Igen, igen......tessék csak jönni....
Nem azért mert hívlak titeket - hanem a legfőbb dolog: NEM TUDNI MENNYI IDŐNK VAN MÉG HÁTRA!!!!
Aki jön azt örömmel fogadjuk mindig......
Nyuszi!
Nem kell jelezned:-) Csak ismerem a 6-ost.... nem hiába "halálút" a neve......
Szerintem is csak ízzó.....nekem 2-őt evet meg évente.......(érdekes hogy a fordulatszámjelzőnél még mindig ugyan az ég:-))
Jaja! Amúgy is sz@r minőségű, de így.... És persze az autósok előzgettek. Én meg elgondolkozdtam, h vajh" nekem is ki kéne előznöm az előttem haladót? De elvetettem, mert így is 70-el mentünk.
Látom neked is jó a képzelőerőd! Én is sokszor látom zümit az út szélén heverni.
Képzeld, keddre állítólag 28 fokot ígérnek! MEgyek is majd egy pá uccsó kört a moccal, mielőtt elteszem a köv szezonra. (nem tom mikor lesz szívem ehhez a merénylethez )
Mit mondanak mikorra lesz kész a jószág?
Nem világít a km/h visszajelzőm, azaz a bal oldala a "műszerfalnak". Nagy baj szerintetek? Jövő héten megnézetem, mert úgyis megyek a korm.csapágyat utánhúzatni, csak addig is mondjatok vmit lécci!
Hello!
Az egy élmény az az út.Mikor jöttünk haza a szeptember 9. demonstrációról éjszaka és oda értem hát... zabszemet sem lehetett volna már láttam a szalagkorlátba gyógyulva a gixxert,de hál isten nem lett semmi.
Jól lenne ha már én is érezhetném ahogy a nyomvályú megvezet ugyanis a gixxer szervízbe van hétfő óta(computer csere) és persze ilyenkor süt száz ágra a nap.Azért ma motoroztam egy kicsit, kedves hölgy ismerősöm oda adta a cbr-jét igaz csak a városba mentem(tünk)
Mi ez a "No ez is megvolt!:))))" nehogymá valaki is rosszra gondoljon!
Köszönöm érdeklődésed, egyben megérkeztem Kaposvárra fél 5re, és egyben haza is értünk onnan ma. Köszi, jó volt az utam, szép kényelmesen csorogtam le. (Dunaföldvár előtt fel van marva az út jó hosszan..... Akkora élmény volt moccal ezen menni.... ) Gondoltam is ám, h küldök egy üzit, h minden rendben volt, mert már úgy megszoktam, hogy boldog-boldogtalannak jelentkezni kell, ha moccal jövök-megyek!
"Rendesen" jöttünk? Az nem baj! Vissza kell szoknom a NORMÁLIS tempót, de ezt mondtam is. Úgy készülök, hogy megyek a vasárnapi gurulásra, meg vszeg hozok barátokat is. Gondolom jó sokan leszünk.
Írtad,hogy túra és majd dunaparty csoportkép! De vmit azért nézzünk meg kultúr kommandó kereteken belül! Tökre jó lenne! Vagy esztergomi dzsuvaburgeres a bazilika alatt!
Én is vinnék ha lenne benzintyúkom - de sajna nincs...........mert ami itthon van csirke az meg nem motorozik csak ha vészhelyzet van...de az eddigi 76000km-ből csupán 310km-ert motorozot velem
Gyere ezen az útvonalon :P.csaba-Perbál-Budajenő-Telki-Páty-Biatorbágy ez csak 27.2 Km,szerintem rövidebb így mint Bp-n keresztűl és nem tudsz eltévedni sem.De rád van bízva a választás.
No ez is megvolt:-)))
Mármint egy itteni bikerrel is gurultam végre:-)))
Nyuszi! ugye nem volt semi gond lefelé, mert Adonyig kicsit jöttünk rendesebben:-)))
Vasárnap sokkal lightosabb lesz a menet....remélem ott is összefutunk!!
Keresenmeg emailben és lírom neki az FTP elérhetőséget.....
Ha meg csak pár kép van, akkor azt mailben is elküldhetné....
blue_devil@freemail.hu címre