kifelé Budapestről a körforgalomnál bejösz Biatorbágyra - és el sem tudod téveszteni!!!
Figyi blue! Ha szombaton eltévednék bián akkor hívlak! Megpróbálok akkor csábítani még egy két arcot! Ami lehetséges az egy gixer 750 K3 ,egy cbf 600 , egy gsx 1400, egy cbr 250, Esetleg még innen onnan arcok külömbnél külömb motorokkal!
Nyugi! A Viaduktnál lévő benzinkút is elég nagy......de ha nincs hely akkor a beállunk mindenhova-)))
Anno 15 motorral voltam arra és röhögve fordult meg egy kamion is....
Hi !
Jó kis csapatnak néz ki a dolog.
Megjegyezném,hogy az itt felsoroltak közül én sem ismerek senkit ( személyesen csak a netről ) de most itt a lehetőség és szeretnék élni ezzel.
Szerintem nem a benzinkútnál kéne a randit megbeszélni,mert a parkolója nem túl nagy ez attól is függ,hogy mennyien jöttök a 0-ás felől,mert gondolom,hogy a 100-ason (most 1-es út) jöttök Budaörs felől.Szerintem az ideális hely a benzinkút után ( Kb.200 m )a Viadukt híd alatt (ez menetirány szerint balra esik)lenne jó ez egy jó nagy placc itt sok motor elfér.Gondolom lesz aki tankolni is akar de az ne itt tegye mert ennek a kútnak nem jó a híre (személyes tapasztalat (sajnos- ) ) inkább vagy az Annahegyi vagy a 100-as mellett lévő Mol kúton úgy is ott jöttök el mellette.
De nem akarok beleavatkozni a te megszervezésedbe csupán ez csak egy ötlet.
Szép időt Vasárnapra!
De amugy számításaim szerint többen leszünk, mert lassan minden szervező leteszi a vasat - így pedig aki motorozna hozzánk csapódik.....
Az évadnyiton is voltak olyan emberek akiket addig a büdös életben nem láttam......
Én mindig fényépezővel és kamerával megyek.......
És kérem is mindenkitől hogy aki kattingatot, az töltse fel nekem FTP-n, mert ami fénykép megvan, az mind megy fel a DVD-re......hiszen nem hiába áll a polcon immáron 21 DVD a túráimról:-)
Semmi bajom!!! Semmi bajom,csak úzódás volt!!!! Vasárnap akkor jövök!
Skacok mivel Piliscsabán lakom csatlakozhatok ott? Vagy irány bia? Szóljatok dőben!!!!
Kollégám kicsit összetörte a Suzuki VS-ét, és láttam a hozzászólások között vmikor egy Suzuki motorbontó linkjét, de nem találom.
Aki ismeri ezt a linket, megtudná nekem adni.
Persze hogy nem adtam drágán - hiszen ennyibe volt nekem is!
Jelenleg 2 oldalt 2 LOUIS-os 37Litykós doboz van kemény 38 euró/db áron.....vagyis ez most 10 ropi/db....
A szerkezet meg összedobható 2x2-es zártszelvényből ami még tartós is - és nem 5kg a teherbírása...
Amit a GS-hez lehet kapni csomagtartót arra nagy matricával fel van tüntetve hogy MAX 5kg......nevetséges...hiszen egy alapdoboz legalább 30L-es....és abba jó sok minden fér...
De az tény, hogy a rögzitőfül (amin a majrévas is van) gyenge - tehát az első lépés, hogy azt kell megerősíteni egy áthidaló lappal...
Egyébként nekem 650-es Banditra kéne a tartószerkezet.
20-ért szerintem nam adtad drágán dobozzal együtt,csak egy doboz kerül,annyiba.
A mult pénteken néztem a fullgasnal:a tartó 19500 (platni nélkül) a doboz 18 000 ez a kisseb ( 1 sisak fér bele ) a nagyobb az 35.000,ebbe két sisak fér és mindkettőhöz jár platni is.Szerintem egy kicsit sokat kérnek ezekért.
Részemről Ok !
A kaja is megoldott dolog.
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy a doboztartó konzolt saját magad kreáltad úgy tudom, ez ugye rajta lesz a mocidon,mert szeretném megtekinteni.Én is szeretnék legyártani egyet (Ezzel nincs gond )csak előtte meg kell néznem egy meglévőt,hogy még is hogy néz ki.
A Fullgasnal pár ft hijján 20 rugó lenne de én ezt sokkalom érte,ezért akarom megcsinálni.
De majd szóban megbeszéljük ( remélem !).
Eddig 100 %,hogy megyek az időjósok is jót mondanak a hétvégére, remélem,hogy nem lesz csalódás.
Eddig hány fő a résztvevő??
Figyusz! Útközben - bár nem túl nagy a táv de azért mégis megkérdezem - kaja lesz vagy mindenki vigyen magával valami harapnivalót.
Személyem szerint én reggel telerakom a hasam és estig kibírom.Csak az illendőség kedvéért kérdezem.
Jó kis túra lesz az biztos.
Nyuszika, mivel nem csücsülök egész nap a gép előtt - ha megyünk - vagy bárki ráér délután - akkor csörenjen rám: 70/373-4670