Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem zavar az ilyen,szakmai ártalom,csak épp állatoknál.Ma már 3-at műtöttem.
A kitartással nincs baj!
Remélem nem épp reggeliztél!
Ja, a lábam túloldala már teljesen ép!
Legközelebb majd a gyógyult részt is lefényképezzük!
Majdcsak gyógyul,kitartás.Nemsokára szebb lesz.
Most jövök a kötözésről, leszedték az elhalt részeket. A doki szerint szépen gyógyul. 2 napja próbálom terhelni, ami azt jelentei, hogy próbálok rálépegetni. Igaz még csak az elejével, mert a sarkam még nem terhelhető a csvarok miatt.
Erős idegzetűeknek ide teszek egy képet, de előtte vegyetek mély levegőt!

A mai állapot:
Látom ez a bizti téma még mindig él itt.Amúgy jó reggelt,most értem haza melóból.
Ez így van, ahogy mondod. Viszont én mégsem halmoznám az "élvezeteket". Ha ugyanis áldozatként jó biztosítód van, akkor azért az évi plusz néhány ezer forintodért mit is kapsz:
1. "Kiveri" a jó biztosító a kevésbé jótól a pénzt, hiszen neked a te saját biztosítód fizet. Onnantól kezdve már a két biztosító boxol egymással.
2. Ezzel egy csomó időt és ideget megspórol neked.
3. A te jó biztosítód rendelkezik kárszakértővel, tehát gördülékenyebb az ügyintézés.
4. A te jó biztosítódnak van szerződött műhelye, így hamar lehet "új" pacid.
5. Ha ne adja isten totálkáros lesz a motorod, akkor van rá esély, hogy nem háromszor annyiért számítják be a roncsot egy jó biztosítónál, mint amennyit ér. Tehát még pénzt is kaphatsz vissza.
6. A jó biztosítótól lehet pénzeket igényelni, ha neked nagyobb bajod lesz, mint a motornak...
7. Nézd meg, hogy évi 6000,-, azaz havi 500 Ft-ért Te magad mennyire vagy biztonságban...

Ugyan azt írtam le, mint tegnap. És, hogy melyik a jó biztosító? Hát, mindenki válasszon. Leírtam az én szempontjaim. Nekem az ár mellet ez a nagyon fontos. Hiszen a vakrózás mindig akkor jön, ha baj van.
És, ha már egyszer kötelező, akkor is válasszátok a nektek legjobbat.

Azt mondom legyen MÁV, KÖBE, POSTA... DE, és nagyon DE, ha van mellé életbiztosítás is külön... ami ugye nem 6000 Ft egy évben. A nagyoknál (Allianz, Uniqa, Generali, K&H...) Mindig van lehetőség egy kicsit több "fájdalomdíjat" visszakapni. Természetesen ezt náluk is ki kell verni, hiszen szeretnek részleteket "eltitkolni", ah ügyet intéznek. És itt jön a képbe az apróbetűs rész... tanulja meg mindenki, hogy mik a lehetőségek.

