Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez érdekes, mert a 26 és 28 éves pesti lakhelyű moccos barátaim 24e-ret fizettek idén egész évre. Vszeg télleg negatív diszkrimináció áldazata lettem!
Blue!
Ha már ilyen szar konstrukciót vettél, szerezz rá olyan "belső" sárfogót. Kb 30k aprópízé lelhetsz!
Szerintem még nincs bonus-izém. Csak tudnék róla. A0. Tavaly lett meg a jogsi is, meg a gép is.
Úgy gondolod?
Egy hét távollét után, az eső ellenére előkaptam én is a mocit.
Most úgy néz ki, mint neked az első három képen.

Ki az a láncfűrészes gyilkos?
A Karesz foglalt volt.
Így, ahol lehet, ott karesz, ahol nem, ott cskaresz vagy csobaikaresz, de inkább az utóbbi.
Na jól telt a mai napom:-))) Eddig legalábbis:-)))
Azé mert Te is csak 23 vagy....... ezt írtam az előbb..... ha 30 lennél B5-el fizetnél 11800-at / év
Semi köze hozzá!

Anno végigjátszottuk Macsekkal ezt......
Már nincs különbség szinte......a lényeg hogy 30 alatt vagy felett vagy!

Nézétek meg! 29 és 30 éves korban iszonyat nagy különbség van
Mondom Főni, hogy így van. Nekik teljesen más árlistájuk van. Tehát, ami neked akciós, az neki listaáras. Tudom, hiszen a forrásom viszonteladó...
Ezt úgy oldják meg, hogy magánszemélyként rendelnek sokszor. Viszont a boltnak is kell forgalom, ezért néha oda is rendelnek... mondjuk 10 esőruhát, meg 20 Eü csomagot... apró szarokat, ami úgyis elfogy. Így megvan a mennyiségük, hogy viszonteladók lehessenek. Amivel azért jár kedvezmény, de közel sem annyi, mintha magánszemélyként vásárolnál. Hol itt az üzlet? Hát az őőő pontjaikban. hiszen gyűlik az is. Sőt azt is el tudja adni, amit magánszemélyként rendelt a vevőinek. Érdekes ez a két féle árlista...
2008 K&H 2700ft:-)))))
JA:-))) ÉN mr XXX fölött járok:-)))) és ezért alapban is csak 18 lenne......de mivel B5-be leszek ez már csak 11800:-)))) néha jó ilyen vén rókának lenni:-)
Müxik! Tavaly simán ott köttöttem meg a cuccot.......annyi volt hogy az igazolást nekem kelett intéznem....
IDÉN már ezt is NEKIK KELL!
Teddy!

Na ne má:-)))
Ha magánembernek 24 euró akkor a viszonteladónak MAX 23..... hiszen VISZONTELADÓ!
Nem fogja megvenni 40ért és eladni 45-ért, hiszen senki nem venne tőle - inkább rendel egyet 25-ért
Hát ja:-))) hiszen ugyebár az alap kártya az EZÜST...... ide 1 eurónként 3 cent megy......vagyis 1 euró eléréséhez el kell költened ugye 33 eurót.....

Ha elértél egy X árat akkor jön az ARANYKÁRTYA amire már 1 eurónként 6 cent megy...... (nekem ez van)

Igen ám, de idehaza ? Még ilyen sincs!
Vagyis DE! Ha jól tudom akkor a Héjjamotornál lehet igényelni egy kártyát amire mennek a pontok......

És hogy ez mikor jó?
Ilyenkor:-))) Amikor összejön a lé rajta és NULLA forintból megveszed ami kell:-))))
IGY van!

Csak én a saját pontjaimról beszéltem..... elsősorban:-) De ez a jó megközelités
Azé nem .....

Bécsből ugye 19 uró..... (kb 5000ft)

Idehaza meg ha futár - akkor olyan 2000 a posta meg 1500.....

Csak ugye mint esetem is mutatta egy kivülállónak iszanyat macerás a rendelés.....főleg ha nem beszél németül
Néztem, köszönöm Garázdálkodom én mindenhol De én ugyan ezzel a trakee névvel
Itt aztán nehéz egy heti kimaradást bepótolni!
Van pörgés rendesen!
Remélem, este lesz rá időm.

Mociccah!

Nocsak!

OFF: Garázdálkodik itt egy márkatárs. A fórumunk Gyenge pontok topicjába írtam neked. Majd nézd meg.

ON:
Nekem A0-ba megkötötték 19900Ft-ra, aztán most B4-ben 25000Ft.
Decemberben lett megkötve, a motort csak Januárban vettem át.
Aztán 4 hónapon keresztül havonta kaptam egy új kötvényt.
2007 november 5.-én viszlát Allianz Hungária!
Csak nehogy egy ilyen biztosító által biztosított okozzon neked kárt, mert sose fognak fizetni...

Egyébként miaz, hogy 30? Nekem A 0-ra, mint vidéki, igaz, 650 ccm 38 e Ft -ra kötöttek biztosítást... Aztóta megkapta a B5-ös bonuszom, most 25, és még mindíg vidék... Szóval hanyas bonusszal megy ez?
halmozottan hátrányos helyzetű
na, meg jány....
Fiatal vagy és Budapest közeli.