Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzétek meg a www.netrisk.hu oldalt.

Érdemes mert van olcsobb ajánlat a kötelezőre.
Azt nem tudom miért írod hogy nem? Hiszen te is azt igazolod amit én. Ja bármelyikünk csinálhat ilyen (jórészt virtuális) üzletet
De szerintem egy tollvonással megszünhet az egész ha interneten rendelhető és normális kiszállitási dijak lesznek Mo-ra is.
Egyébként már most is közel azonosal a csomagküldök dijai Bécsből mint belföldön.
Szép reggelt mindenkinek!

Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár:

- Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben!

- 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7.
NEM!

ÉPP ez a hülyeség!
Idehaza MÁR mindenhol LOUIS cucc van!

Hiszen miért is?

Ezáltal megnyitjuk PIET LOUIS BOLTJÁT:::::

Te szépen fogadod a rendelést.........
Minden pénteken leadod a rendelést.......
A LOUIS minden hétfőn postáz........
Te megkapod pár nap múlva.........
És beszeded a hasznot!

Semmit nem csináltál csak adminisztrációs dologot 3 esetben

1., fogadod a rendelő emailét
2., leadod a rendelést
3., mikor megjön, szortirozod vagy elküldöd utánvételesen

Egyedül annyi az egész hogy kell egy kis alaptőke, hiszen a LOUISnál előre kell ugye fizetni.

Ha specc egy héten nincs elég számú megrendelés? (nem jönne vissza az utalási költség...stb?)
És érdeklődik a vásárló?
"Kérem, sajnos nincs raktáron, amint lesz rögtön szállítjuk" szövegű levelet küldesz neki.........És Ő mit tud csinálni? SEMMIT, csak vár................

A totál röhej, hogy 2-3 éve mindenki röhögöt a LOUISon....mnost meg nincs olyan bolt ahol ne lehetene vásárolni........
Sőt ugye sokan a neten csináltak maguknak egy kis oldalt..............és magánbizniszben csinálják, Te meg azt hiszed az egy valós bolt........ (csak épp cím nincs megadva:-)

AMUGY JÓ REGGELÉT:-)))) MEgyek haza....vége a műszaknak
ZLouis .
vagy Louis és Clark .
No de az itteni Louisos visszonteladó miért adna neked kedvezményt azért mert kint vásároltál?, meg ugye ö se tud neked pontot adni. Mert ugye a Louis egy német magáncég akinek semmilyen érdekeltsége nincs Magyarországon. És viszonteladója pedig bárki lehet akár a "Blue Louis" is.
Ez a pontrendszer eléág rafinált (én se ismerem ki, pedig nyelvi problémám nincs) A lényeg ahogy értettem hogy egy fél évben (hogy mettől meddig van ez, azt nem tudom) vásárolsz kapsz pontokat és azt a következő félévben levásárolhatod (így lett egy ingyen légszüröm ) Ha a következő félévben nem vásárolsz akkor elvész a pontocskád.
nemnem.. Bár anya tanár, nagymamám tanár, nagynéném tanár, és nagynéném pesten, de ő Dömsödiné Szakács, és általános iskolába tanít
És a másik poén?
Idehaza a LOUISos boltok ezt nem fogadják el! Persze hisz ők is rendlik a holmit, csak épp teszenk rá.....

Egy helyen meg azt mondták hoigy adjam meg a számot, és ezért 5% kedvezményt kapok:-))))

Röhejes nem:-))))))

van rajta 20 euró...... (5000ft) Ők ezt már ugye 6000-ért árulják.....

Beadod a számot, ők megrendelik - INGYÉ.....majd eladják neked 5700-ért.........
talpra esett egy ördög vagy
Teddy!

A LOUIS FUNCARD előnyei:-)))

Ha vásárolsz akkor megy rá pont - ami ugye pénz.....
Ha sokat vásárolsz akkor még több megy rá.....
Ha olyan emberekkel vagy kint vásárolni akiknek nincs ilyen kártyájuk - tehát nekik mindegy - és a magadéra íratod akkor NAGYOn sok pont gyülik össze.........

No ma volt kint Bexi és rákérdeztettem mennyi is van a kártyán.....

És szépen elköltettem vele:-)
Vagyis ingyen van egy Markolatfütésem, Nagy táskám, akutöltőm (szintentartó)....sajnos kesztyű ami kellett volna nem volt a bótba.....
És a kártyán még igy is maradt 4 euró:-))))

No igy lesz a semmiből sok:-)))) hiszen ez egy fillérembe nem került

bibibibibi:-))))))
Él szentendrén egy Szakáécs család...az egyik tagja az oföm
Jó éjt!

És nektek is Népek!
Nincsenek Miből gondoltad?
Helyes! Akkor reménykedjünk! Jóéjt!
Én is csak akkor megyek, ha nem esik. Én a macitestet féltem most... hideg a lé ilyenkor már!
Na igen, ha víz lesz, akkor én nem bizti hogy vállalom Gáz lenne pont a szülinapomon összerondítani a járgányt! Persze más napon is legalább annyira gáz lenne..
Csodálom a XXI. századot!
Megvagy! Köszi!
LÖKÖM neked! Mindjárt megcsörgetlek... 70/370-....
Persze egy szülinapos Macsek, az azért már program! Szombat...
Esőtáncot kell járnom, mert szmötyit mond "Szilárd". No, dolgozom a szép időn...
Oksi! Lökj Te is egy számot nekem valahova, hogy tudjak szólni, ha szabad leszek!
No, ezt feljegyeztem, nem felejtem! Ha nem tudsz tekeregni pénteken, akkor majd "fájdítom" a szíved egy SMS-sel. Remélem azért összejön. Ha nem, akkor 3. Bár, gőzöm nincs, hogy mi lesz akkor... ;) De így nem vagy messze.
Deeee! Egészen véletlenül otthon leszek! Csütörtök délelőtt utazom haza, és egy hétig hazai tájon időzöm! De ott csak telón vagyok elérhető (705551591), és ha temetőjárásra kell mennem az ősökkel, akkor sajna nem fogok ráérni.
De ha pl. 3-án arra járnál.. Akkor mehetnénk egy kört szülinapom alkalmából!