Levél
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.
Kedves Apa!
Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányod
U.i.: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.
Nekem felszámoltak 1 órát (ennyi kellett is, hisz minden csavart meg kell nézniük - hisz ha gebasz van akkor Ők viszik el a sarat)
Az olajszürőt, meg az olajat...........
"....kénytelen vagyok a motort "megültetni", és ahogy elnézegettem a neten van is hozzá egy szett, ami ha jól láttam két "kutyacsontból" áll. az ára elég érdekes:27000 ft..."
Nekem most van egy pár eladó, 10.000,- Ft-ért elvihető Wetscheschről.
Jó üzlet volt régen, de ma már minden hütőház maga megkeresi a vevőjét, nem kell nekik kereskedő közbe. Már amelyik nem ment tönkre.
Ismerős vagy a Bajai Hütőháznál (asszem azt is felvásárolta Debrecen)?
Á bor az nem bussenes, túl sok van a világon. Az osztrák tulaj is bornagykereskedett egy pár évet (csak ugy mellékesen, volt üzletkötöje is) de nehéz üzlet, már abba is hagyta.
DE van egy saját Kft-m 1993 ban alapitottam és még nem ment tönkre Viszont nem sok mindent csinálok benne: egy kis borsóexport, bérleti dij, ilyesmik.
Ezenkivül ügyvezetője vagyok egy osztrák tulajdonu Kft-nek Wald HU
ott variálok
Hát így ahogy leírtad már nem is olyan rózsás a helyzet(ed),
Igaz nekem sincs több és a tulaj beintett amikor megkérdeztem hogy lesz -e fizetésemelés.
Viszont otthonról dolgozom, ha uton vagyok fizetik a km-pénzt, lakásom az iroda-azért kapok bérleti dijat. és rőzsével tüzelek mint már mondottam
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.
Kedves Apa!
Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányod
U.i.: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.