Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue !

Bocs, visszaolvastam és látom a (E-mail )címedet ide küldhetem a képeket ???
Sziasztok !
Bocs,hogy csak most lépek be de az az igazság,hogy amikor hazaértem (14.30) fürdés,kaja és lefeküdtem egy kicsit,este 7kor ébredtem fel és ráadásúl vendégek állitottak be hozzám ezért a mostani jelenlét.

Először is köszent mindenkinek örültem,hogy megismerhettem uj arcokat remélem legközelebb is összejön.
Utólag kérek elnézést mindenkitől,mert én voltam a balek a Lepencei kanyarvadászat során leszakadtam tőletek és elvesztettelek titeket is (remélem nem kerestetek ) Bluet hívtam telcsin és közöltem vele a valós tényeket de ekkor ti már Pomázon voltatok.Na mindegy hazaértem épségben remélem,hogy ti is.Mégegyszer bocs mindenkitől,legközelebb remélem nem így alakul. Egyébként jó volt a túra jó lett volna ha egy kicsit többet tudtunk volna beszélgetni.

Blue !!! Csináltam képeket hová küldhetem ???

Köszönet mégegyszer mindenkinek ezért a kellemes turáért !
Sza Rider25 ! Most nézem,h dorogi vagy! Motorozhatnánk együtt,mert én meg piliscsabai vagyok! Na jó volt ez a mai!
sziasztok

Nagyon jó volt a túra köszönöm hogy veletek mehettem bár nem suzukis vagyok de jó volt
Blue!

Köszönjük a lehetőséget, nagyon tetszett a túra! Legközelebb is megpróbálunk elmenni. ( nekünk 212 km lett a vége)
BLUE!!!! Maximális gratula mindenért! Jó volt végig nézni a videót és megnézni ezt a szép nap összefoglalóját! A képek is fullosak! Annyira jól éreztük magunkat köszi!
Vagyis jobb egérrel menj a linkre...katt......CÉL MENTÉSE MÁS NÉVEN.....

És akkor lementi a videót - amit a gépedről megnézhetsz (ez a videjó amugy 8MB)
Már leírtam hogy kell......

akmt.extra.hu/20061001.wmv
Pasik jobbról, pasik balról. Meg a szép motorok
Blue
OK a képek jöhetnek mailben is..... egyszerre 4mb-ot tudsz küldeni de a gép megy - szóval azonnal jön is........

Követted??? No igen:-))) Az meg Én voltam pár esetben:-)))
NApfelkelte Szigetszentmiklóson.....
Távolodtam? Titkom: a jobb oldali gumi-vackot pörgettem a markomban! Ja, aztán otthon mondod Zsófinak, hogy "ezt sem szabad így csinálni, meg azt is máshogy kell, mint ahogy a sárga-motoros előttünk haladó csinálta"! Igyekeztem mindig az előttem haladó nyomában maradni, és így talán könnyebb az iramot tartani! Kicsit féltem a szerpetinen lefelé, de egész jól ment. Bátrabbnak kéne lennem.
Köszi!

No, van 1-2 kép. Ezt a freee-izét hogy kell használni? Asszem inkább mailben küldöm a képeket.
Nyuszi néha meglepődtem,hogy távolodsz,pedig elöttem vagy... Jól nyomod! Örültünk nektek!Akarok ,még gurulni! Jővő hét vasárnap Villány vki???
A képek most mennek fel, tehát pár perc türelmet kérnék..... kb 17:00-ra kész lesz.....
Bud

Kérésed parancs:-))

blue---speed2.fw.hu/20061001/i...

Nyu szi
Nem volt az olyan lassu....meg is lepődtem:-))))

Minden képet amit küldtök felnyomom a DVD-re....
Halihó!

Én is köszönöm a túrát, jól éreztük magunkat Gáborral nagyon, és remek volt a társaság is, kár, h nem volt lehetőség több beszélgetésre, de így is szuper volt! Remélem senkinek nem okoztam lassabb közlekedést annál, amilyenben közlekedni tudott volna!

Letöltöm a fotóimat és én is teszek fel párat, meg küldöm Neked Devil!

Addig is páááá
OK PADRE!!! Majd jön a saját gépével! Tavasszal remélem úgy lesz! A képeket majd linkeld be,hogy hol tudjuk megnézni!!!! Köszi!
OK, de csak ha hozzod a bájos barátnődet is:-))))

Vagy

Ő hozz téged.-))