Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biza:-))) Ahoz képest hogy mINDEN 10-20-30%-al emelkedik a versenyszférába jövőre 4,5%-ot akarnak emeleni....amiből ugye az adó mindjárt el is visz 2,25-öt..... szóval akkor mennyi a reálbér emelkedés?

Ja megvan:-)
MINUSZ 7,75-27,75 közt:-(

Persze fent őket hol édekli....................hiszen 2-3-4-sok helyről kapják a pénzt ami a leunalmasabb embernél is minimum 700.000-ret jelent..........

Orbán köcsög szövege is....
3 gyerek 4 kerék.....stb..... JA! Csak azt elfeljtette a Fidesz is, meg az MSZP is, hogy a mai fiataloknak megélni is nehéz, nemhogy 70-80-100ezres lakáskölcsönt felvenni............

Amugy a lé?
Nem vagyok szívbajos.............
Az asszony MA 114 ezret kapot (Veszélyeségi sugárpótlékkal, családival együtt!) .....ebből az utazása felzabál 30.000-ret.........vagyis 12 órás ápolónőként 74 ezerért dolgozik
Néha eszembe is jutt nem e lenne egyszerűbb közelebb keresni valamit, kevesebbért - hisz a közelebb kevesebb utazásba is kerül......

Én meg? 118-125 közt hozok haza.........3 műszakba...........

Azt megkapjuk:-) És megyek a bankba:-).....30 perc múlva eltünt a fizetés.......
Milyen 300? 600....vagy legyen 900....áááááá 1 milla.....azza könnyű számolni legalább:-))))))
Havi 300 fixel a Blue könnyen viccel
Én meg rözsével tüzelek! De látom Blue is gyüjti már
Hogy miért írnak totál hülyeséget? Ezt én se értem, de tény.
Szerintem dilletánsok, nem értenek egy adott szakterülethez, de ugy kell előadni mintha hiteles lenni, hihető, szenzációs.
Te csak ne csatlakozz a 300k-s fizetéseddel!
Ez csak a nyomorultaknak jár!
Ez azért van mert luxuskörülmények közt élsz!
Ahol egy emberre jut egy egész lakás!?
Csökkentsd a bejárónődnek a bérét, vagy járjon ritkábban.
Ja, és rúgd ki a szakácsot is!
Csatlakoznék az orgiához:-)))))
Enyémet is!
A gázárat meg lesz***om! Egyedül egy lakásban! Én szívtam tavaly a legnagyobbat! Kis lakás, kis fogyasztás, és a max PIACI ár! Majdnem duplájára emelték tavaly, pedig nem lett dupla olyan meleg, és most sem fele annyit fűtök mintha ketten lennénk! Bekaphatják!
sztem a partyra hozz a cégtől egy kis "robbanós olajat" aztán sütünk olajban krumplit
Vagyis bocs..... ha a 3-asba kerülök (mert vagyok marha és beirok mindent:-)))) ami ugye kizárt - hisz a kiskapukat Én se hagyom ki:-)

Szóval a jelenlegi 32,83 helyet 22 lesz csak a támogatás......ez pedig olyan...... (idén 1884m3 gáz ment el - de ugye max 2000-ret lehetne eleve számolni.....)

szóval ez 10,83*2000= tehát havonta 1805ft plusz költség.......
Ez nem zavar............... hiszen nem a fagyhalál éri az embert utol - hanem éhenhal majd - hiszen azok NAGYON elszállóban vannak.................

Szóval a kövi partyn a menü: Nyers krumpli:-))) Hiszen a hamubasülthöz kell fa - ami szintén drága:-)))))
Dawn!

De ez is KAMU - hiszen mint a csóka mondta a telóban MÉG EL SINCS SEMMI DÖNTVE! EZEK csak kósza hírek...................
És ugye a jogszaályt előbb le kell írni- és csak azután lehet konkért számokat közétenni!

De amugy mindegy:-))))
Hiszen ha ezt a táblázatit nézem akkor 2 lehetőség van!

a., ugyan annyit fizetek mint idén
Vagyis az asszony meg Én max 249375ft-ot kereshetünk.....
Ez csak Néhány hónapban van meg! de a többségben nem...........

b., 3,53ft/m3-al többet ami havi szinten 600ft-ot jelent
kb 300.000ft lehet a kettönk jövedelme - ami meg ugye KIZÁRT:-((((((( Hiszen mikor 13. havi lé van akkor lépjük csak túl ezt vagyis évente 1x
Az a baj, hogy hülye lapokat olvasol!
Nézegesd/olvasd a kuruc.infót, ha kíváncsi vagy az igazságra.
Nem lehet hanem tuti!

Ez is egyfajta hatalom, hiszen nem közhely: AZ INFORMÁCIÓ a HATALOM KULCSA!

De figyeld meg!
Bármi köcsögséget tervez a kormány (és ez pártfüggetlenül mondom) mindig rányomják a témát gyorsan valamire amit jobban észreveszel...........

De hogy a médiának miért jó (és most nem a bulvársajtót mondom) hogy olyan dologkat írnak, mondanak ami TOTÁL HÜLYESÉG - azt nem tudom megérteni, hisz a saját szavahihetőségüket veszitik el ezzel..............

