Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lajti!

Az a csávó szerénységem személyében található:-)))))
Vagyis Engem kellene keresned, de ugye meg is találtál:-)

Ezesetben polgári peres úton hajthatod be a károdat - FELTÉVE - ha az ember elsimerte a vétséget.
Ha ez zebrán, vagy kereszteződésben történt akkor sajna ugye a kressz szerint TE vétkeztél vagyis "csitt és pofa sutba"! mert a végén még Te fogsz fizetni......

Ha van eliserő nyilatkozat a kezedben azzal már tudsz menni a yardra.....vagy ha a yard volt kint helyszinelni, akkor ugye a kezedbe kell hogy legyen egy határozat......stb.......vagy majd lesz (kérdez rájuk)
Ezzel tudsz menni egy ügyvédhez (Én tényleg csak ajánlani tudom Herpy úrat).....és Ő sima PTK alapján pert indít.......

Persze ha ez egy alkesz csóka volt akkor ugye félő hogy se fizetése, se állása ahona ezt letudnákl vonni, tiltatni......de ugye proba cseresznye.........

Ha Te semilyen értelemben nem hibáztál - és elismerte a vétséget akkor van esélyed...........
Ha vétkezél - akkor ne feszegesd.........
Ha pedig Nincs papirod akkor meg sajna IBJ.......hisz Ő mondhatja azt hogy simán elestél mert béna vagy..........
Szia Blue!
Lenne egy kérdésem remélem tudsz nekem segíteni.
A honlapodon a baleseteknél olvastam egy beírást hogy a csávó elé egy kutya ugrott,továbbiakban többet megtudhatok a superbike 2004 decemberi számából,hogy neki is ez segítet a biztosítóval való megegyezésben.
Na már most én nem találom azt a számot és arra szeretnélek megérni ha tudsz róla valamit segíts.
Elém egy részeg biciklis hajtott ki májusban és ugye betétlapja nincs,lakásbizti sincs ami fizetne ha lenne.
Nem tudom mi tévő legyek ezért most próbálok informálódni.
Előre is köszi!
Niki
Sziasztok . Gyönyörűséges idő volt ma, és én melózok...
JA:-))) A gond hogy Ő is fizeti a részleteket.......ráadásul ez az első mocija.....
tiszta gazdagság van felétek, mindenki új mocival nyomul...
Mikor elváltam tőlük akkor volt benne 320km:-))))

Az is listás volt, de igy élőben annyira nem jött be nekem.....legalábbis elképzeltem dobozokkal, táskákkal..... ÁÁÁÁ

Az a gép így szép ahogy van! Max egy táskával hátul......de 3 doboz, sátor, "szék" - nem igazán hozzá illő szerintem
fasza az a hornet
NTibi búcsúja......

"Üdvözlöm a fagyálló mentes papirkutyákat":-))

Ma is egy jót gurultunk - bár ugye nekem ez a "csak menjünk" ugye nem célom:-)
170km-er volt a mai órám
Ma megérkezett a tükröm és a fékolajtartály fedele Fecó68 jóvoltából!
KÖSZÖNÖM!
Egyébként 90 nap az ügy lezárása, addig nem tudok biztosítózni!
A HG-nél viszont 699 nél indul
Nem kell mindent megvenni
Azért jó ha vállogathatsz,- én örülök neki.
Annyi eszem még van hogy kiválasszam mi kel és mi NEM! Neked meg pláne-ahogy ismerlek
A többibe minden méregdrága és nincs választék. Oda nem is érdemes kimenni, mert annyiért itthon is megkapod.
Én szivesen járok a Tescoba meg az Auchenba mert szinte minden olcsobb. És ugyan az az áru mint a kisebb boltban.
Shoxba is kapsz 300juróért sőt még 200ért is
úgy igaz:-)))
Piet!

OLVAS MÁR A SOROK KÖZT.......

Ez nem megjegyzés volt hanem tény!
PL nyisd ki a LOUIS katalógust......
2 eurós MINI bőrkabát kulcstartó..... KI A FRÁSZNAK kell?
Én ilyenekre gondoltam!

De akkor maradjunk a tényeknél:-)))

2007-es LUIS katalógus...... egyszercsak kinyilik.............aaaaaaa...............aaaaaaaaaaa.......
.........428-29. oldalon...

MI az ami számomra hülyeség egy motoros katalógusba....
Az oldalon van 14 cikk

ebből érdektelen 10 cikk! hiszen nem fogok ruhaszárító kötelet venni 4 euróért....., lakatot venni 2ért...gyürüző szetett venni......meg pókót 4-ért....és igy tovább.....

Tehát erre írtam hogy mig a másik boltban ÉRDEMI dolgok vannak (igaz CSAK MÁRKÁS dolgok) addig a LOUISban megkapsz ugyan mindent 1 helyen, de ha megnézed akkor ezeket a "gagyi" dolgokat már brutális áron...

És nekik ez az üzletpolitika! Ez ugyan az mint a TESCÓ......van 1-2 akciós cucc - de annak az ár"hiányát" bepótolják az ilyen dolgokon.

És ugye ha az ember kiszabadul (ráadásul nem kizámított pénzzel) akkor ugyis vesz 1-2-3 olyan dolgot ami csak felesleg... (Én is voltam így....nekem pl motoros fali kulcstartóm van:-))) amin sosincs kulcs:-))) hisz a zsebemben van
Ez érdekes megjegyzés Töled Blue.Eddig mindig jól megnézted mi mennyibe kerül.
Én örülök hogy vannak praktikus apróságok és nem mindenben számit hogy márkás drága legyen. (pl index, tükör, spray , ruhadarab, (maszk,stb). Ja és ha valaki 700 EUR-ért akar börszerkót venni akkor mindegy hová megy (vagy itthon marad), de 200-300 EUR-rt azért csak a Louisban kapsz és ez nagyon sok mindennel ugyanígy van.
Majdnem mind egykaptafa, csak nekünk magyaroknak nyitott szemmel kell járni.
Megnélztem ezt a HEIN-es PDF-et.....

Ugyan az mint a LOUIS, csak nincs benne annyi GAGYI, hülye, fölösleges cucc (az egész 130 oldal ha jól számoltam.....mig a LOUIS meg 800:-)))
Nyema...
Én valami 4 betüsre emlékszem......
lehet hogy nem is osztrák hanem német..........?
Az nagyon jó, de ugy tudom az méregdrága
http://www.hein-gericke-store....

Anno náluk vásároltam szinte mindenemet Münchenben
2radboerse.at -re gondolhattál.
Főként márkás cuccokat lehet kapni. A Shopping City Süd-del szembe van a Triester Str.-én A Louis Fun Shoptól kifelé pár km-re
Hein Gericke lesz az.
Mennyi nálad a falrahányt borsó?
Olajszintmérő
Bemegy a szöszi az autósboltba.
- Kérek egy hosszabb olajszintmérőt!
- Hogyhogy hosszabbat?
- Az enyém már nem ér le az olajba.