Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja....
Nyuszika, mivel nem csücsülök egész nap a gép előtt - ha megyünk - vagy bárki ráér délután - akkor csörenjen rám: 70/373-4670
OK - de nem szombat HANEM VASÁRNAP!!!!!

Október 1, VASÁRNAP, reggel......
Amugy ha a 100(10)-esen jössz kifelé Budapestről a körforgalomnál bejösz Biatorbágyra - és el sem tudod téveszteni!!!
Figyi blue! Ha szombaton eltévednék bián akkor hívlak! Megpróbálok akkor csábítani még egy két arcot! Ami lehetséges az egy gixer 750 K3 ,egy cbf 600 , egy gsx 1400, egy cbr 250, Esetleg még innen onnan arcok külömbnél külömb motorokkal!
No problemo Senior:-)

Na Nyuszika
Ma is nyuszi vagy - vagy délután csapatunk egyet???:-)))
Ok.semmi gond vedd tárgytalannak amit írtam.
Igaz,hogy hétvége lévén nem nagy a forgalom .
Mégegyszer bocs a közbeszólásért !
Nyugi! A Viaduktnál lévő benzinkút is elég nagy......de ha nincs hely akkor a beállunk mindenhova-)))
Anno 15 motorral voltam arra és röhögve fordult meg egy kamion is....
Hi !
Jó kis csapatnak néz ki a dolog.
Megjegyezném,hogy az itt felsoroltak közül én sem ismerek senkit ( személyesen csak a netről ) de most itt a lehetőség és szeretnék élni ezzel.
Szerintem nem a benzinkútnál kéne a randit megbeszélni,mert a parkolója nem túl nagy ez attól is függ,hogy mennyien jöttök a 0-ás felől,mert gondolom,hogy a 100-ason (most 1-es út) jöttök Budaörs felől.Szerintem az ideális hely a benzinkút után ( Kb.200 m )a Viadukt híd alatt (ez menetirány szerint balra esik)lenne jó ez egy jó nagy placc itt sok motor elfér.Gondolom lesz aki tankolni is akar de az ne itt tegye mert ennek a kútnak nem jó a híre (személyes tapasztalat (sajnos- ) ) inkább vagy az Annahegyi vagy a 100-as mellett lévő Mol kúton úgy is ott jöttök el mellette.
De nem akarok beleavatkozni a te megszervezésedbe csupán ez csak egy ötlet.
Szép időt Vasárnapra!
De amugy számításaim szerint többen leszünk, mert lassan minden szervező leteszi a vasat - így pedig aki motorozna hozzánk csapódik.....
Az évadnyiton is voltak olyan emberek akiket addig a büdös életben nem láttam......
JAAAAAAAAAAAA és akkor a tuti!

1., találkozó az ANNAHEGYI PIHENŐNÉL az M0-áson a Mekiben 7 után...
Itt reggelizek/zünk egyet....

2., Indulás innen 8:10-kor (Csiga ide igérte magát)

3., Megérkezünk Biatorbágyra kb 8:40-re - gyülekező
4., Indulás Biatorbágyról a viadukt alól 9:00-kor

Ahoz képest hogy 500-as tali:-))))) nézétek a listát:-)))

Aki eddig igérkezett:
Én ugyebár:-) (Gs500)

Bigmen - innen (650 Bandita)
Budmyke - innen (Gs500)

Csiga - GSfan/AKMT (Gs500)
Beard - AKMT (Freewind 650)
Hawk - AKMT (GSXF750)
Hadvezír (660 Tenere)
Gergoe - AKMT (1000 FAZER)
Kesuti - Gs fan (Gs500)

Se egy ER5, se egy CBF500.......
Naná:-)))

Én mindig fényépezővel és kamerával megyek.......
És kérem is mindenkitől hogy aki kattingatot, az töltse fel nekem FTP-n, mert ami fénykép megvan, az mind megy fel a DVD-re......hiszen nem hiába áll a polcon immáron 21 DVD a túráimról:-)

A fényképeket így csinálom meg általában:
Videjós képek.....

A videjó meg ha egyedül megyek is jól jön majd egy hideg fagyos éjjelen mikor kint hull a hó:
pl 12-ai gurulásom
Egy kis kör
El is felejtettem megkérdezni,( tudom hülye kérdés )hogy fényképezőgépet szabad vinni,mert akkor beélesítem .
Haliday Blue !

