De az tény hogy az SM nem épp arra való hogy kiugorjunk csak ugy Millstadt-ba (kb. 600km) ahova pl az első számú nyári vakáció van tervezve.... Vagy Opátiába ami széntén 600km......
Sem távra nem jó neki, sem gyorsaságra, és ugye az SM szinte alig pakolható......
Persze ha bevállalja - akkor sajátal jön majd - ha akar jönni.........
Miért nem mész vonattal akkor egybe se kell benzint venni.
Tutommal mindannyian motorozni akarunk . Gondolom hátul ülni az nem számit neki motorozásnak
Persze lehet hogy a te testközelségedet kereste
Háááát Őt már rég óta ismerem:-))))
Velem volt a Magyarország túrán is.......
Bár akkor még mint utas.
De ugye ha jönne velem nagyobb utakra is, akkor szerintem szintén utasként teszük majd ezt meg, hiszen fölösleges lenne 2 motort tankolni.......persze ez rajta múlik.
De itt egy kép....
Andi és Nénynye iszappakolása a Sugó parton
Ja!?
Javítanod nem kellett volna, mert én már telepítettem a gépemre egy progit, ami az irományaidat lefordítja magyarra, hogy el tudjam olvasni, + értelmezni.
Nem forditás volt, csak javitás hiszen Bali csak egy van:-)))) és nem DIBALI:-)
Amugy ezt írtam!
Ha van jó ollód vagy szikéd, akkor egyszerübb kivágni a felíratot, mert nekem ez a 2 felírat 1289+1000ft-ba került! Ennyiből ugye kijön a felírat és egy csomó kis csík, kocka.....
Nagggyon jó a felirat! Én is a felnire meg a vázra gondoltam, mivel ezek feketék.
Az Andiról én még nem is hallottam, azért kérdeztem. Az is szupi, hogy motorozik!
Fekete a szöveg - kivéve mikor épp végzi a ferladatát, vagyis fényvisszaverős! Olyan mint Erik felnicsikja......
Hogy ebben mi a jó?
Ezt már leírtam...........
Mivel fekete, így nem ronditom össze a fekete paripát, hiszen világosban szinte nem is látszik hogy rajta van......este viszont ha jön egy kocsi akkor OLDALRÓL is látszik már a gép........
Persze nem a felírat miatt:-))))
ez most csak egy TESZT volt, mert Én rendelek még SIMÁN egy iv matricát - és abból vágok ki kis csikokat - és felragasztom a villára, lengőkarra, vázra (mint a rendőrautok oldalán...)
És így már OLDALRÓL is látható sötétben a moci
Szóval 10cm*120cm csikról van szó!
120cm*50cm-es darabban rendelhető minimum....és ez ugye 5100ft +pstg
Tehát 1 ember kellene még....és akkor a költség osztódik 5-el.
Ha minden igaz akkor a posta sajnos GLS, és ez most nekem kb 1000ft volt......
Tehát ez a csik mindenkinek 5100+1000+/5*260/ = ~1500ft-ba kerülne....amibe benne van hogy postázom is neki!
A felrakás módja:
1., tiszta felület
2., bevizezed a felületett, és a matrica aláját (Én igy csináltam)
3., rányomod
4., valamifel dörzsolni kezded hogy a viz kipaszirozodjon...... (ezt a papir 30 percig rja én kb 2 perc után abahagytam és hajszáritóval "rászárítottam")
5., lehúzod a felső átlátszó réteget....
Teddy és ALL, akit érdekel a fényvisszaverős matrica
No megjött a felírat...... tényleg inkább fekete, mint szürke!
Sajnos simán ugye csak holnap tudom lekapni, nappali fényerőség mellett, de a fényképen vaku nélkül nem is látszik semmi.....
Szóval ez van...... akinek kell akkor szóljon!
Akinek meg felírat kell, az menjen a www.foliavagas.hu oldalra, ahol betudja írni a szöveget, kitudja választani a méretet, és a betüformát.......
Ez mókás . A srác asszem még nem is vezethet közúton, úgyhogy a zöldben gyakorol .
Hááát... Rendesen odavágja néha az elejét, szegény mocc ...
Nekem 1szer sikerült véletlenül egykerékre kapnom (csak néhány 10 cantit ), véletlenül eldobtam a kuplungot kettesben ... Meg is ilyedtem kellőképpen
De az tény hogy az SM nem épp arra való hogy kiugorjunk csak ugy Millstadt-ba (kb. 600km) ahova pl az első számú nyári vakáció van tervezve.... Vagy Opátiába ami széntén 600km......