És még egy kérdés. Hányan hordtok magatokkal "Európai Baleseti Bejelentő"-t? Én magam sem, csak a kocsiban... akkor hogyan is cserélünk betétlapot, ha valakibe belecsúszok hátulról egy túrán? Szerezzen be mindenki legalább egy ilyen nyomtatványt és tegye a tárcájába egy tollal együtt. (Mert az sem szokott nálam lenni...) Nos, nekem ezek jutottak eszembe, amikor elgondolkodtam, hogy váltsak-e vagy sem. Így hétfőtől ennek szellemében felkészülök a nem várt eseményre...
Szia.
Ha te vagy az álldozat akkor ügyse tódód megvállogatni, hogy melyik bizti fizessen.
Örülhetünk ha betétlapot kapunk a mai világban.
Én is a K&H-nál vagyok, jelenleg.
De ugy néz ki jővőre váltok, mert, Kb:6000. pénz marad a zsebembe.
Maci Bácsi! Megint nem mondtál hülyeséget!
Bár törés ügyileg még nincs tapasztalatom, de: ugye megvettem a nyáron a szekeret. Utánanéztem, a közelben van, olcsó is. Generali. Bemegyek 10 perc, ujjé. Kétszer kérdezek rá: Ugye Önök intézik a bankommal az inkasszót? Persze (Náti, hogynem biza)! 3. negyedév kifizet helyben, PERSZE jön a csekk október elején. És persze nem jön az igazolásról szóló papír a mai napig. Amim most van az igazolja szept 30-ig illetve rajta van h fedezve okt 31-ig. Más papír sehol (utaltam a lét, nincs csekk). Szal ma (ha kötözködik a rend őre), biztosítás nélkül jöttem haza.
Ebből balhé lesz! Még j h csak 2 sarok. Sztem hétfő, vagy ha ügyfélfogadnak lehet h holnap.
A lóf***t, ideadta a névjegyét az üzletkötő! Sztem MOST fogom felhívni!

el
telefonálós szmájlíííí
Hi Népek!
Ma én is tekertem vagy 230 km-t. Ku.vára helyre tette a lekivilágom! Penge volt!

Biztosítás:
"Tök mindegy" melyiket választod, csak ne a legolcsóbbat. Ki-ki teheti, ne csak a netrisken nézze meg az árakat. Mindenki járjon utána, hogy a lakhelyéhez legközelebb melyik biztosítónak van irodája. No, és amikor ez megvan, akkor a lehetőségek között a legolcsóbbat kell kiválasztani. Sőt, tovább megyek. Ne csak iroda legyen ott, hanem állandó kárszakértő is... ne olyan ficek, aki 2 hetente rendel egy napig a környéken. Soha nem fog kiérni szakérteni. Ezeket kell figyelembe venni. Addig nincs gond, ameddig csak fizetsz nekik. Viszont ha baj van és javíttani kell a bringát, akkor általában ez a recept:

1. Olcsó biztosítónak nincs kárszakértője--- vársz, hogy valaki arra tévedjen
2. Olcsó biztosítónak nincs szerződött javító műhelye, csak egy-kettő--- fuvarozod a vasad több száz kilométert
3. Olcsó a díjad--- nézd meg mennyit emelnek, ha te okozol balesetet
4. Baromira el kell olvasni az apróbetűs részt, mert nagyon nem ugyan az a szolgáltatás!

Pl. Én a K&H-nál vagyok. Korrektül számláznak, és hozzáadott értékként a legnagyobb megelégedésemre minden díj beérkezése után küldik a nemzetközö zöldkártyám. Máshol ezért "sorban" kell állni. A városban van vagy 3 javítóműhely ami szerződött velük, a kárszakértő pedig teljes munkaidőben "ráér" dolgozni a hét öt napján... és talán valami 2000-rel drágább, mint a KÖBE, meg a Posta, meg a MÁV és barátai...
Helló! Nekem is Máv-os a biztosításom, tavaj kötöttem a netrisk.hu-n (ez volt a legolcsóbb). A tagdíjat az első negyedéves számlával kapod, akkor kell befizetni.
Üdv mindenkinek!
Újra itthon. Ma azért már nem volt olyan hideg. Sőt hazafelé 3 motorosbandának is tagja voltam több-kevesebb kilométeren keresztül. Jó volt!

A hétvégén én is összeszedem a járművek papírjait és számoltatok a nettel.

Ha még holnap is hasonló idő lesz ne hagyjátok ki (már akinek nem a lakásban van akksija )

A kesztyű lehet h drága volt, lehet h nem teljesen méretpontos, de h q***a meleg az biztos. 1 másodpercig sem fázott a kezem.