Változást tervezel az útvonalban ????
A 9 órai indulás az stabil marad????
Ha valami változik jelezd lécci !!!!
További szép napot !
Szerintem gyere le, mert az útvonal bármikor változhat.....tőled meg az egy köpésre van.......
Semmi bajom!!! Semmi bajom,csak úzódás volt!!!! Vasárnap akkor jövök!
Skacok mivel Piliscsabán lakom csatlakozhatok ott? Vagy irány bia? Szóljatok dőben!!!!
Hát ha SV-ről van szó és nem VS-ről akkor Én csak egy címet tudok:

svbonto@gmail.com
Sziasztok!

Kollégám kicsit összetörte a Suzuki VS-ét, és láttam a hozzászólások között vmikor egy Suzuki motorbontó linkjét, de nem találom.
Aki ismeri ezt a linket, megtudná nekem adni.

Hálás köszönet.

Attila
Kapsz még levegőt??? Mert Én szorítalak rendesen:-)))))
Ma este már biztosat tudok mondani a vasárnappal kapcsolatban! Meg az orvos is! Szorítsatok!!!
Persze hogy nem adtam drágán - hiszen ennyibe volt nekem is!

Jelenleg 2 oldalt 2 LOUIS-os 37Litykós doboz van kemény 38 euró/db áron.....vagyis ez most 10 ropi/db....
A szerkezet meg összedobható 2x2-es zártszelvényből ami még tartós is - és nem 5kg a teherbírása...

Amit a GS-hez lehet kapni csomagtartót arra nagy matricával fel van tüntetve hogy MAX 5kg......nevetséges...hiszen egy alapdoboz legalább 30L-es....és abba jó sok minden fér...

De az tény, hogy a rögzitőfül (amin a majrévas is van) gyenge - tehát az első lépés, hogy azt kell megerősíteni egy áthidaló lappal...

De ez is le van írva a karbantartás oldalon!

gs500.fanklub.hu/manual/dobozt...
Hy !

Látom még te is fennt vagy !

Egyébként nekem 650-es Banditra kéne a tartószerkezet.
20-ért szerintem nam adtad drágán dobozzal együtt,csak egy doboz kerül,annyiba.
A mult pénteken néztem a fullgasnal:a tartó 19500 (platni nélkül) a doboz 18 000 ez a kisseb ( 1 sisak fér bele ) a nagyobb az 35.000,ebbe két sisak fér és mindkettőhöz jár platni is.Szerintem egy kicsit sokat kérnek ezekért.
persze....

Nekem? az össz költség kb 5000ft meg egy délelőtnyi meló....
Ellenben a cimbi épp elakarja adni ha minden igaz.... megkérdezzem tőle???

Én anno 20ért adtam el neki a tartót a 2 dobozzal együtt....
Hi !

Részemről Ok !
A kaja is megoldott dolog.
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy a doboztartó konzolt saját magad kreáltad úgy tudom, ez ugye rajta lesz a mocidon,mert szeretném megtekinteni.Én is szeretnék legyártani egyet (Ezzel nincs gond )csak előtte meg kell néznem egy meglévőt,hogy még is hogy néz ki.
A Fullgasnal pár ft hijján 20 rugó lenne de én ezt sokkalom érte,ezért akarom megcsinálni.
De majd szóban megbeszéljük ( remélem !).
Passz....

A létszámot tekintve nem tudni....hisz mindenki csak igérget, azt majd előtte valami közbejön:-))
A tuti az, amikor már hazafelé megyünk....

Eddig Csiga igérte magát aki Gyöngyösről jön majd....

Kaja?
Ezzel Én is így vagyok, tehát szendós nap lesz......persze ez mindig változhat
Szia Blue !

Eddig 100 %,hogy megyek az időjósok is jót mondanak a hétvégére, remélem,hogy nem lesz csalódás.
Eddig hány fő a résztvevő??
Figyusz! Útközben - bár nem túl nagy a táv de azért mégis megkérdezem - kaja lesz vagy mindenki vigyen magával valami harapnivalót.
Személyem szerint én reggel telerakom a hasam és estig kibírom.Csak az illendőség kedvéért kérdezem.
Jó kis túra lesz az biztos.
Aki jön vasárnap......

Tali 7 körül az M0-áson az Annahegyi pihenő Mekijében.....
Egy reggeli és 8:10-kor indulás.....M0-M7- Törökbálint - Majd az 1-esen Biatorbágy.

Aki meg oda jönne, az legyen a tett helyszínén 8:45-re mert 9:00-kor indulás:-)