Én majd eldobtam az agyam mikor mutaták nekem is......hisz előtte 400kép ment fel egy CD-re....és már minden tele olt CD-vel (a gyerköcök kattingatnak rendesen - és mivel digitális - hát hadd tegyék:-)))
Azt mikor meglátam a változást és a file méretet......hát köpni,nyelni nem tudtam
Az nem a letöltés miatt van......mármint hogy megszakad....
A butitás?
Én az AcdSEE-t használom.....
Ott a felső gomboknál van egy gomb (PhotoEnhancer) egy kockában egy kis szem....
rákkatansz...
- AUTO LEVELS (Egy napocska - fekete/fehéren)
ez belövi a színeket - még a totál jó képből is sokkal színdusabb képet varázsol
- utána meg a ba oldalon rámész a kis lemezre (SAVE)
Itt kidobb egy ablakot aminél a csúszka automatikusan 65%-on áll.....ezzen nem kell törödni - hisz nézd meg a 2 képet.....nem látsz különbséget .....
Nekem egy 19-es moncsim van 1280-as felbontásban....és király......
Fényképeket is szoktam csináltatni és azzok is überfrankók így.....
De ha mentése, feltöltés???
Nem mindegy hogy 30 kép 50mb
vagy 30 kép 15mb
A DVD-knél is....
A felbontás VCD.....és a képek....
Így a DVD-re felmegy kb 7 óra túrázás és pár ezer kép.......
és ugye egy DVD 80ft....
De a tuti példa:
A most készülő DVD-n mi van?
Videó:
- 09-02-es szalonatúra
- 09-09-es Demonstráció
- 09-13-as Magányos túra
- 09-16-os évadzáró túra
- 09-23-as Évadzáró buli AKMT
- 10-01-es Évadzáró 500
A túrák képei videósan
és a túrák képei külön.....hátha kell valakinek 1db kép (pl nyomtatni) (ezt ha nem tudják páran az AUDIO_TS könyvtárba lehet berakni......)
Ez eddig összesen: 3,95Gb vagyis még mindig van 1,3Gb hely a DVD-n
vége 178km/ó (ideállis esetben)
A fojtottnak (Én a kis zümi után erre ültetnélek - nem bunkóságból, de ez a jó választás....nekem is az volt előtte....) 150km/ó
Mint láttható 28km/ó a különbség....meg egy picit dinamikusabb gyorsulás.....
ellenben a jövö adózása kedvezőbb egy fojtottnak....
hellotok!
érdeklodni szeretnék a 2005-os gs 500F típusu motor felol, ...milyen tapasztalataitok vannak róla? mennyi a fogyasztása? mennyivel tud max menni?
Erre már én is gondoltam! Mindenképpen összehozzuk a dolgot, remélem lesz még jó idő idén.
Sajnos 6+2 folyamatosban dolgozom, a mostani túrára is szabit kellett kivennem, de azért biztos menni fog.
ÁÁÁ kis tévedés.....Pomázt kihagytuk.....
Leányfalun voltunk a cukiba onnan pedig mivel kevesen maradtunk volna - így átvágtunk BP-n a rakparton és go hazafelé.....
Mindig tanul valamit az ember.........
Én majd eldobtam az agyam mikor mutaták nekem is......hisz előtte 400kép ment fel egy CD-re....és már minden tele olt CD-vel (a gyerköcök kattingatnak rendesen - és mivel digitális - hát hadd tegyék:-)))
Azt mikor meglátam a változást és a file méretet......hát köpni,nyelni nem tudtam