Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Levél
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.

Kedves Apa!

Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányod

U.i.: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.
Piet!

nem tudod mi a másik boltoknak a neve ausztriában?

Nekem valami "P"-s van a nyelvemen....
Emlékszem hogy Te is mondtál valamit ami a LOUIStól nemmessze van...és "állitólag" még olcsóbb is
Köszi.
Az olajszürőt, meg az olajat...........
Mivan velük?
Fehérvá fullGas....

4500/óra

Nekem felszámoltak 1 órát (ennyi kellett is, hisz minden csavart meg kell nézniük - hisz ha gebasz van akkor Ők viszik el a sarat)
Az olajszürőt, meg az olajat...........
Szia.
Te melyikbe szervizbe vited a gépet.
És menyi a munkadij.
Holnap reggel: Irány DÉL!
Ki nem hagynám!
neem neem, én péntekre is hagytam még 200km-t
Köszi!

3 éves, Sziszi a neve.
Na aki motorozni akar annak a HOLNAP az ideállis!

Utána rohamosan romlik az idő...................

NE HAGYJÁTOK KI!
Kolibri,

Te írtad szept. 10.-én:

"....kénytelen vagyok a motort "megültetni", és ahogy elnézegettem a neten van is hozzá egy szett, ami ha jól láttam két "kutyacsontból" áll. az ára elég érdekes:27000 ft..."

Nekem most van egy pár eladó, 10.000,- Ft-ért elvihető Wetscheschről.

Üdv:
PJ
Jó üzlet volt régen, de ma már minden hütőház maga megkeresi a vevőjét, nem kell nekik kereskedő közbe. Már amelyik nem ment tönkre.
Ismerős vagy a Bajai Hütőháznál (asszem azt is felvásárolta Debrecen)?
Most nézem!Te is előkerültél!Üdv!
Akkor, azon nem kerestél sokat... Vagyis, inkább azt mondom, hogy ennyiért jó, hogy nem kaptál Bajáról.
Pedig jó kisbiznic!
Ez mélyhütött csemegekukorica 0,56-0,58 EUR/kg
A Bajaiaktól nem kaptam árut
Á bor az nem bussenes, túl sok van a világon. Az osztrák tulaj is bornagykereskedett egy pár évet (csak ugy mellékesen, volt üzletkötöje is) de nehéz üzlet, már abba is hagyta.
Mennyié"?
villányi borral nem akarsz kereskedni?
Nem nem nem-- én nem vegyész vagyok
Na jó most morzsolt kukoricát adtam el Görögországba
Borsó.....ja persze........
Nem inkább borsónak álcázott egyébb kis fehér tableták?
Azt írtad és mi elhisszük neked
DE van egy saját Kft-m 1993 ban alapitottam és még nem ment tönkre Viszont nem sok mindent csinálok benne: egy kis borsóexport, bérleti dij, ilyesmik.
Ezenkivül ügyvezetője vagyok egy osztrák tulajdonu Kft-nek Wald HU
ott variálok
amugy tényleg azt hitted hogy több 100-at viszek haza?

Nem csodálom:-))))) Általában azt hiszik
Mi van?
Neked nem saját céged van?
Hát így ahogy leírtad már nem is olyan rózsás a helyzet(ed),
Igaz nekem sincs több és a tulaj beintett amikor megkérdeztem hogy lesz -e fizetésemelés.
Viszont otthonról dolgozom, ha uton vagyok fizetik a km-pénzt, lakásom az iroda-azért kapok bérleti dijat. és rőzsével tüzelek mint már mondottam