Ez olyan lenne, mintha a webemre azt írnám ki: IDÉN ISMÉT ESŐMENTES túrákat bonyolítottam le a csapatnak...... - hiszen NEM volt még olyan ÉV hogy ne áztunk volna rongyá:-)
Pedig itt aztán tényleg mindent leírnak. Kár volt telefonálnod.
És még fel is húztad magad. Pedig "Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt saját magunkon bosszút állni!"
Egy ujabb bizonyiték: te mint szakértő alapjaiban megcáfoltad a hirek tartalmát.Ilyent már én is tapasztaltam.
Lehet hogy egy egész más világban élünk mint amit a hiradókban látunk hallunk, ujságban olvasunk?
Ja hát a fenese tudja hogy van pontossan. Én igyekszem mindig az orruk elé dugni a kártyát(volt ugy hogy se szó se beszéd beütötték a gépbe aztán mondták hogy sorry nincs pont miért nem adtam elöbb a kártyát), aztán ha adnak valami kedvezményt ,az jól esik és kész.
Egyébként bonyolultabb a pontrendszer mert van amiért több pontot adnak hehe
Egy kis INFÓ! OFF jeleggel

GÁZÁR TÁMOGATÁS!

SENKI NE DŐLJÖN BE A MÉDIÁNAK - MERT ISMÉT ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!
MONDANAK ITT SZÁMOKAT, OSZTÁS, SZORZÁS...........kategóriák
Menj fel a google, írd be - és less:-))) PL az egyik oldal azt írta már (MAI DÁTUMMAL), hogy a közalkalmazottak nem kapnak eleve!

Majd az oldalak alján ott áll, hogy egyébb kérdésben hivd a 189-es ÁLLAMI számot.......

NO éN felhivtam! Mivel nem találtam sehol a 2007-es nyomtatványt.....és ugye nekem is fontos, hisz a 15000 helyet nem lenne jó 27000-et fizetni.... és ha későn adom be akkor sajna ez lesz....
Az úriember volt a legjobban megdöbbenve hogy Én honnan szedem ezeket az infókat hiszen még a jogszabály, költségvetés, számok...stb MEG SE SZÜLETTEK! Hiszen valamikor 2 héten belül tárgyalja csak állambácsi ezt a témát!

Szóval akinek eddig járt- és a hírek alapján nem fog - az ne ijedezzen, mert amit eddig a média mondott az MIND KAMU! MEG KELL VÁRNI A HIVATLOS BEJELENTÉST!

Szóval ismét leszophatnak!

Ez ugyan az, mint hétfőn az M3-ason......
Baleset....egy PARAFFIN GACSOLAJOS kamiont oltottak......és sikerült eloltani mielőtt BEROBBANT volna

1., NEm paraffin, hanem sima Gacs 2 olajat szállított (ebbe már nem igazán van paraffin, hisz azt veszük ki belőle)....... MI töltöttük le 8 óra környékén! (vagyis a reggeles műszak!)

2., a paraffin és az olaja (meg eleve semelyik olaj) valahogy NEM ROBBANÁSKÉPES! Hiszen még égni se ég, csak táplálja az égést ha van megfelelő éghető anyaga.....(PL fa.....szigetelés...stb.....)

Szóval rémisztgetik itt a népet, DE KURVA EGY FINGJUK nincs (bocs, de ez kitört belőlem) hogy mi a francokat irkálnak össze-vissza....... csak a sok hülyeség! Meg a médiaszenzáció hajhászat..........
Megkérdezni egy hozzá értő embert meg lusták...............
Nekem 300-zal több (Union), de csak B1-em van.
Piet! ez nem igaz:-)))

Én utoljára TAVALY februárban voltam Kint Pyerrel a LOUISBA......és ez ugye több mint 1,5 év.....
És a pontok megvoltak.......pedig nem azon az egy vásárláson jött össze enyi....

De számold ki..... 51 euró.....6 pontokkal......vagyis ez azt elenti hogy kapásból 850 eurót kellet volna költeni..... Na ennyit nem hagytunk ott hiszen akkor vettem a 2 dobozt......Pyerre meg 1-et......
Ketten fizetünk max 400-at
hümm szerintem én vagyok negatív diszkrimináció áldozata, és most nem arra céloztam, hogy anya tanár De csakmert 23 vagyok, ráadásul vidéki is, és tulajdonképpen "99 óta van biztosítás a nevemen, 2001 óta rendszámos motorbiztosításom, és B5 el alig kevesebb, mint egy pestinek? Hümm ez nem igazán logikus... (hja természetesen a legolcsóbb -K&H vagyis majdnem, mert ilyen MÁV, köbe stb -vel nem foglalkozom...) Na mindegy, majd 2011 be már remelem B10, és ugye leszek izé, 27 éves vááááá nemnem nem akarok öregedni
Blue mi ez a környezetszennyezés
Mi ez a hatalmas fakitermelés és a föld oxigénkészlete?
Ja én is 23 eFt-ot fizetek mert még fiatal vagyok . . . .
Cuki a görényed!
Én akkor is azt mondom a pontgyüjtés csak kábitás a vásárlók csábitása. Azt hiszitek hogy azért a kis alamizsnáért érdemes sokat vásárolni. A lényeg hogy a Louisnál jó a választék és kevés olcsobb helyet találsz és akkor is csak kevés cikkben.
Ja és Blue a pontokat mindig csak a következő félévben érvényesitheted, tehát rendszeresen kell vásárolnod- ez a buli nekik.
Egy hazai példa: a Tescoban ha 10 e Ft vásárolsz akkor kapsz 10 Ft kedvezményt a benzin árábol. Csakhogy ha ilyen akció van akkor a kedvezmény nélküli ár az azonos a MOL-éval (vagy még drágább) Én idén vagy 5 x kaptam ilyen bont de legalább 3x nem tudtam beváltani mert nem üres tankal mentem és kevés napon belül lejárt.