Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem tavaly a legolcsóbb 30e volt egy évre +2e köbe belépési díj, vagy mi.
miért, neked?
Ennyi a negyedévesed? grrr
Reggel még ment a netrisk
2001 GS500

2007 K&H 4533.-
2008 Union 3913.- / negyedév
Hol megy, hol nem. Mint a mesében.
Szerintem mindenki rácuppant egyszerre.
netrisk behalt feladta a harcot..tegnap óta szar amúgy....
Magyar Kommunista Párt mi mást Bár már az imigyen már nem létezik
. . .
Aham. Na, már a K&Hnál tuti jobb biztosítást tudok kötni, mint a tavalyi legjobbam. Most 29e lenne ott.

Tavaly a KÖBE-nél kötöttem. Az ügyintéző sárcnak gőze sem volt, hogy mit jelent a forgalmimban az "mkp" rövidítés. Közölte, hogy így nem tudja megcsinálni a biztosítást emiatt. agyrém...
Decemberben voltunk autóval, 500 márkás shoei sisakot vettünk 250-ért, rengeteg akciós cucc volt mert már ott voltak a jövö éviek is.
Reggel jó volt, most már nekem sem megy, csak baromi lassan.
nektek műxik a netrisk.hu?
Jaja! Ráparancsoltam Petire, h tegye fel a cd-n levő cuccokat, hogy ne kelljen már ezzel bajlódnod! Köszi a segíccccséget!
Télen érdemes inkább menni, mikor minden olcsóbb, mint szezonban. Egy kocsival 4-5 ember, és a benzinköltség is eloszlik.
Hiába van viszonteladó, ruhát, csizmát, buksit, stb. nem lehet látatlanban, próba nélkül megvenni. El kell menni megpróbálni.
Elmotorozni sem lehet rossz (már én is gondoltam rá), ha jó az idő. Csak úgy drágább, és nem lehet sok cuccot elhozni. Pl veszel egy dobozkészletet, azt hogyan hozod haza? Esetleg felszereled a helyszínen.
Reggelt!

Nyussz, lusta vagyok telefonálni, műxik a laptop?
Most már nem annyira drágák a magyar boltok, mert sokan vannak, de 1997-ben olcsobb volt kimennem Münchenbe motoralkatrészért.
Guten Morgen! Grüß Gott!
Szervezni kell egy turát aprilis környékén Bécsbe, addigra mindenki kigondolja mi kell neki.
És még motoroztunk is egy jót, azon kivül, hogy olcsobban vásároltunk.
Igen ! . Minden Louis bolt az egy tulaj kezében van.(max társaság formában)
jó reggelt!
Hahhhóóó Piet! Ez itt a Föld!
Nem irigylek én semmit, csak felvázoltam, hogy Blue miről beszél!
Nincs frencsájsz. Nem tudsz hivatalos boltot nyitni. Utána néztem.
Viszonteladóként regisztrálhatsz a Louisban. És, rendszeres, hogy a magánszemélyeknek szóló akció a viszonteladónak nem akció. Példa a SAITO II. Most 24,95 E magánszemélynek. A viszonteladó még mindig 40 E körül jut hozzá.
Nos, a bolt nyitása helyett össze kell állni 10 motoros pajtinak. És egyszerre rendelni. Ezzel lehet spórolni.
Nem tudsz, mert nincs kedvük keletre terjeszkedni(tavaly megkérdeztem )(egyenlőre). Nem hivatalost viszonteladást meg rengetegen csinálnak.
Ugyan már pont a pontrendszer kedvezményeket irigyled? az mondjuk 1%. Ök meg keresnek rajta 30% (mondjuk van némi költségük is) És ugye beszereznek Restposten- árut is azon is lehet rendesen keresni (csak pénz és riziko kérdése)
Hivatalos Louis boltot kellene nyitni?
Nem akartam belekotyogni, DE teljesen különböző dologról beszéltek Blue-val!

Blue azt mondja, hogy a pontokat benyelik a magyarországi boltok. Hiszen náluk rendelsz, de az ő kártyájukon szaporodik a bónusz, amiből ők még plusz dolgokat tudnak rendelni. Tehát megsarcolják a pontrendszert, a mellett, hogy árfolyam + iksz forinttal számolják az Eurot. Semmi baj ezzel. Kereskedelem. Nekik nagy tételre oszlik a postaköltség, plusz a bónusz, plusz az árrés. Csinálják csak.

Ezt lehet kikerülni, ha egy csapat összefog és úgy rendel. Aki pedig rendel, az megkapja a bónuszt. Kész. Ő is kereskedjen!