Sem távra nem jó neki, sem gyorsaságra, és ugye az SM szinte alig pakolható......
Persze ha bevállalja - akkor sajátal jön majd - ha akar jönni.........
Tutommal mindannyian motorozni akarunk . Gondolom hátul ülni az nem számit neki motorozásnak
Persze lehet hogy a te testközelségedet kereste
Szóval operatörnek se rossz a csajszi:-)
Háááát Őt már rég óta ismerem:-))))
Velem volt a Magyarország túrán is.......
Bár akkor még mint utas.
De ugye ha jönne velem nagyobb utakra is, akkor szerintem szintén utasként teszük majd ezt meg, hiszen fölösleges lenne 2 motort tankolni.......persze ez rajta múlik.
De itt egy kép....
Andi és Nénynye iszappakolása a Sugó parton
A másik pedig Andi Gyulánál.....
Javítanod nem kellett volna, mert én már telepítettem a gépemre egy progit, ami az irományaidat lefordítja magyarra, hogy el tudjam olvasni, + értelmezni.
A foszforeszkaszabászatot pontosan így gondoltam!
Amugy ezt írtam!
Ha van jó ollód vagy szikéd, akkor egyszerübb kivágni a felíratot, mert nekem ez a 2 felírat 1289+1000ft-ba került! Ennyiből ugye kijön a felírat és egy csomó kis csík, kocka.....
Az Andiról én még nem is hallottam, azért kérdeztem. Az is szupi, hogy motorozik!
Vagy lehet, hogy esSO felirat is lesz belőle?
Csak a DIBALI felirat az:-)))
A többi azért világit, mert TISZTA
Andi?
Battai csajszim.....neki van a Supermotoja.....
Matrica CSIK.....
Blue
Teddy
esSO
kucsi
Andi
Szóval akinek kell még az szóljon! Hiszen többet lehet rendelni.......
Akinek meg mégse kell az szintén szóljon!
Fekete a szöveg - kivéve mikor épp végzi a ferladatát, vagyis fényvisszaverős! Olyan mint Erik felnicsikja......
Hogy ebben mi a jó?
Ezt már leírtam...........
Mivel fekete, így nem ronditom össze a fekete paripát, hiszen világosban szinte nem is látszik hogy rajta van......este viszont ha jön egy kocsi akkor OLDALRÓL is látszik már a gép........
Persze nem a felírat miatt:-))))
ez most csak egy TESZT volt, mert Én rendelek még SIMÁN egy iv matricát - és abból vágok ki kis csikokat - és felragasztom a villára, lengőkarra, vázra (mint a rendőrautok oldalán...)
És így már OLDALRÓL is látható sötétben a moci
Mit is kell nézni a képeken?
Lehet, hogy láma a kérdés, de én nem látok semmit.
Kivéve a "diablo" feliratot, de sztem az nem az.
Matrica CSIK.....
Blue
Teddy
esSO
kucsi
Szóval 10cm*120cm csikról van szó!
120cm*50cm-es darabban rendelhető minimum....és ez ugye 5100ft +pstg
Tehát 1 ember kellene még....és akkor a költség osztódik 5-el.
Ha minden igaz akkor a posta sajnos GLS, és ez most nekem kb 1000ft volt......
Tehát ez a csik mindenkinek 5100+1000+/5*260/ = ~1500ft-ba kerülne....amibe benne van hogy postázom is neki!
A felrakás módja:
1., tiszta felület
2., bevizezed a felületett, és a matrica aláját (Én igy csináltam)
3., rányomod
4., valamifel dörzsolni kezded hogy a viz kipaszirozodjon...... (ezt a papir 30 percig rja én kb 2 perc után abahagytam és hajszáritóval "rászárítottam")
5., lehúzod a felső átlátszó réteget....
No megjött a felírat...... tényleg inkább fekete, mint szürke!
Sajnos simán ugye csak holnap tudom lekapni, nappali fényerőség mellett, de a fényképen vaku nélkül nem is látszik semmi.....
Szóval ez van...... akinek kell akkor szóljon!
Akinek meg felírat kell, az menjen a www.foliavagas.hu oldalra, ahol betudja írni a szöveget, kitudja választani a méretet, és a betüformát.......
Hááát... Rendesen odavágja néha az elejét, szegény mocc ...
Nekem 1szer sikerült véletlenül egykerékre kapnom (csak néhány 10 cantit ), véletlenül eldobtam a kuplungot kettesben ... Meg is ilyedtem kellőképpen