Esetleg vki nem tud most téli akcóban hátsó gummát? Rettenetesen csúszik, pedig meleg volt. Persze amikor már a BH sárvédő mellett vagyok és kiteszi az irányjelzőt, és már rá is húzza... Szerencsére nem volt túl nagy seb különbség, még vissza tudtam fékezni. Kár h nincs több kezem! A ballal csak a dudát nyomtam, beinteni már nem volt mivel
mert a MàV àllìtòlag nem nagyon fizet (èn ìgy hallottam)
Jah bocsi, még ezt is be akartam az elöbb illeszteni, hogy lásd miért is érdeklődtem.
Szia Zoli!

Nagyon bonyesz szerződést kötni ezzel a Máv biztosítóval? Nekem most az Allianznál van és hát ahogy kiszámítottam,bőven kedvezőbb lenne a Máv-nál a biztosításom,hiában van a 2400 Ft -os éves tagdíj. Ezt a tagdíjat a szerződés kötéskor kell befizetni,vagy az első számlán rajta lesz? Illetve nemtudom,hogy Te vidéken kötötted a szerződést velük? Illetve ,hogy személyesen kötötted vagy online? Mert innen vidékről ahogy nézem nincs más lehetőségem mint,hogy online kötöm meg.

azért előre is köszi a segítséget...üdv pagyag
Szevasztok!

Látom megy a nagy megbeszélés a biztosítókról. Én kicsit lemaradtam a témában, homályosítsatok fel (most ABE-MÁV biztosítónál vagyok). Miért is szívja meg a másik károsult ha MÁV-ossal ütközik? És miért a K&H a legjobb a motorosoknak? Kösz!

Üdv,
Zoli
nincs probléma.... az is igaz biztos amit leírtál
Sziasztok.
Esetleg van valakinek kedve gurulni 1-et.
Fót.-Bp.-Szent.-Pilis.-Visegrád.
Még most mig jóidő van.
Kb: 2-kor ind.
3-4.-kor haza.
Mert hűl és sötédedik.
Ha megbántottalak, akkor elnézést kérek!
Nem állt szándékomban.

Csak leírtam a véleményem, és a tényeket.
esSO!

Ha fizetniük kell akkor neked nem 8? Hisz nem neked kell utánajárni:-)))

A szopás akkor van ha kocanok egy Béna Görcsel és Ő is ott van.........akkor szopás az élet
Nekem az Union a legolcsóbb, ha egy szuszra befizetem az éves díjat. A Máv a tagdíj miatt drágább lenne.
jah, általánoságban én amúgy úgy vagyok ezzel a szokásos évi mizérival, hogy évi kb.5-6ezer ft-os sporolás miatt nem baxok ki azzal akinek kárt okozok és szívatom egy MÁV-al vagy KÖBÉ-vel, esetleg ha elismerem a felelősségemet és mondom hogy valamely ismertebb biztosítónál vagyok (allianz, KH, otp) még az is lehet, hogy hamarabb megegyezünk rendőr nélkül....mintha hallaná, hogy MÁV....
Persze a lélektani "olcsóbb" évi összeghatár mindenkinél más 10 rugónál már lehet elgondolkodik az ember illetve sok embert nem érdekel hogy kinél van mert ő kárt okozottként nem kerül kapcsolatba a saját biztosítójával míg akinek fizetni kellene az másképp vélekedik erről...(de évi 5-6 ezer ft nálam remélem nem lesz tétel....)
a kedvemért ne tedd, én csak több szem effektust próbáltam mondani, nálam pl. másképp számolt...amúgy egészségedre
Az enyém is eladó, ha esetleg érdekelné a haverodat. Jó karban van, ezt itt többen is tanusíthatják! És 800 alatt vihető. Ha kérdésetek van, itt jelezz, és dobok egy mélcímet.
A motorosoknak sztem a legjobb a K&H. A MÁV olcsóbb - bár az éves díjjal már nem - viszont cirkusszal jár, ha fizetniük kell.