Aha, a biztosítónál van ilyen. Tele szokott lenni egy polc vele. Ez az új "betétlap". Úgyhogy tartson magánál mindenki ilyet. Ha külfüldivel ütközik, ha belföldivel, ha itthon, ha idegenben. Formanyomtatvány, mindenhol jó, ha kéznél van.
Egy szóval nem mondtam, hogy a K&H más (jobb). Én náluk találtam meg, amit elvártam, ha már ránk van eröltetve a dolog. Mondom. Mindenki tűzzön ki egy elvárást, és az azonosak közül a legolcsóbbat válassza. Ennyi csak a titka...
Szia.
Hát mindennek van előnye és hátránya, de szerintem a K&H-se jobb.
Allianz, Uniqa, Generali,-Számomra nagyon drága.
"Európai Baleseti Bejelentő"-Azt a biztitől lehet kérni.
(Ha kűlfőldivel van a malőr akkor kel?)
Amugy kőszi.
nállam is nagy tombolás lesz! Múltkor amikor hajnali 4kor kezdődött a sepangi verseny felvertem az egész lakást. Holnap remlém magyar bajnokot avatunk.
Talma nyagyot ment az időmérőn. Holnap igazi állat szurkolást rendezek a lakásban... ilyenkor meg sem ismernek a hozzátartozóim! ("Ki ez az ökör...?!" )
Remélem hatalmas dolgot visz véghez a fiunk. Eddig megérdemelné... hát, tegye fel az "i"-re a pontot!
Az egyik legjobb karácsonyi ajándék lesz szerintem.
Nekem ma mardadt a tüzifa bepakolása... bár, mocsokul mentem volna. Legalábbis dél körül. Előtte és utána rendesen be volt borulva. Talán holnap lesz még tekergős idő... aztán lassan nekilátok elpakolni télre a Zsuzsit. (Mondjuk tavaj is így álltam neki, és mégsem kellett... akkor meg a jogsihányom volt az akadály.)
Szerintem elteszem... oszt tavasszal majd együtt nyomjuk újra!
Épp ezt írtam. Ha drágább a biztid, akkor jó esély van rá, hogy az ügyintézés is benne van a díjadban. Tehát, nem te rohangálsz. A sereghajtöknál pedig majdnem biztos, hogy csak egy köteg papírt kapsz, oszt menj isten hírével, s majd fizetnek. Amennyit... miután megnézték, hogy milyen paírhalommal érkeztél vissza... felülbírálnak, újabb köröket kezdetnek veled. Nekem sem volt soha károm még. Viszont sokat olvastam PSZÁF cikekket, jogi esteket, és néha megnézem a JUSZT műsorát.
Soha ne feledjétek! Két azonos minőség közül kell az olcsóbbat kiválasztani. Viszont itt nagyon eltérő "minőségek" vannak...
Huhhh Erik!
Ha nem írod oda, hogy ez most jó állapot, akkor komolyan megrémültem volna. Így nem szép látvány, de aszervezet dolgozik, hát az így néz ki. Még jó, hogy a dokinak tetszik Tényleg megijedtem, mert a képet néztem először.
Gyógyúúújááá, és néha FÜRGYÉÉÉÉ LE! Gondolom még mindig ki kell lógatni a kádból a fájós tagot...
jah, tisztában vagyok vele, hogy nem valódi xenon. A szempont nem is az, hogy nappali világosságot teremtsek, hanem figyelemfelkeltés, nappal is. És az eltérő színhőmérséklet (halogénhez képest) már segít valamit szerintem! Majd kiderül...
Hmmm...múltkor elgondolkoztam egy-két dolgon, amikor kijött a hungária körúton elém egy mentő (piroson jött át, persze, szirénázva). "Komótosan" megálltam, messze volt. Várakozás közben lenéztem balra, és egy ember feküdt a kocsik között! Egy robogós, a mellettem levő autós nő valószínűleg megijedt és hirtelen fékezett, a robogós meg beleszaladt. Persze a robogós is lehetett hibás.
Ezért állok az óta is mindig a sor elején! :) Ott nem töketlenkednek legalább előttem. Szóval, könnyen megvan a baj.
A MÁV biztosítást Pesten kötöttem, személyesen. Kb. 1 órát vett igénybe. De az elmondottak alapján bölcsebbenek látom én is ha vátok...
Olcsó húsnak híg a leve. Nyilván az olcsóságukat máshol kell behozniuk, ez törvényszerű. És a bajt sajnos nem tudjuk meggátolni. Én tavasszal xenon gázos (nem a valódi xenon) izzóval kezdek. Elég sokan kijöttek elém mostanában, a jobb láthatóság nagyon fontos, 3ezer Ftot megér...
Akkor a bennen károkozó biztositójával az én biztositóm hadakozik? Mert eddig öt nem érdekelte. Ha meg én okozok kárt akkor engem nem nagyon érint hogy a károsult mit intéz az én biztositomnál.
Na szerencsére nekem nem igen voltak ilyen ügyeim.
Nekem K&H 22704 /év, ez van most, Union 12956/év... És hát ugye azért az union se egy semmi biztosító, mégis erősen elgondolkodom, hogy kérem-e azt a macerát, amit tavaly szórakoztam velük...
BEmentem mindkét biztosítóhoz, az Alliance közölte, hogy nem mondhatom így le, írjak egy levelet... (gondolom rámnnézett, hogy kis 20 éves, nyugodtan átverhetem, levelet úgysem ír...) Aztán megkötöttem neten... Persze a káűrtörténeti igazolást nem a K&H hoz külték, hanem hozzám, azzal őjra voulhattam be, persze ez után is küldözgették a magasabb csekkeket, mindíg be keleltt másznom, hogy miez már megint, vagy 5-6* voltam a biztosítónál, mire rendesen beállt. (ez még az apriliaval...) Aztán amilyen könynen lehet a K&H nál kötni, olyan nehéz lemondani, ez szintén csak sokadszorra sikerült az aprilia esetében. Ráadásul végülis amíg nem kell variálni, pozitív, jön a csekk, és jön az igazolás is rendesen, megmondom őszintén, nem tudom, hogy nem bánom-e meg, ha spórolok éves szinten 10 e ft-ot...
Még a garázsban van,de a férjem remélem éjjel hazaér,és holnap teljes takaritás után jöhet be a moci.Bár tegnap már nagyjából letakaritottam.Egyedül nem merem behozni,mert hát kicsit nehéz nekem.
Csak úgy nézegettem
És még nézelődtem
Határozottan tetszik a szememnek a látvány.